💫 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги 💫 тема 19

• 16 318
  • 738
  •   1
Отговори
# 555

- Естествено, аз какво говоря! Любимо занимание на г-жа Айтюл е да залъгва дъщеря си!

- Защо си толкова напрегната?
- Не съм напрегната, но да приключим темата за Иджлял, не ме е грижа ...

- Не искам да говоря повече по въпроса за Иджлял.  Не съм дошъл, за да видя светкавиците, които излизат от очите ти! Искам във всеки възможен миг, при всяко свое дихание да потъвам в сините ти очи.

# 556
    Следобедно изкушение, разхладителни напитки и прохладно място - благодаря ви, момичета!
     Малко разнообразие с Айтюл.

Wink

Айтюл стигна до крайност защото Иит и позволи..
знаеше всичките и интриги но единствено на нея
 нямаше сили да се противопостави
заради миналото си..
Rolling Eyes

Sad

# 557
Ийт не знаеше, че Ичлял нямаше избор и затова му призна, че той обича Нур. А на Нур и беше много ясна цялата ситуация затова и се изнерви. Той е човек, който ходи на работа, излиза сутрин, връща се вечер, не подслушва по вратите и няма как да разбере с какви змии живее. От друга страна поради липса на друго занимание, ония кроят заговори по цял ден, че им остава време и да го отрепетират.
Но пък двамата заедно са прекрасни и щастливи

# 558
Flowers TulipЦЕЦЕ* не разбрах какво не е знаел Иит и какво е признала Иджлял
защото е нямала избор..?

# 559

Аз не мисля, че Ийт е виновен за злодеянията на леля си. Наистина уважаваше я като майка, но винаги се е противопоставял много твърдо на нейните интриги и задкулисие. Как би могъл да си представи, че жената, която го е отгледала ще таи в себе си толкова мъст и желание за отнемане на живот?!

# 560
В ресторанта нали Ийт обясняваше на Нур как Ичлял се е променила, как като знаела, че той обича Нур няма да се омъжи за него.
Ийт веднъж каза на Фарат , че Айтюл може да вика..., но не би убила човек. Фарат бе единствения човек, който знаеше наистина колко опасни могат да бъдат майка и дъщеря. Не мисля, че нормален човек може да повярва, че държи и храни убиец в къщата си. Ийт я смята за майка, а всяка майка иска детето й да е щастливо. Бог да пази децата от такива майки като Айтюл и Ичлял

Последна редакция: нд, 16 юни 2019, 18:03 от cvetansk

# 561
Nature BoomЗа мен Иит е виновен защото знаеше на какво е способна Айтюл но и прощаваше..
няколко пъти го спомена в разговор с Джахит.. а и със самата Айтюл още в самото начало на сериала когато
не признаваше брака му с Нур и я зашлеви няколко пъти,хвана я за гушата и я заплаши да мълчи
и незабавно да напусне къщата защото ще пострада..Иит какво направи..нищо..удобно прие лъжата
за падналата по стълбите Нур..после когато му сложи приспивателно в чая за да пропусне заминаването на Нур
пак не последва реакция само констатация..и още ..и още..за всичко вярваше на двете змии и никога на Нур
с оправданието че била несправедлива.. Фарат същия като тях..и той щеше да убие Нур ако не беше дошъл Фатих.
Hug

# 562

Софи, много си му насъбрала на Ийт Козан - не е толкова "черен" маминият хубавец! Я виж как  невинно обяснява на Нур, че женската логика не му е ясна. (горкият не знае, че тази логика и на нас жените не ни е ясна)

„Един скъп подпис, който да остави следа у вас“ Иджлял Козан

- Да кажем, че не си знаел, тогава защо изпраща покана и на мен?
- Откъде да знам? Не знам! Не ме гледай така! Не ми е ясна вашата женска логика, никак ме няма! Не съм в час! Не мога да ви разбера!

- Пак ни чака незабравима вечер!

