АВГУСТинки 2019 - тема 10

• 28 966
  • 735
  •   2
Отговори
# 660
Ние нямаме препоръки да се пазим,но мен ме е страх Rolling Eyes В началото си казвах да мине 13 г.с. ще ми е по-спокойно, после пък айде още малко и така от декември все още не съм се престрашила.
Ако нямате забрана от лекар и се чувстваш добре няма причина да се притесняваш предполагам 🙄

# 661
  • Бургас
И ние сме едни от въздържателите, но нямаме забрана от лекар.
От скоро е така, и понякога имам огромно желание а с тази напреднала бременност - голяма мъка Grinning
Не знам вие как устисквате дето се казва от подобни мисли.... Grin

# 662
Оф, съжалявам, че ви е трудно с мъжете, момичета! Моят е такова съкровище! Идва на всеки преглед, пита, коментира с АГ, ако нещо купя или получа без него, вечерта със сигурност имаме разбор на мача, вечерта след бебешкото парти сигурно час и нещо му показвах подаръците, искаше всичко да види и пипне, много му е интересно, чете, свалил си е приложение за бащи и си чете всяка седмица как се развиват бебетата, готви, чисти, много ме пази, постоянно говори на бебетата, през деня постоянно ме пита как съм и как са момчетата, гали ми корема, говорим си за бъдещето с децата, абе... ❤❤❤ Надявам се при вас да е само период, който бързо да отмине и да се радвате на отговорни и ангажирани татковци! Simple Smile

# 663
  • Пловдив
Присъединявам се към El-Roi с таткото. Когато разбра, че чакаме дете само 2-3 дни беше по умислен явно тогава преобърна всичкия стрес навъднъж и след това е съкровище.
Относно интимностите, забрана нямаме само ни казаха по полека да не е много бурно. Но в началото той не искаше да ме пипне, а мен хормоните така ме тресяха търсех си го ама не инат неще. Било го страх нещо да не направил на бебето Joy даже започна да спи в другия край на спалнята от страх да не ме ритнел или ударил в корема докато спи. Поговорих му бая, показах му доста статии, където обясняват как няма как да стигне бебето камо ли да му направи нещо - естествено когато няма предпоставки за забрана от лекар. И лека полека с времето се поуспокои още е мн внимателен, но поне го прави. За мен това е важно - държи  тръпката малко или много във връзката, а се опитваме да не си променяме живота напълно заради бебето, поне не още от сега пък после ще го мислим, за да си имаме нашите си моменти.

# 664
При нас е голямо изпитание. Две години бяхме на повикване заради подготовката за ин витрото. После пълна забрана. После след третия месец ми позволиха, но без оргазми за мен (?!) След петия месец вече ми свалиха ограниченията, но резултатът е, че в момента с този голям корем и трудно дишане и да искам, не мога да получа оргазъм. От време на време освобождаваме напрежението заедно, но си е никаква работа. Добрият стар секс засега е мираж... Но и моето момче е златно - той се изтормози наравно с мен за това бебе и сега ме гледа като писано яйце - готви ми, само ме пита как съм, преслушва ми корема, изтърпява ми всичките безумни колебания от типа ох, ама да я вземем ли наистина тази количка... Сега ми помага да подготвим и изчистим всички чаркове на количката, сглобява скрина, оставил ме е само да безумствам с дрехите за бебето, което е разбираемо. Аз вчера накупих някакви ританки, бодита и муселинови пелени. Остана ми да взема още няколко бархетени и смятам да приключвам на този етап. Бебешките и детските дрехи не ми харесват - прекалено са ми сладникави. Ако наистина имаме момиче - ще носи дрешки с колички и супер герои за начало Simple Smile

# 665
Ние уж пробваме да сме интимни, но не е същото...поне за мен - бебето опира отвсякъде, не си е работа 😣
За матрачета какви мислите да вземете ?

