АВГУСТинки 2019 - тема 10

• 28 948
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Моят лекичко се е опънал настрани и сякаш има едно като малко подпухнало петънце точно над него.
И моя е леко подут отгоре. От време на време ме наболява, но е търпимо и си е вдлъбнат. Дано не се промени, че си го харесвам много Grinning

# 91
Моят пъп по принцип е доста изпъкнал, а сега яко стърчи. На моменти повече, явно когато някой от долу подпира, а понякога не толкова, но като цяло от доста време се вижда.

# 92
  • Пловдив
Моят пъп вече не е така дълбок,но пък не е изпъкнал . Моя близка,която е с термин 1 седмица след мен пък сигурно от 2 месеца е с изпъкнало пъпче. Казват ,че ако е момче изпъквал...та ако съдя по себе си и по нея,май е вярно .
Не съм се изследвала за витамин Д и моята лекарка нищо не е казала....та не знам дали пък да не си пусна (само се чудя и аз за какво да се изследвам).
В момента съм на ударни дози Магнерот и въпреки това почти всяка вечер имам ужасни мускулни крампи по прасците. Дали магнезиевото олио би помогнало или да търпя и да не си давам парите.

# 93
Даа ти кажа и аз съм така и нищо не помага. Пия супер големи количества Магнезий, мазах с какво ли не, мъжът ми ми прави масажи и въпреки това крампите не ме оставят да заспя всяка Божа нощ. Понякога без да искам подритвам като кон. Отделно бебетата ми са от ляво и от дясно и ритат предимно нощем.
Понякога ми се реве от целия този дискомфорт...

quote author=Morelline link=topic=1117395.msg38773902#msg38773902 date=1558814313]
Моят пъп вече не е така дълбок,но пък не е изпъкнал . Моя близка,която е с термин 1 седмица след мен пък сигурно от 2 месеца е с изпъкнало пъпче. Казват ,че ако е момче изпъквал...та ако съдя по себе си и по нея,май е вярно .
Не съм се изследвала за витамин Д и моята лекарка нищо не е казала....та не знам дали пък да не си пусна (само се чудя и аз за какво да се изследвам).
В момента съм на ударни дози Магнерот и въпреки това почти всяка вечер имам ужасни мускулни крампи по прасците. Дали магнезиевото олио би помогнало или да търпя и да не си давам парите.
[/quote]

# 94
  • Бургас
Момичета, днес ми е много отпаднало и чак лошо на стомаха.... Имам чувството че ми се повръща, и че някой ми натиска органите към гърлото.....
Ту ми е горещо, ту не... Бонус от днес официално съм в 30г.с Grinning
Кажете някакъв лек че направо полудявам.... Взех и да се съмнявам да не е от хапчетата за хемоглобина които пия
Ох... Disappointed  Cry

# 95
И на мен не ми е ден,от снощи ме почнаха киселини,този път нито газирана вода нито студено прясно мляко действат. Сигурно малкият таласъм се е преместил някъде нагоре ,иначе нямам обяснение от къде тези киселини дори преди да съм яла нещо 🙄

# 96
  • Бургас
То май колкото по нагоре се качват повече неразположения има.... Cold Sweat

# 97
И на мен ми е лошо, вчера кръвното ми беше 100/60 за капак кучето ми не е добре, влезе му нещо в ухото и с нея се притеснявам. Ще ходим на ветеринар в 16ч. Така го иживявам все едно е детето ми 🙁😭

# 98
  • Бургас
И на мен ми е лошо, вчера кръвното ми беше 100/60 за капак кучето ми не е добре, влезе му нещо в ухото и с нея се притеснявам. Ще ходим на ветеринар в 16ч. Така го иживявам все едно е детето ми 🙁😭

И ние сме с кученце, напълно те разбирам. Направо са си членове на семейството
Стискам палци всичко да е Ок!! Heart

# 99
Аз от 1 месец, след престоя в болницата съм на магнерот 3х2, а от 1 седмица го намалих на 3х1, но снощи имах контракции, този път бяха без болка, само ме стягаше корема, а сутринта се събудих за първи път с крампа в прасеца, беше просто ужасна болка. Доктора ми изписа магкомбо 2х1, каза че се усвоява по-добре, така че от утре ще започвам да ги пия, ако не помогнат се връщам на магнерот 3х2.

# 100
  • София
Крампи и аз имам въпреки конската доза магнезий. Ще се оплача при следващия преглед, но не знам дали има какво повече да се направи. Днес и на мен не ми е ден - от сутринта съм със задух и сърцебиене, а трябваше да водя дъщеря ми на някакви мероприятия. Сега вече съм си вкъщи и реанимирам, но... сърцебиенето пак си го има. Пулс 100-105 май не е нещо необичайно при бременност, но хич не ми харесва.

Juls, стискам палци всичко да е наред с кученцето. Това си е член на семейството, така че напълно те разбирам.

# 101
Благодаря Ви момичета 💕 имаше осил в ушенцето, не даваше да я пипат и се наложи да я преспиват. Сега си спинка ❤️

# 102
  • Бургас

Има ли будни мамчетаааа... Ах, този сън Simple Smile))
Май вече се научих да спя облегната на леглото, не знам за вас! Grinning

# 103
Alex, и аз съм така. 😂

# 104
  • Бургас

Толкова е удобно Grinning
Не знам вече къде да си намеря място, хем ми се спи лягам и не става.... А като се облегна заспивам до 2 ама момата явно не и харесва и си го показва доста ясно Grinning
Така ми липсва съня Close Grinning

Общи условия

Активация на акаунт