💫 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги 💫 тема 19

• 15 868
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
О, на г-н Ийт вече му просветна. Язък, че е за кратко, макар че май не е за кратко, но не може да се пребори. Понякога ме хваща яд, че някак си не му се получава да се пребори за любовта си. Знае какво иска, а не знае как да го постигне, затова и се случват всички тези инфарктни ситуации.

Нека днес да отидем на море

# 706

Софи, и рускините нищо не са публикували за Амине. Наистина никакви снимки не видяхме от луксозната вила и медения месец.

Цеце, инфарктните ситуации при Ийт Козан нямат край. Но какво да се прави като е заграден от змии усойници, които се чудят как да го ухапят.

# 707
    Цеце, инфарктните ситуации при Ийт Козан нямат край. Но какво да се прави като е заграден от змии усойници, които се чудят как да го ухапят.

Еми, те не се чудят, а направо хапят, забиват зъбите си колкото може по- надълбоко. Лошото е, че сценаристите направиха Ийт и Нур много наивни и в желанието си да бъдат заедно, да си създадат свой собствен дом и семейство, не обръщаха ама никакво внимание на злобата и завистта около тях. Станаха слепи и глухи за изродените чувства на останалите. Как така Ийт не забеляза поне малко амбициите и жаждата за власт у Айтюл и Ичлял. Айтюл го е отгледала и него, и брат му и сестра му, израснал с Ичлял, но всички знаеха, че Ичлял е психически нестабилна, за всичко това добре, ама чак толкова да прощаваш...
Фарат си остана с най- ясната преценка за таях, но той пък болен от любов по психарката

Последна редакция: сб, 22 юни 2019, 18:21 от cvetansk

# 708

Цеце, много си права за Нур и Ийт. Аз също понякога се дразня на тяхната наивност. Но и двамата са толкова добронамерени, искрени и сърдечни, че не могат да усетят лицемерието и капаните, които всички им залагат. Ийт Козан успяваше да надуши врага и недоброжелателите, но не успя да прекърши уважението, което изпитваше към Айтюл и майката на детето му. Но това е въпрос на възпитание и морал, характерни за турците - подчинение и преклонение към майката.

# 709
Еми, знам че преклонението към майката при турците е безрезервно, но това не ми пречи да се възмущавам от поведението и на двете, а и да се ядосвам на безсилието на Ийт. Те и затова сценаристите убиха бебето на Ийт и Нур, защото тогава Ийт трбваше да се ''кланя'' не само пред Айтю и Ичлял, а и пред Нур.
И въпреки всички несгоди сърцето му не се отказа нито веднъж от нея, както и нейното.
И вече идва ред на най- голямата дилема в живота му ''Коя да избере?''
Скоро се замислих, че Нур беше писала в дневника си за първата им целувка толкова красиви неща, а по- късно Ийт го прочете, трябвя да се е почувствал много, ама много поласкан

Последна редакция: сб, 22 юни 2019, 19:11 от cvetansk

# 710

Цеце, за теб:
(гифчетата май не са от този момент, но тези намерих)

„Тази вечер сърцето ми се предаде и получих първата целувка в живота си! Сякаш животът ме целуна, сякаш ме накара да му простя и ме върна отново към живота.“
Нур Козан

# 711
Еми, много благодаря. Изключително чувствен момент. Няма мъж, който да не се почувства поласкан след като прочете такова признание за себе си. Щастливец е Ийт Козан и то колко..., мисля ,че и той го знае

„Тази вечер сърцето ми се предаде и получих първата целувка в живота си! Сякаш животът ме целуна, сякаш ме накара да му простя и ме върна отново към живота.“

Да знаеш, че ти си първият, който си целунал любимата, това е незабравимо. И после, защо толкова я обича и ревнува. Тя ценеше всеки един момент, в който са заедно.

# 712

Бурна, противоречива, но много красива любов!

