АВГУСТинки 2019 - тема 10

• 29 041
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Не мисля че ще раждам нормално, даже си мисля да го обсъдим с АГ да насрочим дата

# 466
При мен е малка вероятността,но не пречи да се надявам 😁

# 467
  • София
Винаги в кабинета ми го изкарват по-високо кръвното. Вкъщи го меря сутрин и вечер всеки ден вече от един месец - е повече от 120/80 не е било и то два-три пъти да се е случвало. Мери ли ми го сестрата, все го изкарва поне 130-140 ... За мен е на нервна почва всичко, натоварва ме тая жена.

# 468
  • Бургас
Момичета и аз съм като вас.... Всичко е ок ама отида ли на преглед все съм с високо кръвно Grinning
Аман от това притеснение, до къде ще я докарам така.... Добре че АГ е наясно и ме успокоява човека Grinning

# 469
  • София
Моето кръвно си стои ниско - обикновено ок. 100/60, сега в жегите и още пада - и в лекарските кабинети си е такова. А продължавам да си пия по едно кафе сутрин - без него направо не съм човек. Солено също ям.

Като наближава раждането, нещо взех да се психирам сама. Хем знам какво да очаквам, хем ме е страх нещо да не се обърка на финала...

# 470
Здравейте, аз не съм писала скоро защото имах доста проблеми с бебо... имах контракции в продължение на 2 седмици и сега сме в болница на системи... матката ми , оказа се, че е много чувствителна и лесно правя контракции, АГ то ми ми каза да го задържим още месец и ако иска тогава да се ражда, сега ще качваме кг защото сме 1,322кг и отговоря на 29 г.с а не на 31ва ... надявам се всичко мине нормално и се роди здраво бебе ...

# 471
  • София
Здравей, Лили! Новините при теб не са никак добри, но стискам ти палци и ти пожелавам да не спираш да вярваш - всичко ще е ок, лекарите си знаят работата. Само спокойствие и положителна настройка!

# 472
Стискам палци да дочакате малко по-късни седмици, щом си в болница вярвам, че ще се погрижат за теб и всичко ще е наред Simple Smile Пиши, когато имаш възможност..

# 473
  • Пловдив
Лили,стискам палци всичко да е наред. Почивай,слушай док и само позитивни мисли.
Чета ,че повечето имате добитъчета вкъщи и много се радвам. Имахме мацорана на 10 г,но преди 3 г. Преди ММ да замине на бригада в САЩ (бяхме пресни гаджета и не живеех у тях да я гледам) отиде на селото му и от тогава е кралица там понеже добре й се отрази. Иначе ми се иска да имаме животно вкъщи и малката като порастне,живот и здраве,ще вземем .
На 3тата ФМ всичко беше наред - 45 см ,1750 гр. Върви с дълги крачка,ММ вика,че по това на мен прилича 😁

# 474
Добро утро и от мен!Привет,Лили всичко ще е е наред,бъди положителна и без никакви черни мисли.Лично аз също имах контракции още от самото начало на бременоста,доста силни в 6 месец ,бях на косъм да влезна в болница,но сякаш и имах желанието да съм там под лекарско наблюдение,мислех че така ще се чувствам по спокойна.Сега съм в 29г.с.+2, от 1 месец
се боря с една бактерия Klebsiella която е в пикочните ми канали.Правихме с док. 10 дневна терапия с Зинат 500,но след стерилна урина тя пак си беше в мен.Сега съм на Бисептол 480 mg 2x2,паралелно с вагинални глобули Бетадин 200,които предотвратяват навлизането на бактерията към бебка.Заради тази бактерия която ми причинява отново контракции,имам леко разтваряне на церквиалния канал и  скъсяване на шийката на матката за 8 дни от 31,5 на 28,5.Надявам се след 10 дни вече да го няма този гаден паразит,който е много упорит😡.

# 475
Като за добро утро имах много силна контракция, чакам моето АГ в болницата да видим какво ще правим.. преливат ми системи, но от тях полза няма, поне така усещам... надявам се това бебе не се роди толкова рано ...

# 476
  • Varna
Лили, много силно стискаме палци,да овладеете контракциите и бебчо да се роди в разумни седмици. Пращам ти много положителни мисли и чакам следващото включване да е с добри новини Hug

# 477
  • Бургас
Като за добро утро имах много силна контракция, чакам моето АГ в болницата да видим какво ще правим.. преливат ми системи, но от тях полза няма, поне така усещам... надявам се това бебе не се роди толкова рано ...

Бъдете с положителна нагласа, всичко ще бъде наред! Heart
И аз като другите момичета ви подкрепям, само хубави мисли имайте и за бебока. Heart

# 478
Кураж, Лили!

Бъдете с положителна нагласа, всичко ще бъде наред! Heart
И аз като другите момичета ви подкрепям, само хубави мисли имайте и за бебока. Heart
Напълно!

# 479
Лили, бъдете здравички и спокойни, независимо от вариантите, които предстоят! Важното е, че имаш специалисти да се грижат за теб Simple Smile Успех!

Общи условия

Активация на акаунт