# 666
Момичета, как сте с интимните отношения? Ние от месеци не сме били близки, до вчера и сега малко се притеснявам дали всичко е ок😟
При мен секса е табу от както разбрах че съм бременна 😕
И мен ме вълнуват матрачетата, още не съм взимала.

Последна редакция: нд, 23 юни 2019, 09:44 от Juls 30

# 667
И ММ много ме глези, още след инвитрото той ми извзе всички домашни задължения. Сега чак се караме ако стана да свърша нещо, например да направя салата. Но все пак малко се успокои и не е такава цербер като в началото. За секса ни беше забранен до към 5 месец, а след това да сме го правили около 3пъти. Последно беше преди седмица (30) и му казах че следващият път най вероятно ще е чак накрая ако се наложи да помага за раждането  😋

# 668
  • Бургас
Момичета, как сте с интимните отношения? Ние от месеци не сме били близки, до вчера и сега малко се притеснявам дали всичко е ок😟
При мен секса е табу от както разбрах че съм бременна 😕
И мен ме вълнуват матрачетата, още не съм взимала.

Само май ние с теб имаме уникални мъже! Joy
Не стига че работата им е да отсъстват понякога ами и сме на сухо....
Е, тва е живота! Grinning

# 669
А,и аз съм с вас ,моя често го няма със седмици, май това че не е около мен помага да не ми е толкова криво от липсата на секс

Последна редакция: нд, 23 юни 2019, 10:31 от nadejda___

# 670
Значи не само моя мъж се държи странно, някак ми олекна. Всеки си го изживява по негов си начин, но дано като се роди малката да се стегне Simple Smile

Аз също се бях стреснала от потни гащи и течение, но било нормално.

След безумната случка със следящия ми лекар - д-р Славчев (не успях да го намеря 2 дни, а имах малко кръв), реших че няма да раждам при него.
Днес говорих на място и ми обясниха колко бил зает и ако имам проблеми да ходя в спешен кабинет - имало в болницата...Та сега разглеждам условията в Майчин дом Варна Simple Smile

Лека вечер Simple Smile

Аз имах час за консултация за петък при него. Отивам и изненада - няма го, отсъствал. Не за друго, но в най-голямата жега трябваше да се разходя до там... В 15 седмица прокървих и аз направо отидох в родилно, в Окръжна. Никой не връщат, ще те прегледат и са много мили. В Майчин дом има ли неонатология, не дай боже ако се наложи нещо. Преди караха бебетата в АГ. Проучи плюсовете и минусите.

# 671
И моят го няма... Ама в пиянския си маратон. Спи при леля си близо до нас. Много е странно. Като е трезвен 1-2 месеца ме носи на ръце и описанието на момичетата по-горе с прекрасния мъж го описват и него. И той следи седмижа по седмица за бебетата, търчи по нощите за нещо за мен, не ми дава да върша нищо в нас сама, всяка сутрин като извежда кучето ми снима цветя /това е, за да не ги къса. Така сме се разбрали за букетите/, готви и тн и тн. И в един момент... /вече 3 пъти тази бременност/ решава рязко, че му се живее и започва да броди из кварталните кафенета. А при нас кафенетата вечер са меката на пияндурниците - познавам ги всичките. Е, поне знам къде е, защото ми звънят да ми докладват, но така може да продължи 10 дни. Честно казано едва търпя. Не ме тормози, но леля му горката ми звъни, че я е събудил в 4-5-6 сутринта... Звъни ми да ми каже как не искал деца. После звъни да ми каже как искал. И така няколко дни, докато не се стресне от поведението си. Връща се и започва да живее сякаш тия дни нищо не се е случило. Аз, разбира се в следващите 10 дни го ям жив с дрехите. Ох, семейни драми! Ще му тегля една накрая! Щото ми е само до неговите прищевки... Но и той в живота е много волна птица. И професията му е такава - парапланерист е. Цял живот обикаля света и лети, и живее леко хипарски живот. Не е и млад вече. Явно му е трудно да превключи. Ако не успее ще тр да се справя някак си...

