Обичаш ли ме- незнам....

• 10 616
  • 141
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ейй, няма да се научите, че НЕ трябва да слушате какви ги дрънка един мъж, а да гледате САМО какво прави, за да е с вас и да не ви изтърве.
Ще се научат, всички се учим рано или късно : )

# 61
Учим се в движение от грешките си.скоро четох нещо ...за болката,ако няма болка да сме умрели до сега.ако не изпитваш болка например докато говориш с някой и се облвгнеш на котлон например,ако няма болка ще се подпалиш...болката е естествена съпротивителна сила с цел себесъхрАнение
..както е с физическата така и с душевната болка

# 62
Бориса, виждам, че нямаш огромно желание да променяш нещата. Усещам, че така ти е добре до някаква степен. Питаш как да излезеш от ситуацията. Ами... спираш да му вдигаш и да се каните на гости... и готово. Колкото и да боли, край. Ясно е, че нищо няма да стане. Ако си ок да си губиш време - успех. Живота си е твой, изборите са си твой. Достойнството си е твое и т.н. Живи и здрави.

# 63
  • София
Бабите ли ти казаха, че болката осмисля?
Да знаеш, че не е вярно.

# 64
Ами не е от бабите,ма идеята е че като те заболи някъде да бягаш...значи не е здравословно ,опитвам се да разсъждавам така че щом ме боли от контакта с тоя човек значи не е здравословно за мен...саминавивам се ,събирам сили и смелост да претърпя метаморфоза в възприятието си спрямо тоя човечец,който с нищо не ми е длъжен всъщност...казал е явно деликатно че не иска да е с мен...казал е какво предлага и ...ако ме устройва,днес се държа мило някак си...аз го игнорорах ,никакво по специално отношение не получи...и отиде и ми купи бонбони:joy:

# 65
  • София
Що да не ти купи бонбони, като кълвеш още...

# 66
Подмазва ли ми се какво...подсигурява се ,така ли

# 67
Внезапно почна да ми се струва, че откровено живееш в някакви твои фантазии, момчето всъщност е ок и не те лъже, просто ти нещо не си съвсем на земята.

# 68
Може и така е,фантазията и това да се вкарвам в филми разни,дори въпросния човек ми е казвал че много се филмирам и че драматизирам и си представям глупости...ма кой не се филмира все за нещо! И хубаво е като забозиш в някакъв филм някой да те смъкне на земята...по начало това ми беше нуждата да пиша тук

# 69
И аз много обичам да генерализирам, но
кой не се филмира все за нещо!
цитираното издава зверски комплекси. Все гледаш да си като другите. Като направиш някаква глупост, се оправдаваш, че всички я правят. Ами не, не я правят всички.
Другото, което е странно - цитираш думи или на това момче, или на бабички. Тези хора няма на какво да те научат, нито да ти помогнат в тази ситуация.
Намери си нормална женска компания на твоите години. Имаш ли нещо интересно за правене в свободното си време? Заеми се с него.

Последна редакция: вт, 04 юни 2019, 08:40 от Анонимен

# 70
Ами не е от бабите,ма идеята е че като те заболи някъде да бягаш...значи не е здравословно ,опитвам се да разсъждавам така че щом ме боли от контакта с тоя човек значи не е здравословно за мен..
Скрит текст:
.саминавивам се ,събирам сили и смелост да претърпя метаморфоза в възприятието си спрямо тоя човечец,който с нищо не ми е длъжен всъщност...казал е явно деликатно че не иска да е с мен...казал е какво предлага и ...ако ме устройва,днес се държа мило някак си...аз го игнорорах ,никакво по специално отношение не получи...и отиде и ми купи бонбони:joy:
Ами, бягай тогава, защо все още седиш "върху котлона"?Чакаш да се запалиш ли?
Естествено, че когато усетиш болка, се опитваш максимално бързо да я отстраниш.Само мазохист стои, и стои, боли го и се чуди....
В такива случаи все се сещам за един виц.
Отива мъж при доктора и казва "Докторе, като пия кафе, много ме боли окото!".
Прегледал го доктора, гледал, зверил се, нищо не открил.
-Какво кафе пиеш?
-Еспресо-отговорил пациента
-Как го пиеш?
-Със захар.Разбърквам го и пия.
-А махаш ли лъжичката?
-Че що, тя не ми пречи..."
Че и ти така...."лъжичката" ти боде окото, всеки път те боли, но пак упорито държиш "да пиеш кафе с лъжичката в него".

# 71
  • София
Хората, които постоянно повтарят, че се филмираш и драматизираш, са манипулативни.
А каквото и да ти кажат, няма значение. Набий си поста на Франсоаз в главата. Един мъж не се ьи бори за теб, никаква не си му. Просто го приеми и продължи напред Wink

# 72
Цитат
...дори често си прекалено красива...,знаеш ли ще те удоша един ден,много те харесвам,много....

Само на мен ли ми направиха впечатление тези зловещи думи? Ако някой ми каже така, паля с триста. Камо ли да се чудя дали ме обича или не ме обича.

# 73
  • София
Уау, това аъм го пропуснала.
Този е психо, бегай.

# 74
Благодаря ви за болезнено откровените мнения,,право куме в очи,,Супер е да погледнеш една ситуация отразена в чужди непристрастни очи,колкото и да упорствам вътрешно ще призная че сте прави,макар много да ми се иска да не сте...не се смятам за комплексарка задето казвам ,,на всеки се случва да се филмира,,по скоро казвам че не съм изключение от общата маса...а за това дали е психопат за дето ми е казал че ще ме удоши един ден...може и ей така да го е сметнал,майтап? Питах го ,,бе ти агресивен тип ли си? Естествено кказа НЕ.държи се малко собственически,диктаторски но супер малко,например често ми прави забележка ако клекна или се наведа и ми се види бельото...ако имам разкопчано копче...казва,,още веднъж да видя разкопчано копче и ше си имаме разговор,,но това е майтапчийско преиграване май...в тоя ред на мисли,как се познава един човек дали е лош,деспот,от тия дето са супер ревниви и си бият жените,защото в началото никой не е такъв...

Общи условия

Активация на акаунт