Обичаш ли ме- незнам....

• 10 395
  • 141
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Borisa,ти си част от един любовен триъгълник.За твое съжаление, си в най- тъпия ъгъл. Той е влюбен в приятелката си, ти витаеш и мечтаеш .
 И двамата сте имали вид връзки. Неговата не е приключила явно.
 Млади сте предполагам, неопитни.
Но защо се унижаваш в ролята на резерва? Не ми се коментира случая с вещите на другата, на която той държи.
Не очаквай сериозна връзка от подобен вид отношения. Вие,  самите не
сте били лоялни към партньорите си.
Била съм свидетел на подобни случаи,
при млади и наивни. Един гони друг, третия него . Понякога се оформя и многоъгълник. Той може да поиска да включи и друга във вашите отношения.
Готова  ли си за подобна роля ?

# 46
Всяка една връзка се гради на взаимно уважение и взаимна любов. Ако това липсва от която и да е от страните, връзката е обречена на провал. Не очаквай някой, който не те обича да те обикне ей така от нищото. Между вас всичко е приключило и ти вместо да излезеш от филма и да продължиш напред, се задълбаваш още по-навътре. Унижаваш се сама и няма как при това поведение да получиш уважение от другата страна. Разбери, че невинаги това, което искаме е най-доброто.

ПС. Ако имаш възможност смени работата, за да не се дразниш всеки път като се засичате.

# 47
Borisa,ти си част от един любовен триъгълник.За твое съжаление, си в най- тъпия ъгъл. Той е влюбен в приятелката си, ти витаеш и мечтаеш .
 И двамата сте имали вид връзки. Неговата не е приключила явно.
 Млади сте предполагам, неопитни.
Но защо се унижаваш в ролята на резерва? Не ми се коментира случая с вещите на другата, на която той държи.
Не очаквай сериозна връзка от подобен вид отношения. Вие,  самите не
сте били лоялни към партньорите си.
Била съм свидетел на подобни случаи,
при млади и наивни. Един гони друг, третия него . Понякога се оформя и многоъгълник. Той може да поиска да включи и друга във вашите отношения.
Готова  ли си за подобна роля ?

Не съм готова разбира се,не искам да стават такива работи защото трудно понасям,търся съвети и мнения...а ценя и личния опит....смятам че вече се случва промяна в мене,вече не ми пука,мисля че дори не го обичам май...или не в най висока степен...ревнувам го много но предполагам това е въпрос на мислене ,той също ме ревнува или се прави или всъщност няма значение ..вчера говорихме с приятели и една възрастна жена...баба ,каза : запомнете ми думите хубаво си ги набийте в главата всеки мъж кръшка,всеки....

# 48
  • София
Какво те топли, че той кръшка на приятелката си? Освен, че кръшка с теб. Той си има основна приятелка, ти си за развлечение. 

# 49
И като кръшка всеки мъж, дай ти да си тъпият ъгъл в любовния триъгълник.
Страшни разсъждения.
А тази баба много удобно оправдава женската тъпота с мъжкия нагон. Това, че явно е светила така, клюкарската, на целия свят, е отделна фантастика.

# 50
Всъщност той има избор в момента,както и аз имам,просто исках той да е моя избор..будистите казват че всички страдания на човешкия род са заради привързаност към предишно състояние на съществуване..демек фиксирани в миналото,аз взех решение че спирам да мисля за миналото и понеже бъдещето ми се струва твърде мъгляво сега ,ще се съсреодоточа ннад настоящето..

Съдейки по писанията ти, нищо не си разбрала от будистката мъдрост.

# 51
Всъщност не е ясно и категорично какъв и е статуса,бивша му е,това ми казва,следа в дома му от мен няма за да не се дразни тя,защото той и е казал че сме само колеги....демек аз в нейните очи се явявам като забежка и тя се надява да си го върне пак..

# 52
И като кръшка всеки мъж, дай ти да си тъпият ъгъл в любовния триъгълник.
Страшни разсъждения.
А тази баба много удобно оправдава женската тъпота с мъжкия нагон. Това, че явно е светила така, клюкарската, на целия свят, е отделна фантастика.

Явно са се събрали все мозъчни донори. Smile Човешката простотия е безгранична.

