СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 11

• 87 015
  • 847
  •   1
Отговори
# 135
Класът и класният ръководител се разбират наесен, на първата РС.
Сегашният завършил 8 клас разпределиха съучениците (примерно по 8-10 деца) от прогимназиалнии класове на СМГ, приети с един и същи език, в един и същи клас + ги смесиха с нови деца.Поне в 3 класа знам, че стана така: и с АЕ, и с НЕ. Тази година не знам дали ще практикуват така, не знам дали е било така при предишни випуски.

Благодаря Flowers Four Leaf Clover

# 136
За гимазниален етап след 7 клас:

Кога става ясно в коя паралелка е записано детето и кой ще е класен ръководител?

При записване или в началото на учебната година?

Flowers Cherry BlossomFlowers Cherry BlossomFlowers Cherry Blossom
Ако нямате фаворит и лоби ще разберете чка наесен, на родителската среща или предишния ден.

# 137
Поканено е още 1 дете да се запише в 5 клас.

# 138
  • в страната на чудесата
Вероятно някой е избрал да отиде в пчмг. Или 107...

# 139
В 107 записват ли вече?

# 140
  • София
Не.

# 141
  • в страната на чудесата
А има ли класиране?

# 142
Вероятно някой е избрал да отиде в пчмг. Или 107...
В друг град или държава... Всичко е възможно и с еднаква вероятност 🙂 Не ни интересува кой и защо се е отписал, разпространих информацията от сайта, въпреки че номер 164 сигурно вече знае 😉 за всеки случай и за тези, които дебнат за конспирации.

# 143
# 144
Има списък с деца, които ще посещават школа обаче.

# 145
Каква школа, в СМГ ли?

# 146
За 107-мо става въпрос.

# 147
В друга тема сте.

# 148
  • София
Ясно е, че темата е за СМГ. Но се коментираше дали записват в 107, което е свързано с темата заради евентуално освобождаване на места и затова се написа, че има класиране за школата.
Windekind, иначе списъкът засега е само на децата, които вече учат там.

# 149
Ми да измрънкам Simple Smile)), когато нашият набор го приемаха имаше няколко пъти освобождаване на места и си излизаше съобщение. Има 2 свободни места, каним номера ххх и хху да се запишат до дата едикоя си... А сега: има едно място, неактуализиран списък с приетите резерви, без срок за записване. Ми през пръсти ми е. Не, че има нещо нередно, но е толкова просто, за да бъде ясно и изчерпателно.

Общи условия

Активация на акаунт