АВГУСТинки 2019 - тема 10

• 29 020
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Да питам някоя мама с подути крака като почне да ги масажира усеща ли болка? Тръгна ли да ги масажирам и има лека болка не знам от това дали са надути или е от неудобно обувки. Като вървя няма болка.

Да не са отекли?
От преди две седмици още ми отекоха краката, утре ще ходя да изследвам белтъка

# 136
Килограмите са 11-12 в 27+5. Напоследък (въпреки сладоледа) започнах да мисля повече какво ям и да наблягам на по-полезни неща. Закуската все още ми е тестяна, но обедът, вечерята и междинните хапвания са по-леки, без хляб, повече кисело мляко, яйца, зеленчуци и плодове.

И аз не съм много добре със съня. На няколко дни безсъние и въртене имам по 1 вечер малко по-добър сън, ама е тегава работа. По 2 пъти тоалетна, няколко пъти завъртане в леглото и наместване на възглавницата, става ми горещо -  отвивам се, после ми става хладно - завивам се и този цирк цяла нощ. Ама не се оплаквам - като цяло се чувствам добре и мога следобед да дремя, пък и по-гадно безсъние съм имала, след което съм била като парцал по цял ден.

Сега ще се боря с жегата май. Вече ходя с леки летни рокли и сандали, а юни/юли не знам... ще стоя вкъщи гола явно.

Днес си купих две много сладки бодита от Лидл - 2бр. за 12,99, синички, 6-12 месеца. Решихме, че е време да купуваме малко по малко по-големи неща, малки имаме доста, а тези дори и зимата мога отдолу да им обличам. Simple Smile

Иначе нямам търпение в петък да се чуя с АГ, при когото искам да раждам и да се уговорим за събота да отида на първи преглед! И после ЖК на 07.06. Simple Smile

# 137
  • Варна
El Roi , при кого реши да раждаш?

# 138
  • Бургас
Килограмите са 11-12 в 27+5. Напоследък (въпреки сладоледа) започнах да мисля повече какво ям и да наблягам на по-полезни неща. Закуската все още ми е тестяна, но обедът, вечерята и междинните хапвания са по-леки, без хляб, повече кисело мляко, яйца, зеленчуци и плодове.

И аз не съм много добре със съня. На няколко дни безсъние и въртене имам по 1 вечер малко по-добър сън, ама е тегава работа. По 2 пъти тоалетна, няколко пъти завъртане в леглото и наместване на възглавницата, става ми горещо -  отвивам се, после ми става хладно - завивам се и този цирк цяла нощ. Ама не се оплаквам - като цяло се чувствам добре и мога следобед да дремя, пък и по-гадно безсъние съм имала, след което съм била като парцал по цял ден.

Сега ще се боря с жегата май. Вече ходя с леки летни рокли и сандали, а юни/юли не знам... ще стоя вкъщи гола явно.

Днес си купих две много сладки бодита от Лидл - 2бр. за 12,99, синички, 6-12 месеца. Решихме, че е време да купуваме малко по малко по-големи неща, малки имаме доста, а тези дори и зимата мога отдолу да им обличам. Simple Smile

Иначе нямам търпение в петък да се чуя с АГ, при когото искам да раждам и да се уговорим за събота да отида на първи преглед! И после ЖК на 07.06. Simple Smile

Направо описа и моя сън! 🤦🏻😀

# 139
здравейте момичета, след лека екскурзия лепнах пак някаква настинка, носът ми ще се пръсне, както и да е да ви питам за пулса. Днес се оказа че е 109 а на ЖК никога не ми мерят кръвното или пулса. Да се притеснявам ли според вас?

# 140
El Roi , при кого реши да раждаш?
АГ Варна, Георги Георгиев. Ще реша окончателно след прегледа де, но доста четох, питах...

# 141
  • Бургас
Ама така и така се повдигна темата - има ли мамчета от Бургас, къде се следите, и на къде сте се насочили да раждате? Hug

# 142
здравейте момичета, след лека екскурзия лепнах пак някаква настинка, носът ми ще се пръсне, както и да е да ви питам за пулса. Днес се оказа че е 109 а на ЖК никога не ми мерят кръвното или пулса. Да се притеснявам ли според вас?
Моят все се върти около 100-115. Още в 6 месец ме пращаха на кардиолог  ,който каза, че е рано за толкова ускорен пулс, но иначе нямам никакъв  проблем

# 143
Ама така и така се повдигна темата - има ли мамчета от Бургас, къде се следите, и на къде сте се насочили да раждате? Hug
Да Simple Smile Аз се следя при др Ирмов  в Дева Мария там и ще раждам 😊

# 144
  • Бургас
Да Simple Smile Аз се следя при др Ирмов  в Дева Мария там и ще раждам 😊

Е, може евентуално да се засечем пък знае ли се Grinning
И аз съм там, но при Георгиоски

# 145
Аз се следя при др. Мануелян, но ще раждам в Окръжна

# 146
Бу! А, добро утро! Ако имам късмет ще поспя още 2 часа до 9,когато трябва да стана. От това недоспиване вече ме боли глава и треперя в някаква постоянна insomnia. Ел Рой много добре е описала и моето еженощие.
Хайде, ще хапна някакъв плод, че съм гладна и така. А ми се и спи... Дано успея поне тази нощ..поне още 2 часа... ДАНО!

# 147
Бу! А, добро утро! Ако имам късмет ще поспя още 2 часа до 9,когато трябва да стана. От това недоспиване вече ме боли глава и треперя в някаква постоянна insomnia. Ел Рой много добре е описала и моето еженощие.
Хайде, ще хапна някакъв плод, че съм гладна и така. А ми се и спи... Дано успея поне тази нощ..поне още 2 часа... ДАНО!
Стискам ти палци! Лека нощ Flowers Bouquet

Аз умирам от жега, на отворен прозорец сме, преди малко извадих олекотената завивка от чаршафа и я захвърлих на фотьойла. Потя се като прасе, ММ хърка, бебето сигурно тренира карате в корема ми... Абе приказка Joy

# 148
Привет и от мен! Аз съм 25 г.с и съм вече 20 кг отгоре Sad , силно се надявам да качвам поне по малко последните месеци, защото много ми тежи. Имам болки в слабините , но ги отдавам на качените килограми. Жегите и на мен не ми понасят още от декември месец спим на отворен прозорец, не сме го затваряли откакто разбрах че съм бременна Simple Smile
Исках да ви попитам дали ви тече кръв от носа? При мен не е обилно , но го има всеки ден.

# 149
От Бургас ли си?

Общи условия

Активация на акаунт