# 563
Опитите за убийство на Нур
1. Айтюл насочи оръжие към Нур, когато Нур простреля Ийт - знаеха Синан , Нур, Айтюл
2. Взрива на Яхтата организиран от Ичлял - знаеха Айтюл, Фарат, Ичлял
3.Наемането на Фарат от Ичлял - знаеха Фатих, Фарат, Ичлял, Айтюл /Фатих нали е полицай, защо прикри Ичлял/
4.Наемането на Фикрет от Айтюл - знаеше Айтюл
5.Наемането на онази от затвора от Айтюл - знаеха ВСИЧКИ / Ийт не постъпи правилно като я прикри, но той си мислеше, че така ще остави Мерт без баба точно когато има най- голяма нужда от нея. Нямаше си и на идея, че тя го прави, за да прикрие следите си/
6.Лично се зае да убие Нур, но вместо това рани Ийт

За ''падането по стълбите'', Джахит го спря и той счупи само някаква чаша
За приспивателното дори си нямаше напредстава, че леля му го е упоила

Ако някой се сети за друг опит за убийство на Нур да допълва

Еми, стремя се да го защитя, но не знам доколко успявам, започвай и ти със защитата

Последна редакция: нд, 16 юни 2019, 19:02 от cvetansk

# 564

Цеце, никой не е в състояние да ме убеди, че Ийт Козан е виновен за нещо. Обичам си го с всички положителни и отрицателни черти! На него защита не му трябва - та това е Ийт Козан!
    Ти хубаво си изброила опитите за убийство на Нур. Аз пък ще илюстрирам един от тях!

- Ще ти стъпча главата! Мръсна усойница! Ще ти стъпча главата!

- Фърат, искаш ли да ти простя? Ще направиш ли всичко за мен?
- Каквото поискаш! Ще направя, каквото поискаш!
- Убий я, заради мен я убий! Убий Нур!

- Спокойно, Иджлял, спокойно, ще свърши! Даже вече е свършило! Тази нощ ще се събудиш завинаги от този кошмар! Успокой се!

# 565
Blue Heart Purple Heart

Flowers BouquetЕМИ* нищо не съм му насъбрала на маминия*
той и Нур са единствените заради които гледам и досега сериала..
мноого ги харесвам двамата заедно,другото е пълнеж с който си чешем
клавиатурите от време на време!!

# 566
Любовта на Фарат не беше нормална, но не може да се очаква друго, след като е влюбен в психично болна. Той харесваше Нур и не веднъж е казвал, че има добро сърце. А заради болната си любов към Ичлял се е превърнал в човек без грам воля, слабохарактерно същество, марионетка.

# 567

Момичета, толкова ми е приятно в темата, че не мога да подхвана друга работа - днес трябваше да подредя колажите за новата ни къщичка. Ама по ми е добре да си коментирам с вас! За мене Фърат е едно мекотело. Подредила съм го до Фатих. И у двамата не намирам нищо мъжкарско и истинско. Не ми харесват и като визия. Но Хакан и Танер  много добре се справят като актьори. Харесвам играта им.
    Да продължа с повторенията от днес, за да може довечера  да останем на свещи с Нур и Ийт Козан!

- Иджлял е по-опасна от всичко, което можеш да си представиш, защото няма граница! Амбициите й, егоизмът й, лъжите й нямат граница! Ако реши да те нарани е безмилостна докрай! Може да те нарани и с най-вулгарната лъжа и с някое невинно дете! Да, върнах си Ийт, въпреки всички клопки и игрички, но знам, че борбата ни няма да приключи, тя ще продължи цял живот!

# 568

Цитат
Ако някой се сети за друг опит за убийство на Нур да допълва
Flowers TulipКогато Айтюл и Назан  накараха Танер да доведе лудия Джак
за да отвлече Нур и той впоследствие я запали в склада не е ли опит за убийство
планирано и платено от любимата леля..ами Нур си изгаряше като факла ако
Иит не влезе да я спасява!!
..мен също никой не може да ме убеди че  Иит не знаеше
на какво е способна родАта му  и как искат да отстранят Нур
Joy

# 569

Софи, за теб - най-арогантният, но чаровен; най-ревнивият, но до болка обичащ; най-гневният, но харизматичен
Ийт Козан

Последна редакция: нд, 16 юни 2019, 23:58 от Emiliya

Общи условия

Активация на акаунт