АВГУСТинки 2019 - тема 10

• 29 050
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Казаха че утре ме изписват и продължавам на домашно лечение, с шепа хапчета, но щом е за бебо, на всичко ще се подложа ...

# 481
  • Варна
Лили, дано изчака още малко бебчето.
Пази се, пии хапчетата и само положителни мисли.

# 482
Лили щом те изписват значи се е закрепило положението, не се притеснявай почивай си вкъщи и си пий хапчетата, тук не даваме бебчетата да излизат преди 9ти месец Hug

# 483
Привет и от мен.Лили бъди спокойна и положителна.Аз също имах контракции в 27 и 28 седмица. Док ми каза, че ми е раздразнена матката и започнах при нужда да приемам но шпа.Също така ми изписа утрогестан и магнерот.Сега съм в 29+3 и тази седмица няма никакви наченки за контракции.Продължавам и аз с лекарствата за задържане ,защото на бебка и е рано да идва още.Почивка и много позитивни мисли ти препоръчвам от личен опит,защото напрежението и лошите мисли не влияят никак добре. Успех ! 😊

# 484
  • София
Лили, стискам палци да се нормализира положението! И според мен щом те изписват, значи дяволът не е толкова черен. Почивай много, пий много вода и не се плаши от шепата хапчета - щом са нужни, пий ги. Аз от четвърти месец насам съм на конска доза магнезий (двойна доза алеракт + порядъчно количество магнерот) - и едно хапче да пропусна корема ме стяга болезнено. Сега за разкош и но шпа добавих към коктейла, понеже и старото секцио взе да боли. Обаче още малко остана и съм сигурна, че всички ще устискаме до финала.

# 485
Казаха че утре ме изписват и продължавам на домашно лечение, с шепа хапчета, но щом е за бебо, на всичко ще се подложа ...
И аз съм в болницата, знам какво ти е 😕 мен ме вкараха заради кръвно налягане

# 486
  • Бургас
И аз съм в болницата, знам какво ти е 😕 мен ме вкараха заради кръвно налягане

Дано всичко да е наред!!!!! Heart Heart Heart

Момичета няма да се предаваме!
Дай Боже всичко да е наред с нас и бебоците, спокойствие и хубави мисли се иска от всички ни! Heart

Последна редакция: чт, 13 юни 2019, 23:14 от AnMary

# 487
Просто от притеснение го вдигам

# 488
  • Варна
Просто от притеснение го вдигам
И аз съм така. Поне за сега само хапчета ми предписаха... почивай и стискам палци повече да не те вкарват в болницата, освен за раждането, разбира се Hug
Лили , кураж и на теб, стискаме палци всичко да се подреди и да си родиш едно здраво и доносено бебче Hug ( както и всички ние, де Stuck Out Tongue Winking Eye )
Аз от снощи се мъча да се разболявам, гърлото ме заболя, както и костите на ръцете, вдигнах 37,6 °С. За сега закрепих положението с бабини илачи Grin
Хубав ден ви желая Flowers Four Leaf Clover

# 489
Здравейте, мами..
Аз Ви следя често, чета какво пишете тук..
Аз съм от септемврийките Heart Exl
Има ли мама тук с таласемия минор?
Благодаря Flowers Hibiscus

# 490
  • Бургас
Да споделя... Малко се стреснах сега Sad
Момичета, има ли и други с по една шепа хапчета като мен?
Не стига че пия за хемоглобина,сега и за белтъка в кръвта, отделно но-шпа и не знам си още какво.... Sad
Филмирах се нещо да не стане на бебка, имам пълно доверие на АГ ама все ми се виждат много тия хапове че и добавки.....

# 491
Хора, аз пак се подувам. Тамън бях овладяла силата...
Толкова се подувам, че не спадам вече 2ри ден нито в ръцете, нито в ходилата. Почти не мога да спя от този дискомфорт. Не излизам никъде. От днес съм на 1/2  Фурантрил за обезводняване + много диня и череши /те също са диуретик/  и отново никаква сол, захар и хляб. Притеснено ми е много. Този Фурантрил не е мн безвреден, а от друга страна 1/2 на ден не знам, дали ще действа. Таблетката е супер малка и цяла. Някой има ли опит с този или друг подобен продукт?

Лили, Juls, стискам палци всичко да е наред, момичета ❤️🙏

Последна редакция: чт, 13 юни 2019, 17:15 от Mamma Leone

# 492

Засега е само това, ще яидя в събота какво ще кажат

# 493
  • Бургас

Официално започнах и с това от днес.

# 494

Засега е само това, ще яидя в събота какво ще кажат
По колко Допегит пиеш ?

Общи условия

Активация на акаунт