АВГУСТинки 2019 - тема 10

• 28 968
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Alex, 35та? Ихааа! Още малкоооо. Аз съм едва в средата на 31ва.... 35та ми се струва wow! ❤️

Уж я чакаме за 04.08 ама дано не и се излиза по-рано....
Все си мисля че няма да е ама знам ли
Та затова се стреснах с течението защото си има време и както казах ето спря
Ох, побъркахме се с тези бебета а тепърва почваме 😀

# 646
Кики,без значение дали ще е с къс или дълъг крачол аз обувам тънки чорапки. Поне първите седмици. 
За лепенките-и в Шейново трябва да си носим.  Добре,че отвън имаше аптека,че с първото раждане не знаех че трябва да си нося.

# 647
Аз по принцип съм за 10 но върви на пред, и АГ каза че може и началото да родя. Абе майките с предна плацента усещате ли бебоците добре, не че досега я усещах толкова ясно но сега станаха едни побавни сякаш движенията и 2200 беше в началото на седмицата в 32+3 дни съм

# 648
  • Пловдив
Аз съм с предна и си я усещам от самото начало леко. Много рядко има някой по силен ритник. Най ми пречи като използва мехура за батут Grinning

# 649
Аз също съм с предна,от самото начало не го усещам силно или болезнено,както много мами споделят. Понякога се чудя аз ли съм пън и не усещам или просто си имам кротко и мързеливо бебе.
 Често се случва да не го усещам,а да виждам как ми подскача корема.

# 650
  • София
И на мен ми притиска пикочния мехур и само търча до тоалетна. Гадничко е и докрая няма да стане по-добре, ама няма какво да се прави.

Аз съм със задна плацента, но напоследък също не усещам силни ритници - по-скоро целият корем ми се мести, като се върти наляво надясно бебка. Общо взето подозирам къде й е дупето, къде главата, ама идея нямам къде примерно са краката и т.н.

За мъжете, какво да кажа - и те си изживяват своите драми. От моя не мога да се оплача много, обаче на един преглед не е дошъл с мен. Кара ме дотам и аха да влезе с мен... и си измисля оправдание. Не се изненадвам или дразня много, защото и първата ми бременност беше така. Уж сега беше обещал, ама не. За раждането, ако стане дума, направо позеленява. При нас никога не стоял на дневен ред въпросът дали бащата да присъства (не, че при секцио е актуален) - просто няма да се случи. Добре, че знам, че първият път ми беше огромна помощ с бебето, да не кажа, че наравно с мен го гледаше само дето не кърмеше, иначе сега щях доста да се напрегна.

# 651
  • Бургас
Аз съм с предна и си я усещам от самото начало леко. Много рядко има някой по силен ритник. Най ми пречи като използва мехура за батут Grinning

Много е приятно, особено като вървим и натиска
Супер 😀👌🏻

# 652
Аз също съм с предна,от самото начало не го усещам силно или болезнено,както много мами споделят. Понякога се чудя аз ли съм пън и не усещам или просто си имам кротко и мързеливо бебе.
 Често се случва да не го усещам,а да виждам как ми подскача корема.
Абе не си ти пън, явно си оказва влияние предната плацента

# 653
Аз съм с предна и не спира да подритва през целия ден, че и вечер, втори щурак ще имам явно, радвайте се, че вашите са кротки Simple Smile

# 654
  • Бургас
Моята пък много плавни движения прави, тук таме да ме ритне и да заболи малко, но си ми е кротка
Дано да си остане така и след раждането Grinning

# 655
Може и моята госпожица да е от мързеливите 😂 викам на моя на твб се е метнала по цял ден спи 😂😂😁

# 656
  • Варна
И аз съм с предна плацента. Моята госпожица е кротка и я усещам от време на време. Относно течението, аз имам воднисто още от 5ти месец, почти всеки път питам за количеството на водите и казват, че е отлично, въпреки това пак се шашкам. Сега се позасили и бялото, но не знам дали е от настинката или от периода на бременността, не е от друго, защото и втората МБ е чиста.

# 657
Така и не знам как са моите води, предполагам ако имаше нещо АГ щеше да каже.

Последна редакция: нд, 23 юни 2019, 00:11 от Juls 30

# 658
  • Варна
Значи не само моя мъж се държи странно, някак ми олекна. Всеки си го изживява по негов си начин, но дано като се роди малката да се стегне Simple Smile

Аз също се бях стреснала от потни гащи и течение, но било нормално.

След безумната случка със следящия ми лекар - д-р Славчев (не успях да го намеря 2 дни, а имах малко кръв), реших че няма да раждам при него.
Днес говорих на място и ми обясниха колко бил зает и ако имам проблеми да ходя в спешен кабинет - имало в болницата...Та сега разглеждам условията в Майчин дом Варна Simple Smile

Лека вечер Simple Smile

# 659
Момичета, как сте с интимните отношения? Ние от месеци не сме били близки, до вчера и сега малко се притеснявам дали всичко е ок😟

Общи условия

Активация на акаунт