„От деня, в който се срещнахме заедно падаме и ставаме. Пътят ни е дълъг, може още много да падаме, може да се оказваме целите в рани, да се спъваме в препятствия, но ще се подпираме и ще вървим! Но знаеш ли коя е хубавата страна на това? Да знаем, че другият е там! И да знаем, че ще си помагаме винаги! Че си лекуваме раните, че си бършем сълзите.“
Ийт и Нур Козан

# 713

Hug Аз много,много турските,арабските,индийските и мюсюлманските обичаи
нрави и традиции не ги разбирам..майката се слуша и ти определя живота
до преклонна възраст,съпругата е собственост от която винаги маже да се отървеш
 а сестрата домашен любимец..!!
Joy

..и как една жена която няма думата за нищо
и роди 5/6 деца..че и повече..в кой момент и как почват да я уважават и зачитат
а тя става още по-лоша и от другите..
Rolling Eyes

..това съм го гледала в няколкото сериала и досега не съм намерила
логичен отговор!!
Joy

# 714
„От деня, в който се срещнахме заедно падаме и ставаме. Пътят ни е дълъг, може още много да падаме, може да се оказваме целите в рани, да се спъваме в препятствия, но ще се подпираме и ще вървим! Но знаеш ли коя е хубавата страна на това? Да знаем, че другият е там! И да знаем, че ще си помагаме винаги! Че си лекуваме раните, че си бършем сълзите.“
Ийт и Нур Козан

Това си беше направо пророчество и те не знаеха, че ще имат още толкова рани и то какви...
Като казах пророчество и се сетих, за онова ''Довери ми се '' казано от Ийт. Три пъти го каза и трите пъти живота им се преобърна на 180 градуса.Поне последния път беше за добро.

Софи, не си само ти, и аз не мога да си го обесня. По- лошото е, че това нещо ме нерви

Последна редакция: сб, 22 юни 2019, 20:23 от cvetansk

# 715

Момичета, аз си мисля, че колкото и сериали да изгледаме няма да разберем турската мъжка логика. А за жените не ми се говори. Те са уникални - подложени на психически и физически тормоз от съпрузите си се превръщат в чудовища. Коварство, манипулации, сплетни, опити за убийство - в основата са винаги жени, които много умело подвеждат мъжете. Иска ми се да вярвам, че такива неща се случват сред невежите и силно ислямизирани турци. Но тези дни прочетох, че Есра Билгич (играеше с Толга в "Една надежда стига", хареса ми като излъчване и поведение на екран) се е разделила със съпруга си, след двегодишен брак, защото упражнявал физическо насилие над нея и изневерявал (той май е футболист). Стана ми много неприятно - уж възпитани и интелигентни млади хора, а се бият като животни. В такива моменти използвам думата "турчин" с най-отрицателна окраска.

# 716
Тук ни показаха един доста по възпитан в това отношение Ийт Козан, той не е посягал на жена, с мъжете иначе доста често си разменяше юмруци. Психологически тормоз си прилагаха и двамата, ако единия сгафи нещо, другия му го връщаше, но това беше само между Ийт и Нур, и то от инат. Ако си живееха живота нормално в нормална среда и психически тормоз нямаше да има от никоя страна. Към Ичлял не е имало психически тормоз. По скоро Ичлял и Айтюл налагаха психически тормоз и издевателстваха с него, държаха го постоянно вързан с чувство за вина, което те му вменяваха. За мен просто Ичлял идеално пасва на класически случай на нарцисизъм, т.к. не е получила внимание и величаене на личността от Ийт, тя ги търси отчаяно от него като си мисли, че е влюбена.

# 717
Flowers Bouquet ЕМИ* ЦЕЦЕ** когато прочетох за ставащото с Есра Билгич и нейния футболист
на чиято сватба също кумува бащицата* сравнението с нашата красавица и грозника
беше неизбежно, защото и те демонстрираха голяма любов..пу-пу-пу..дано Амине наистина е щастлива
и да не бъде ограничавана,затваряна и малтретирана в златното имение!!
Hands Pray

# 718

Софи, не мога да понасям Месут, но от сърце се моля Амине да е щастлива, много е влюбена в този грозник. Тя заслужава внимание, уважение, разбиране и любов!

# 719
Софи, пепел ти на клавиатурата, да не чува дявола или както там го наричат мюсюлманите. Нашето момиче трябва да бъде гледано като принцеса, нищо че не харесвам ''жабока принц'', то не че харесвам и ''ледената кралица'' де.

Общи условия

Активация на акаунт