АВГУСТинки 2019 - тема 10

• 29 020
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
На мен онзи ден ми се случи да ме среже ниско долу в дясно и никак не беше приятно . Усещането беше като рязко придърпване ,но бързо отмина и не съм се задълбочавала,то пък не може нищо да не боли Grinning пропуснах гаденето,повръщането и всякакви болки досега,та няма начин всичко да ми се размине Grinning

# 511
Момичета случвало ли ви се е на този етап да имате болка от едната страна ниско долу на корема ? От два дни усещам като опъваща болка и не мога да се изправя напълно, превита ходя. Чудя се матката ли продължава да се разтяга...какво се случва 😕

Аз имам такава постоянна болка ниско долу в лявата страна при срамната кост. Док каза, че самата кост се разтяга. Доста е болезнено особено при напън. Не знам при теб, дали е това.

# 512
При мен е като опъване до толкова, че да не мога да ходя изправена, само свита. И е от едната страна, но не при срамната кост. Ами явно си е нормално в този период щом и вие имате подобни болежки. Всичко ни се разпъва 😁

# 513
  • Бургас
Момичета, имам чувството че бебка иска да се върти и нещо не става....
Възможно ли е да усетя главичката и под гърдите ми, не ми се беше случвало толкова високо да я усетя?
И после все едно застана леко на една страна и пак си застана както си е била седалищно...
Аз ли си въобразявам не знам Neutral Face

# 514
Аз преди около 2 седмици имах такава болка ниско в дясно. Първо помислих, че е апандисит, но АГ каза, че няма как, защото той вече не е там. Прегледа ме и каза, че просто главите и на двете бебета са там и притискат нещо. И аз така 2 дена ходих превита, трудно спах, ама едното бебе се размести и вече не ме боли. АГ ми увеличи магнезия и но шпата и каза да почивам, така че пробвай. Ако пък много боли или много се притесняваш, отиди да те видят.

Не си спомням вече какво е да ходя без ежедневна превръзка, с тоя постоянен Утрогестан... А предполагам и те дразнят, аз поне преди гледах рядко да ги използвам, особено лятото когато спарват допълнително, ама сега няма как, предпочитам да слагам Утрогестана вагинално, отколкото да го пия и да ми прецаква стомаха или да ме успива...

# 515
На моя преглед в сряда нали се установи, че моето бебе най-накрая се е обърнало - та ми се струва, че усещах, когато се обръщаше, защото имах точно такова чувство, каквото описващ - побутвания на странни места и някак странично, после диагонално и  накрая започнах да усещам нещо много високо под гърдите/ребрата - оказа се, че там риткат крачета Simple Smile А преди там беше по-гладка подутина - главицата. Сега като подритва и ме гъделичка много яко, особено вечер, като легна настрани.
Момичета, имам чувството че бебка иска да се върти и нещо не става....
Възможно ли е да усетя главичката и под гърдите ми, не ми се беше случвало толкова високо да я усетя?
И после все едно застана леко на една страна и пак си застана както си е била седалищно...
Аз ли си въобразявам не знам Neutral Face

# 516
  • Варна
Моята си върви все с главата надолу (моля, се така и да си остане до края), но от две , три седмици усещам как ме рита здраво в ребрата, понякога чак гърдите ми разтърсва Grin Joy
Болка имам долу в дясно, в областта на яйчника, но не е постоянна, така, че не ѝ отдавам голямо значение.
Днес бях на ЖК, малката расте, малко над 2кг е. Уж имам глюкоза в урината, но докторът каза, че няма логика, защото тази в кръвта си е в норма, както и всички други показатели. Взеха ми МБ, да видим тя как ще е ... и моето течение е увеличено, още от 3-4 месец, бях се стреснала даже, да не би да са води, но всеки път са си в норма, а плацентата е 1ва зрелост.

# 517
Здравейте бъдещи мамчета, по темата с течението и задържането на мен АГ ми спря Утрогестана в 30 г.с. каза че се слагало до 34г.с но след като измери шийката ми го спря. Можете ли да ми обясните хълцането как го усещате на бебетата ? И какви памперси сте избрали?

# 518
  • Бургас
Момичета, как да го вдигна това кръвно сега го мерихме, паднало е на 105/58...
По принцип съм си с ниско кръвно, но чак толкова не..
Като стана и ми се вие малко главата чак Disappointed

# 519
Айрян със сол,кола,шоколад

# 520
  • Varna
За памперсите подариха ми два пакета от лидлските, но понеже от 1цата е малко пакетче а и нещо сякаш им нямам вяра купих и пакет Памперс. За кръвното аз го вдигам с кола.

# 521
  • Варна
Момичета, как да го вдигна това кръвно сега го мерихме, паднало е на 105/58...
По принцип съм си с ниско кръвно, но чак толкова не..
Като стана и ми се вие малко главата чак Disappointed
Много течности, айрян, шоколад, кока кола ... спор с идиот (от това последното, за секунди го вдигам....шегувам се, разбира се, малко смехотерапия Grin Stuck Out Tongue Winking Eye )

# 522
  • Бургас
Права си... В спора сме най-добри жените 😂
Благодаря ви все пак ❤️❤️❤️

# 523
Лидлските са много добри и няма да съжаляваш, ако си ги ползваш.
Качество на ниво са. Аз лично памперс не ги харесвам.
За памперсите подариха ми два пакета от лидлските, но понеже от 1цата е малко пакетче а и нещо сякаш им нямам вяра купих и пакет Памперс. За кръвното аз го вдигам с кола.

# 524
Преди малко ме сряза долу в дясно, не можех  да мръдна на никъде, сякаш бебето нещо притиска там. Бях в леглото, опитах да се завъртя на ляво, опъва ме, все едно нещо ще се скъса, някак си завъртях и полегнах на дясно, полежах 10мин., изправих се полека и сякаш нищо не ме е боляло.Преди няколко дни пак така ме заболя🤔.., ама това да е, още малко остава.🙄
Аз бях много доволна от pampers premium care. Малката никога не ми се обрина с тях. Само цената им е по-висока и това беше единствения недостатък. Пробвах и лидълските, защото има добри отзиви за цена и качество, но от тях се спарваше и обриваше, от памперс-обикновенните също.

Последна редакция: сб, 15 юни 2019, 11:49 от ESTER.

Общи условия

Активация на акаунт