# 53
Добре...обичам го не чак безкрайно ...искам да бъдем заедно,той казва че му е добре така,края ме...явно не ме иска но ме подържа заради кефа...аз не мога да се реша да сложа край и да се гледаме на работа...не искам да напусна,би било абсурдно чак пък толкова....как да изляза от положение,как да си го избия от главата

# 54
Всъщност не е ясно и категорично какъв и е статуса,бивша му е,това ми казва,следа в дома му от мен няма за да не се дразни тя,защото той и е казал че сме само колеги....демек аз в нейните очи се явявам като забежка и тя се надява да си го върне пак..

Joy JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

Ти...тъпа ли си по принцип, или сега конкретно си толкова изглупяла?
Нещо да се запиташ защо тя ходи в дома му?
Ти виждаш нейни неща и не се дразниш,а? Важно е обаче тя да не вижда твои..че тя да не се дразни..
Казвал ти бил, че е бивша. Ми много ясно - нали ако каже ''пак съм с нея'' ще те изпусне теб.
Що да ч*ка една патка, като може да оправя две?!   И даже ясно и точно си казва, че така му е добре. А не, бе! Grinning

Явно и двете сте коя от коя по-загубени. А на него толкова му вдигате самочувствието, че идея си нямате.
Да не му е златен?! Че две патки му тичате по гъза?

# 55
Който търси лесни решения, при все че трудните са му пред очите, ама не ги ще, още повече си затруднява живота.
Добре...обичам го не чак безкрайно ...искам да бъдем заедно,той казва че му е добре така,края ме...явно не ме иска но ме подържа заради кефа...аз не мога да се реша да сложа край и да се гледаме на работа...не искам да напусна,би било абсурдно чак пък толкова....как да изляза от положение,как да си го избия от главата
Защо питаш, като знаеш за какво те възприема, какво прави с теб и какво ще и не ще? Защо питаш, като си наясно как се излиза от такива чорби?

# 56
Ми много ясно - нали ако каже ''пак съм с нея'' ще те изпусне теб.

Ама как ще я изпусне, като тя сама му се бута...Тя сама се унижава, после реве по форумите. ДОкато има глупави жени, ще има и такива мъже.

# 57
  • София
Авторке, не знам на колко години си, явно не на много, след като се държиш толкова пубертетски. Тук акъл може да получиш, но трябва да имаш нагласата да го приемеш. Ситуацията е ясна от самолет, лесно разрешима, нужно е единствено малко решимост от твоя страна. Режеш по всички канали, блокираш всички месинджъри, в офиса се държиш учтиво и възпитано и си търсиш друга работа, за да си гарантираш душевния мир.

# 58
Може пък да е  решил, че ако й каже истината директно, в прав текст, тя ще спре да се бута сама Grinning Grinning
Човекът може да не е осъзнал напълно колко е заблудена нашата героиня, и да я има за едно ниво по-разсъдлива..
Joy

P.P. Witchcraft, страхотен аватар имаш

# 59
  • Варна
Най-важно е да съхраниш психиката си и самоуважението. Позитивните емоции ги отдаваш само на хора, с подобни.
Ревността не е доказателство за любов,
а за наранено его и несигурност.
Мен са ме упреквали в липса на ревност,
с довода за липса на обич.
Оборвах ги с доказателства и отношение, не с разяснения и голи фрази .
Borisa,за да не е болезнена ревността ти трябва да намериш подходящия партньор. Мъж със склонност към изневери, ще съсипе психиката ти.
Нужен ти е по-зрял и отговорен емоционално. Ти самата констатирай с какъв типаж би била щастлива и на
 какви качества да е носител.Търсиш,
редуцираш и отсяваш. Избора да е твой, без да влияеш от комплименти и мъжки игри. Тези, с богатия репертоар хвалебствия , романтични изхвърляния и др. номера ги прилагат на всички.
Когато мъжът е влюбен е лаконичен, смутен, може и да липсват думи, но не би
те наранил. Издига те на пиедестал, над личното си его . Това се случва на даден етап във оформена връзка. Hug
Във твоя случай, се дистанцирай. Дръж се студено и резервирано.
За да приключиш, блъфирай, че имаш нов, сериозен кандидат.  
В нашия град старите дами, след преживени драми имат следните изводи:
"С мъж всичко не се споделя.
Мъж ли е не го жали.
Трябва да си добра актриса в брака, но не
драматична или статистка." Sunglasses

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 16:45 от Viviana91

Общи условия

Активация на акаунт