Аз оргазмите не успявам да ги подминавам. От 3тия месец направо се побърквам от сексуално желание. Имало е дни, в които по няколко пъти съм имала. Цялото тяло ме тресе от необходимост да изпита оргазъм. Такова нещо в живота ми не ми се е случвало. Още повече самите оргазми са супер силни. Секс обаче не правим. Тоест, без проникване. И двамата се тормозим от началото за бебетата. А и АГ като почна "Значи, пиеш едно Но-шпа преди секс. Заставаш на една страна. Няма да мърдаш много!... След секса пиеш още 1 Но-шпа." Още докато я слушахме се отказахме.

# 672
  • Бургас
И моят го няма... Ама в пиянския си маратон. Спи при леля си близо до нас. Много е странно. Като е трезвен 1-2 месеца ме носи на ръце и описанието на момичетата по-горе с прекрасния мъж го описват и него. И той следи седмижа по седмица за бебетата, търчи по нощите за нещо за мен, не ми дава да върша нищо в нас сама, всяка сутрин като извежда кучето ми снима цветя /това е, за да не ги къса. Така сме се разбрали за букетите/, готви и тн и тн. И в един момент... /вече 3 пъти тази бременност/ решава рязко, че му се живее и започва да броди из кварталните кафенета. А при нас кафенетата вечер са меката на пияндурниците - познавам ги всичките. Е, поне знам къде е, защото ми звънят да ми докладват, но така може да продължи 10 дни. Честно казано едва търпя. Не ме тормози, но леля му горката ми звъни, че я е събудил в 4-5-6 сутринта... Звъни ми да ми каже как не искал деца. После звъни да ми каже как искал. И така няколко дни, докато не се стресне от поведението си. Връща се и започва да живее сякаш тия дни нищо не се е случило. Аз, разбира се в следващите 10 дни го ям жив с дрехите. Ох, семейни драми! Ще му тегля една накрая! Щото ми е само до неговите прищевки... Но и той в живота е много волна птица. И професията му е такава - парапланерист е. Цял живот обикаля света и лети, и живее леко хипарски живот. Не е и млад вече. Явно му е трудно да превключи. Ако не успее ще тр да се справя някак си...

Аз оргазмите не успявам да ги подминавам. От 3тия месец направо се побърквам от сексуално желание. Имало е дни, в които по няколко пъти съм имала. Цялото тяло ме тресе от необходимост да изпита оргазъм. Такова нещо в живота ми не ми се е случвало. Още повече самите оргазми са супер силни. Секс обаче не правим. Тоест, без проникване. И двамата се тормозим от началото за бебетата. А и АГ като почна "Значи, пиеш едно Но-шпа преди секс. Заставаш на една страна. Няма да мърдаш много!... След секса пиеш още 1 Но-шпа." Още докато я слушахме се отказахме.

Не се тормози ама изобщо,щото мъжете са някви животни и явно докато не видят бебето няма да се осъзнаят:)
Няма да се предаваме ама изобщо, аз съм на принципа нито съм вързала някой за мен нито ще го вържа, има си достатъчно акъл.
Така че гледай бебоците и спокойствие, всички се караме и тия драми ги има, не вярвам винаги да е цветя и рози... Абсурд!

# 673
Alex, да ти кажа и около мен има от перфектните семейства. Явно е до темперамент. Ние с ММ сме с така наречената "циганска кръв" - супер ревниви, обидчиви, страстни същевременно и тн.
Е, аз съм се стегнала в кръста откакто забременях, но вече нямам търпение да му го върна Stuck Out Tongue Closed Eyes

А искам да питам, понеже вече и аз не знам притеснително ли е, има ли мами като мен, на които не им тече нищо от зърната? От мин месец чакам поне коричка да видя, но уви! Нали не бива да ги пипам и стимулирам?

# 674
  • Varna
Мама Леона и аз се притеснявам от съшото че нищо не тече. На няколко пъти ми се стори че има но уви. Дано имам кърма.

Общи условия

Активация на акаунт