💫 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги 💫 тема 19

• 15 859
  • 738
  •   1
Отговори
# 720

Настроение:

# 721
# 722
  • On the sea
Добро утро!

Нагласила съм се днес да гледам повторението, че изтървам хубави моменти, а като се сетя какво предстои тръпки ме побиват чак.
И аз силно се надявам Амине да бъде щастлива, въпреки, че забелязвам как от всички наскоро омъжени актриси, само от нея няма никакво движение, било то нов проект или фотосесия за списание и т.н. Почти всяка нова снимка е или с Грозника, или с мама, може и да греша......

# 723
Здравейте, момичета!

Бъдете с този, който прави усмивката ви красива,
а сърцето - щастливо!

Слънчев и усмихнат ден!

Нещо, което прочетох, но ми се струва малко вероятно:

magazindizigundemi: Толгахан Сайъшман ще се появи на TRT 1 с новия си сериал Champion в новия сезон. Производственият екип, все още е в търсене на партньора на Сайъшман.  Амине Гюлше, която се омъжи за Месут Озил,  отхвърли офертата, защото иска да си вземе почивка от актьорството, да се съсредоточи върху брака си и да има дете. Ясно решение ще бъде взето след обсъждане с Bensu Soral и Neslihan Atagül.

Велви, изобщо не грешиш за Амине. Откакто се сгоди, а в последствие и омъжи за футболиста няма нова нейна самостоятелна снимка, а за реклама или фотосесия май дълго ще си мечтаем.

Последна редакция: нд, 23 юни 2019, 11:28 от Emiliya

# 724

подходяща партньорка за шампиона* Joy

тази е без конкуренция,няма отърване от албанската пиявицаJoy

и най-подходящата - сега и завинаги!Hearts

ВЕЛВЕТ* нашата красавица рядко се е снимала сама..
и преди и сега..не очаквам да се промени това..по-скоро ще изчезне съвсем
като актриса изчаквайки грозника* да го назначат някъде да представя
дипломатически новите турци..

ЕМИ*  ще се  окаже истина че Амине приключи с актьорството..
щяла да си почива..да е жива и здрава, поне ни остави хубави снимки
и кадри !!
Yum

Purple Heart Purple Heart

# 725

Софи, мисълта, че Амине ще се откаже от актьорството заради грозника ме побърква. Все още не мога да повярвам! Направи ми впечатление, че на сватбата най-добрата приятелка на Амине й пожела щастие и 5 деца. За професионална реализация никой не обели и дума.

# 726

Flowers BouquetЕМИ* мен ме подразни и това че не покани никой от Asla vazgeçmem*
..в интервютата ,дори и малко,все говореше колко са и помагали и как добре са се разбирали..

Thinking

# 727

И аз не очаквах, че на сватбата няма да присъства нито един актьор от сериала, който направи Амине известна. Тя дава ли си сметка, че ако не беше участието й в "Сега и завинаги", щеше да е поредната бройка Мис - непозната за никого.

Сезон 2 епизод 58

- За теб е работа, а за мен е животът и на двете! Едната е майка на детето ми, което е най-скъпото ми на този свят! Много години бяхме заедно, през детството, през нашата младост! Много неща преживяхме, много! Много спорове, разправии – самотата на двама души! Никога не съм я обичал така, както тя ме обичаше! Не можах да я обикна! Но винаги е била част от живота ми!

- А Нур! За мен Нур означава любов, за мен тя е първата, единствената и последната! Тя е моето дихание, моята сила, моето сърце! Тя е всичко за мен! Тя ме научи отново да мечтая, тя ... Научи ме на обич, на търпение, на внимание, на любов. Ако падне и косъм от главата на Нур, ако падне и косъм от главата на една от двете аз ... аз... аз ....

# 728
Здравейте!

Ако поставиш главата си в устата на лъв,
 не трябва да се оплакваш, в случай че един ден той я отхапе.

Агата Кристи

# 729

Ако поставиш главата си в устата на лъв,
 не трябва да се оплакваш, в случай че един ден той я отхапе.

Агата Кристи
     А този умее да хапе - подмолно и с финес, но и Ийт Козан не е лесен!

