АВГУСТинки 2019 - тема 10

• 29 010
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Аз също съм от кафепиещите Smiley. Едно сутрин, не бих казала, че е слабо, но след него кръвното ми стига завидните висоти до 100/60. Обсъдих го веднъж с АГ, тя си каза, че изобщо не би трябвало да пия кафе, но се разбрахме, че при моето кръвно ще си затворим очите, стига разбира се да си остана с едната чаша и да не добавям други кофеини (кола и т.н.).

За датата на секциото и на мен ми е интересно - бях писала преди в темата, че миналия път ме чакаха до датата на термина (но и аз се водех с "относително" показание за секцио - т.е., можеше и естествено раждане, ако тръгне такова, въпросът беше да не се пришпорват нещата). Сега ми казаха десетина дни по-рано - ние сме се насочили към дата 11 дни преди термин и малко ми е притеснено да не е прекалено рано. Чудя се и какво би се случило, ако тръгна да раждам преждевременно - "относителното" показание още си го имам (вродено сърдечно заболяване няма как да изчезне), но и вече с допълнение предходно секцио, възраст и доста омотано в пъпна връв бебе...

Уф, хем нямам търпение вече да дойде август, хем взех да се терзая и напрягам с какви ли не въпроси...

# 556
  • Бургас
Момичета, малко извън темите...
Как се справяте с обезкосмяването особено на някой места?
Откакто си ми наедря яко коремчето едва се справям, къде виждам къде не.... За краката още сто часа отиват Grinning
Мислех си за кола маска, че да не се мъча сама ама..
Вие как мислите?

# 557
Ами...общо взето съм оставила положението out of control 😁Мисля си, като ми останат 2-3 седмици да седна с едно огледало и да се преведа в що годе нормален вид за пред акушерките. Те не че всичко не са виждали, ама все пак Simple Smile Нямам варианти за кола маска, и не бих.

# 558
Момичета, наложи се да посетя зъболекар и да ми умъртвят нерв. Тази вечер се очаква да имам болки във въпросния зъб, даже май вече започва леко да ме наболява. Имам спомен, че може да се пие по един Аулин или Аналгин, ако е много на зор положението. На някой налагало ли се е да пие?
Инапе, за обезкосмяването и аз го карам на опипване. Сигурно няма да съм първата полуобръсната която вижда АГ 😁

# 559
Светлана, изненадана съм, че може аулин да се пие. Аз преди две седмици бях закъсала с един зъб и лекарката ми каза, че може да пия 1-2 ампули течен аналгин. Но попитай твоя лекар задължително..

# 560
За Аулин не съм на 100 процента сигурна, за това и се допитвам до вас. За сега ще се опитам да туширам нещата само с парацетамол. Направо не знам какъв е тоя моя късмет, никога не са ми умъртвявали нерв и точно сега като съм бременна....

# 561
и аз преди време питах за интимното обезкосмяване, но никой не ми отговори Sad Много ми е трудно. По принцип минавам всичко с епилатора, но последния път преди две седмици беше мноооого зор - нищо не виждам, опипвам... крива работа. Страх ме е да отида в студио заради хигиената. В студио съм ходила три пъти в живота си и не ми хареса, може би не е било достатъчно класно, не знам... Какъв е вашият опит и препоръка? Не искам да се бръсна, защото и в това нямам опит и не би ми било приятно. Сега съм си купила едни ленти с кола маска за деликатни зони и до 1-2 седмици ще ми се наложи да ги използвам, че в тези жеги не мога да търпя. Ако осъществя плана, ще докладвам.
Жалко, че преди години, като пробвах лазер в София, нямаше никакъв резултат въпреки допълнителните процедури. Може и тогава да не съм попаднала на качествено студио... казваше се Пикасо или нещо подобно.

# 562
Откакто си ми наедря яко коремчето едва се справям, къде виждам къде не.... За краката още сто часа отиват Grinning
Вие как мислите?
Моето положение е достааа зле

# 563
  • Бургас
Вие как мислите?
Моето положение е достааа зле

Явно на всички ни е мноооого отчайващо.... Confused

# 564
Аз засега успявам с опипване и накрая проверявам с огледало 😂🤞👍

# 565
  • София
Течен аналгин пих при миналата ми бременност горе-долу в тези гестационни седмици (бях с много висока температура). 0,5-1 ампула може, но все пак трябва да се обсъди с лекар. За Аулин не знам, но честно казано много ме съмнява да може - доста силно лекарство е.

Обезкосмяването - минах на електрическа самобръсначка, с огледало и много чекнене, и положението пак е...Rolling Eyes. Най-малкото разредих честотата на процедурите така да се каже...

# 566
Мда, бръсненето е трудна задача. Отнема ми доста време, веднъж така яко се бях порязала, че мислих, че ще ми трябва кръвопреливане! Ама с поне търпение да кажем, че горе-долу го докарвам...

# 567
  • Бургас
Такова търпение вкарвам и аз че просто не е истина, жената-каучук пасти да яде! Joy
Абе колкото можем в момента толкова... Не сме първите и последните, да сме спокойни пък ся тука за два косъма хахах Grinning
Хубав ден момичета, и стискайте палци че днес имаме преглед а както обичам болници.... М! Grinning Heart

# 568
Здравейте момичета. Моето кръвно също е много ниско. От доста време ограничих кафето до едно на ден или вобще не пия.Напоследък границите ми достигат най много до 100/60 или 100/70. Хапвам нещо сладичко или изпивам едно  кафе иначе започва да ми се вие свят.Относно бръсненето..Хахаха...където успея там почистваме.Аз също не бих се доверила на кола маска в някой салон.И така днес сме на преглед с бебка и ще видим колко сме големи.Нямам търпение след всички тези тревоги с контракции и болки.Леко бременеене и почивайте повече на хладно момичета . 😉😊🌞

# 569
Здравейте,момичета!Скоро не съм се включвала,но да споделя нещо и аз.В понеделник подписахме с моето момче😁след повече от седем години съвместен живот.Вчера бях на последната морфология.Бебо е вече мъж😃-цели 2 килограма и то в 30 седмица.Продължава да си върви едричък,но пък всичко си му е наред.Дори се завъртял с главичката надолу.На предния преглед беше напречно и много ми беше неудобно.Легнеш наляво върху краката му,на дясно върху главата.Все го натисках милият.Килограмите вече два месеца не мърдат.А бебо расте ли,расте!?Дотук +9 кг.Ииии започнах да купувам най-накрая и аз бебешки дрешки.Това е засега от мен.Приятно бременеене,сладурани!😘

Общи условия

Активация на акаунт