Обичаш ли ме- незнам....

• 10 406
  • 141
  •   1
Отговори
# 90
  • София
има дааа... Ше ходим заедно на почивка... Той го поиска... И напоследък не общува май с бившата си... Аз взех решение да бъда щастлива с или без него и честно казано... Чувствам се страшно добре, явно това го човърка... Задава ми подвеждащи въпроси за да разбере има ли друг.. Няма друг.. Но ми е добре сега, изобщо смених си приоритетите и някак си има промяна около мен... Днес ми каза около 100 пъти,, как може да си толкова хубава, излъчващ хубаво,... Но аз наистина не мисля за това вече... Някакси съм щастлива
Не си добре, но си троши главата, щом си решила.
Това щастие ще ти излезе през носа, има някаква причина внезапно да реши да ходите на почивка, а не се знае дали няма да се отметне. Но карай, животът си е твой.
Само последен съвет - излъжи, че има друг и виж реакцията му. Това ще ти покаже много

# 91
Може би иска да я заведе на почивка в изоставена хижа и там да й свети маслото. Друга причина да я изведе не виждам.

# 92
Аз не съм щастлива заради това че е обърнал палачинка та. А защото осъзнах някой неща. Като това че нищо на никой не дължа дори на него. Топ ми е. Това че ми се омилква нищо не означава. Не ми дреме вече особено... Има около мен голям избор. Също тук някой е писал нещо от сорта на,,, защо губиш времето на  жените тук да ти дават съвети,,!!!! Първо, никой не е длъжен и заставен на сила да заседателства нечии проблем, всеки го прави по собствена воля и желание да се изкаже... На който не му е приятно да присъства и чете темата просто не го прави... Някой е писал,, заключвай,, ми като ви е досадно не се ровете в тая досадна тема. Аз като нямам какво да кажа или не желая или не ми е интересно подминавам, но оважавам нуждата на човека да пише...

# 93
Нужда да пише? Аха, ясно. Нещо сме се заблудили, че имаш огромен житейски проблем.
Това обяснява и как след няколко страници абсолютно еднакви съвети оставаш в същата кал и обясняваш, че е топ.
Ми добре.

# 94
Не съм в същата кал.всъшнист съм послушала някой съвети и бих казала че ми е полезно. Постоянно се случват някакви неща...

# 95
  • Варна
Borisa, винаги са ми били интересни жени,
които се прехласват по комплименти.
Нужно ли е някой да те манипулира красиво ? Никога няма да чуеш от мъж, искренната фраза :
" - Искам само да те чукам ... "
Със сигурност ще бъдеш много
по -интересна и привлекателна , ако умееш да отказваш и изявиш доза загадъчност.
Дори ловците се любуват на трудната "плячка".

Последна редакция: сб, 22 юни 2019, 00:31 от Viviana91

# 96
Вижте, аз определено не съм от тези жени които се првхласвст по комплименти и са тип слънчогледи които греят натам от кадето свети слънцето. Сега... Вероятно ще прозвучи малко скандално и самохвално но... По принцип съм обсипвана от комплименти откак имам съзнание на жена, не съм кифла, неестестенна, ценена съм много високо. Бе не познавам мъж който в някакъв момент да не е консатирал факта колко съм красива и др... Свикнала съм ги всички тия неща, изобщо не ми дреме дори...да,оценям факта, зная че за доста е трудно дори но.... И повярвайте ми огромен е % който са изразявали своето възхищение към мен без да целят физически контакт с мен.. Така че трудно някой ще ме впечатли изобщо чрез подчертаване на физическата ми даденост или ласкателства изобщо спрямо мен.... Нямам комплекси от подобен тип

# 97
А, какъв тип комплекси имаш, че търпиш тоя идиот, с когото си се захванала?

# 98
Borisa, пожелавам ти да си толкова грамотна колкото и красива. Доста ти куца правописа.

# 99
Бориса, жена, която е ценена много високо, никога не би се поставила в положението, в което ти сама, доброволно си се навряла.

