💫 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги 💫 тема 19

• 16 358
  • 738
  •   1
Отговори
# 450

# 451
Точно тази сватба няма да ми омръзне никога. Най- накрая и те имаха една нормална сватба, с първа брачна нощ и всичко останало. Много ми хареса елегантността и скромността, бяха само със семействата си и прислугата. И накрая последната дума бе на главата на семейството Ийт Козан - Този път Щастието ни е завинаги. Постигна мечтата си за нормално и щастливо семейство, в което жена му няма да работи, а той ще я издържа.
Еми, чудесни снимки и гифки. Благодаря!

# 452
Ето го и следобедното кафенце

# 453

Липсваше ми следобедното кафенце в темата. Цвети, благодаря ти! Днес е по-спокойно, няма никаква нова информация за нашите любимци, няма и нови снимки.
     Този път ще разходя Чънарко.

# 454
Добро утро.

Скрит текст:

# 455

Здравейте, момичета!

Всеки ден е подарък! Нека днешният бъде най-хубавият!

Слънце, добрина, топлина и красота във вашия ден!

# 456
Здравейте!

Давай времето си на тези,
които те обичат безусловно и не го хаби за тези,
които те обичат само,
когато условията са удобни за тях!

# 457

Скрит текст:
Еми, можеш ли да направиш гифче от момента, когато Месут пуска ръката на Амине и посяга за свидетелството за брак, но Главния го дава на Амине. Много сладки физиономии прави Месут.

https://scontent.cdninstagram.com/vp/4d2003cf7a749bfcd9a5ebb9a61 … .cdninstagram.com

# 458

Цвети, как бих могла да ти откажа?! Не харесвам Месут, но това няма никакво значение. Факт е, че нашата красавица е щастлива!

Скрит текст:

Скрит текст:

# 459
Еми, благодаря.
И аз не харесвам Месут и Алабамката, но ги приех, това е живота, не може да разделиш семейство. Не става постоянно да режеш снимки, така се осакатява новината и се пропуска злободневието. Освен професионалния, следя и личния живот не само на Амине и Толгахан, но и на повечето артисти от сериала Сега и завинаги и качвам техни снимки. Но ако не са ви интересни, ще спра. Животът е толкова динамичен, и интересен, ние тук отразяваме частичка от него.

# 460
     Цвети, не мога, пък и не искам да приемам нито Месут, нито Алмеда, но това не означава, че имам желание да разделя семействата им. Напротив - съвсем искрено и нееднократно съм пожелавала щастлив семеен живот на любимците си! И режейки снимките не съм осакатявала по никакъв начин информацията, която публикувам за двамата. Много стриктно следя личния живот на Толга и Амине и винаги отразявам новините. Радвам се, че ти следиш и другите актьори, аз нямам време за тях, но с удоволствие следя постовете ти и не разбирам защо трябва да спираш!
    Да, неприятно ми е да виждам една след друга много снимки на Грозника и Алабамата на страниците на нашата тема. Мисля, че когато се отразява събитие с тях една снимка е достатъчна. Ако някой иска повече - в Instagram ще  ги види. Но това е лично мое мнение, с което не ангажирам никого, не желая да се бъркам и не искам да влизам в спор с нито едно момиче.
   В нашата тема може да се публикува всичко и да се изказват различни мнения! Цензура няма! Затова и темата ни върви толкова успешно и всички се разбираме, забавляваме и ни е приятно тук!
   Стана време за следобедното кафе! Чакам сладкишите от теб, Цвети!

# 461
Чаках да пишеш, и сладкото изкушение идва.

Еми, не ме разбирай грешно, аз просто обяснявам моите действия, и питам, ако не се харесва, да спра, без обиди и спор.
За разделянето на семейството имам предвид, че все повече ще са общите семейни снимки, които отразяват живота им.
Изяснихме се, сега да се усмихнем.

# 462
# 463
Това е един от най- хубавите колажи. Благодаря!

# 464
Heart Heart

Flowers HibiscusСватбата на Амине беше приказно красива,всичко беше страхотно..
Толгахан стана щастлив баща на дълго чакан син..двамата заедно отдавна не поддържат връзка и
не си честитиха взаимно най-важните събития в живота на двамата досега..писала съм много пъти
не харесвам албанката и грозника..това че свързаха живота си с нашите любимци в реала за мен
не станаха по-приемливи.. опитах се да гледам и пускам  общите им снимки но издържах само един ден..
не ми харесват,това е!!
Joy

Kissing Heart Hands V

Общи условия

Активация на акаунт