АВГУСТинки 2019 - тема 10

• 29 015
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Пия такова насипно, половин пакет сутрин и половин следобед, с мляко.

# 541
  • София
Момичета, има ли от вас някои които продължават да пият поне сутрин по едно слабо кафе?
От няколко дни не пия, но започва да ме боли главата и е още по трудно...

Аз пия всяка сутрин. Бях го спряла в началото до към 3-4 месец, но след това си пия редовно. Кръвното ми е ниско като цяло и без него не се чувствам добре. Сутринта бях на тонове и преглед, след кафето кръвното ми беше 95 на 53. Никой не ми е казвал изрично да не пия. В началото пиех кофейново/безкофейново - 50 на 50, после четох, че то безкофейновото даже било по-вредно, та сега си пия нормално.

Иначе да се похваля от прегледа, минаха първите тонове - всичко изглежда добре. Малката е вече 2 кила, доплерите са добри и уж всичко е наред. АГ-то каза след 10 дена да спирам аспирина, както и Л-аргинина. Е изписаха ми ГИНО - ПЕВАРИЛ ваг. глобули заради МБ, ама то не може всичко да е наред Simple Smile

# 542
Пия всеки ден по две кафета, в тия жеги така ми пада кръвното, че няма как да мина без. Но съм си и кафеджийка де...

# 543
Правя една чаша кафе и го пия през целия ден. Мисля, че едно кафе на ден, особено ако е ниско кръвното е ок.

# 544
  • София
Спрях кафето някъде в 5-6 месец. Не са ми го забранявали, но не ми се и пие, а по принцип много обичам. При ниско кръвно не вярвам едно кафе да е голяма драма.

Mamma Leone, благодаря ти! И аз се чудех дали да поръчвам от чужбина и накрая май така ще стане.

# 545
Аз така и не спрях кафето - сутрин пия по едно с мляко. На всяка ЖК питам док трябва ли да го спра, но той ме успокоява, че е ок. Кръвното ми е стабилно, но ниско.
Кардиоложката, при която ходих профилактично, също каза, че не е проблем. Но тя ми обърна внимание в никакъв случай да не пия айрян със сол поради риска от допълнителната сол. Ако се почувствам отпаднало, да наваксвам с вода, да си почивам и да се освежавам.
На мен АГ също досега не ми е мерил шийката. Каза, че не иска излизшно да ми прилага вагинални прегледи и досега не виждал съмнения, за да ми я мери.
Досега съм била и само на една фетална морфология - доколкото разбирам тази, която се пада втора, около 20 гс беше като че ли.
Следващият преглед ще е чак на 15 юли, въпреки че трябва да изляза в болничен на 12.7. - ще ми го издадат със задна дата. На 15 .7. вече ме предупреди, че ще ми вземе микробиология, т.е. ще има вагинален преглед. Последният беше в началото на ЖК за първата микробиология.

Само да добавя, че освен едното кафе сутрин, никакъв друг кофеин не приемам - никакъв чай и какао.

Последна редакция: вт, 18 юни 2019, 11:42 от Frekoko

# 546
  • Варна
Аз също не съм спирала да пия кафе. Едно от най-големите ми удоволствия е сутрин, след като хапна да си направя кафе. Ако закъснея, също ме боли главата. Няколко пъти съм си позволявала да изпия и едно следобед, че тогава ми е най-заспало в офиса.

# 547
Момичета, има ли от вас някои които продължават да пият поне сутрин по едно слабо кафе?
Здравей ,аз съм в 33г.с  и на ден си позволявам по едно кафе ..

# 548
Моето кръвно понякога се вдига, затова не смея да пия нормално кафе. Позволявам си капучино с канела или безкофеиново,с нетърпение чакам да родя и да изпия едно силно късо еспресо

# 549
  • Пловдив
И аз все още си пия кафе - като разбрах ,че съм бременна спрях и 2 седмици бях парцал - ниско кръвно,заспивах на бюрото и т.н. затова АГ ми каза да не го спирам ,просто намалих до 1-2 капучинота на ден.
Сега съм по последен цикъл 32ра седмица (1 напред по ехограф) и още не съм решила при кого да раждам и почвам да се панирам 😤

# 550

Аз пия всяка сутрин. Бях го спряла в началото до към 3-4 месец, но след това си пия редовно. Кръвното ми е ниско като цяло и без него не се чувствам добре. Сутринта бях на тонове и преглед, след кафето кръвното ми беше 95 на 53. Никой не ми е казвал изрично да не пия. В началото пиех кофейново/безкофейново - 50 на 50, после четох, че то безкофейновото даже било по-вредно, та сега си пия нормално.

Иначе да се похваля от прегледа, минаха първите тонове - всичко изглежда добре. Малката е вече 2 кила, доплерите са добри и уж всичко е наред. АГ-то каза след 10 дена да спирам аспирина, както и Л-аргинина. Е изписаха ми ГИНО - ПЕВАРИЛ ваг. глобули заради МБ, ама то не може всичко да е наред Simple Smile

Гино Певарил как ти го изписаха да го слагаш? На мен ми го изписаха ПРЕЗ ден по едно в рамките на 6дни. Но така през ден не съм сигурна дали изобщо действа.

# 551
Цитат на: Alex.Dobby link=tops c=1117395.msg38884124#msg38884124 date=1560775443
Всяка сутрин пия кафе, и то не е слабо а нормално

# 552
  • Стара Загора
Здравейте момичета, надявам се приемате нови попълнения. Аз съм с термин 08,09,2019, но тъй като ще съм секцио, на последния преглед лекарката ми ме подготви да съм се гласяла за края на август ( 14 дена преди термина се планувало секциото ).
Бременна съм с момченце, което е чакано повече от две години. На последния преглед миналата седмица юнака беше 900гр ( 28г.с)

# 553
  • Бургас
Здравейте момичета, надявам се приемате нови попълнения. Аз съм с термин 08,09,2019, но тъй като ще съм секцио, на последния преглед лекарката ми ме подготви да съм се гласяла за края на август ( 14 дена преди термина се планувало секциото ).
Бременна съм с момченце, което е чакано повече от две години. На последния преглед миналата седмица юнака беше 900гр ( 28г.с)

Не се ли плануваше 10 дена преди това?

# 554
  • София

Гино Певарил как ти го изписаха да го слагаш? На мен ми го изписаха ПРЕЗ ден по едно в рамките на 6дни. Но така през ден не съм сигурна дали изобщо действа.

На мен си ми го изписаха 6 дни всяка вечер - т.е 2 опаковки да си слагам без прекъсване. Аз си имам хронично бяло течение (винаги ми излиза кандида) имам я от 15 годишна, лекували сме я с какво ли не - без резултат, добре че не е придружена със сърбежи или силна миризма. Та поради това, че и гиназола не е променил никак картинката АГ реши да пробва малко по-дълга и силна терапия.

Общи условия

Активация на акаунт