# 730
Не знам, Еми, но без малко щеше да я отхапе.

Аз да попитам, че нещо не разбрах, предлагали са ролята в ''Шампион'' за партньорка на Амине и тя отказала. Ако е така нормално е да откаже, това привличане между тях не сме го забелязали само ние, а цяла Турция, че и страните където е излъчван серияла. Това да си партнират отново заедно означава да се разведат. Не мисля, че ревността е била неоснователна. Колкото и добър актьор да си, няма как да изиграеш цялата тази химия която те показаха.

# 731

Heartsмноого е хубав..страхотен г-н Иит Heart Eyes

# 732
Скрит текст:
Не знам, Еми, но без малко щеше да я отхапе.

Аз да попитам, че нещо не разбрах, предлагали са ролята в ''Шампион'' за партньорка на Амине и тя отказала. Ако е така нормално е да откаже, това привличане между тях не сме го забелязали само ние, а цяла Турция, че и страните където е излъчван серияла. Това да си партнират отново заедно означава да се разведат. Не мисля, че ревността е била неоснователна. Колкото и добър актьор да си, няма как да изиграеш цялата тази химия която те показаха.
      Цеце, направо си написала и моите размишления около тази информация.
     Аз откакто прочетох новината ровя из сайтовете - на много места са публикували за предложението към Амине - да участва като партньорка на Толга. На някои места дори пише, че Месут Озил е отказал участието й. (не се и съмнявам, че той има пръст в тази работа).
    Да пусна по-неприятните, но за мен много драматични и силни  моменти от днешните серии в тази тема, за да започнем новата с оптимизъм и усмивка!

- Аз не знаех, наистина не знаех за теб! Когато го видях първо си казах: какъв надут и груб човек! Как стана, как тези светкавици разкъсаха сърцето ми! Видях се да дишам с неговата любов! Ако знаех за теб, ако знаех, че си жива щях да се опитам да се спра, но не съм сигурна дали щях да успея! Не вярвам, че има начин да се спре любовта, Иджлял!

- Аз не помня кога го видях за първи път, не мога да си спомня. Когато отворих очи видях него. Той е част от мен, откакто съм се родила! Аз мечтаех за Ийт ... както в приказките да живеем завинаги щастливо.
- Не те обвиних затова, че ме намрази, не те обвиних и затова, че воюваше с мен. Обвинявам те за това, което ми причини, докато воюваше!

- Ти искаш от мен справедлива война, така ли? ... Комата не отне живота ми, но ми отне всичко, всичко! Имах само едно желание, Нур, да бъда обичана! Само едно желание да бъда обичана от мъжа, когото обичах, да бъда обичана само от един мъж! ... Не е ли справедливо да обичаш и да бъдеш обичан?

- Не искай от мен справедлива война! Аз те мразя! Мразя те от цялото си сърце!

# 733
За мен не са неприятни, казаха се много истини, показаха се характери. Ичлял този път призна и пред Нур, че Ийт много я обича ''Той те обича! Ийт много те обича!''. Ичлял си призна, че вижда и разбира всичко, но чувството й за притежание е по- силно, амбициите й са по- силни. Тя осъзнава, че не е честна, не е и щастлива, но характера й не позволява да отстъпи и да потърси истинско щастие.
Страхотен момент.

Скрит текст:
Еми, ако те двамата притежават само частичка от характерите на героите, които изиграха, мисля че тепърва ще гледаме драмата ''сега и завинаги'' в реала

Последна редакция: нд, 23 юни 2019, 16:29 от cvetansk

# 734

Изборът на живота ти, Ийт! Коя искаш да живее? Коя искаш да умре?

- Къде е сърцето ти, при коя съвестта ти, тя при коя е, а? Направи своя избор, Ийт Козан! Коя искаш да живее? Коя искаш да умре?
- Труден избор и то много труден!
- Недей, Радван, остави ги! Твоят проблем е с мен не с тях!

- Едната открадна сърцето ти, а другата ти роди дете! Ако ги сложа на кантар коя ще натежи повече?
- По дяволите, по дяволите, недей!
- Две минути, само две минути за двете жени! Избирай, Ийт Козан!

- По-добре убий мен, ако искаш ме накълцай, но тях не ги закачай! Те нямат вина!
- Ще дадеш живот на едната, а на другата – смърт! Изборът на живота ти, Ийт! Ти ще определиш коя да живее и коя да умре! Коя ще избереш? И от коя ще се откажеш, а?

- Не, Радван, не мога, не мога ...
- Труден избор, нали? Едната е майка на детето ти, а другата господарката на сърцето ти! Наистина, труден избор!

Общи условия

Активация на акаунт