# 100
Аз не,, търпя,, това положение. Вече имам друг начин на мислене. Нещо като тотално не ангажиращи отношения приятелски от моя страна.. Изобщо не държа да съм с този човек в сериозна връзка. Не търпя защото не е единствения на тоя свят. По отношение на грамотността ми.. Аз сама съзнавам че правописа ми никак не е идеален, една  причина... Пиша без очилата си... Зная че е важна писмената форма на израз и че трябва да внимавам. Обаче, уверявам ви, никак не съм проста... Имам достатъчно дипломи и то с отличие... Взети с много труд. Зная че това отново няма отношение по критиките ви обаче... Ще разкажа набързо за момиче, млада жена по скоро, която е супер елементарна и с нулево ниво на духовно развитие, обща колтура... Нулева... Не чете книги, не се интересува от нищо освен основния пакет за оцеляване. Но!!! Казва почти буквално така:трябва да пиша и говоря идеално заради впечатлението у хората... "ами иначе? Изобщо не смятам за първи показател това за да устойностя един човек.. Живота и е бълен ужас благодарение на вродената тъпота обаче виж, може да го опише супер грамотно... И разбира се че не се оправдавам, сама се порицавам, аз съм от тия хора дето се самокритикуват и забавляват с себе си.

# 101
В цялата тема прекалено много се набляга на красотата на авторката..
То бива,бива хубост,ама...Мъжете откачат при толкоз красота на куп

Цитат
Ф нидуумение

Нищу нямаши ми фчера,
ставам сутранта,
ф углидалуту са зверя:
Бря, чи красута!

Викам сигур са чалдисах,
туй ни мой съм аз.
Смятай кат са начирвисам
и са нагласа!

Тъй пу нощник и терлици,
с чорлава куса
мязам кат на убавица
ф профил и анфас.

Дрямах начи и въртях са,
цъках със език,
плюх са дан са уручасам –
тъй са възхитих.

Дъл на пустуту глидалу
са яви дифект!?
Тъй да съм разхубавяла...
А, сига де! Дерт!

Са умислих утведнъшки –
как навън ш’ въря?
МОмцити ку са натръшкат
кату ма съзрат?

С модна фуста, чи забрадка,
с китка у ръка;
с тос акъл зер за три патки,
кату заблеста...

И къдету койт’ ма срещни –
пламна, изгуря
ф разни помисли пугрешни...
Пък ни съм таквас!

Туй наверну сън е билу,
сигур йощи спа
и ми са е присънила
буйна красута.

Скуркузъбел съм, мий ясну -
ич дан ма съзреш,
щот ут толкува прикраснус,
мой са пубулейш.

Толкус убус да са исипи
тъй връз мен кат дъж...
Някуй тряа да ма ущипи!
(пу възможнус мъж! )

Калина(от нета)

# 102
Не се обиждай, обаче ми звучиш като въздух под налягане. Диплома всеки има, тя не е неопровержимо доказателство за компетентност и интелигентност. Когато някой почва да се самоизтъква по подобен начин нещо намирисва сериозно в тая работа.

# 103
Не се обиждам съвсем и зная че примера с дипломата е нелеп и изглежда като отчаян ход.. Не ми беше това идеята. Исках да кажа че макар кофти правописа който се забелязва тук, всъщност не съм проста кифла. Четейки темите в форума, аз също виждам неграмотност.. Но я подминавам защото осъзнавам че човека който пише не се е изтъпанил да бъде съден за неграмотността си, ми пише защото има нужда "да си свери часовника" по отношение на проблем който е споделил или търси съвети... За това дето някой смятат че се наблягало на това че авторката била хубава... Аз написах вчера че не съм ощетена откъм комплименти от мъже заради природните си дадености и съм безкрайно свикнала с това, така че не е стръвта на която кълве рибата, не е това което... А е не си казвам,, уааау, тоя казва че съм красива, ето цени ме, тръгвам с тоя... Но не се обиждам от мненията тук. Зная че трябва да съм подготвена за различни коментари.

# 104
  • Варна
Красотата е бонус, интелигентността --необходимост. Вдигай нивото и имай критерии , без компромиси .
Има крайно -неудачни примери в живота ,
унизени или безскруполни, в личната си борба . Не бива да взаймстваш или се влияеш от тях. Репутацията на една жена е изключително важна , визитката и.
Влезе ли в определена графа, имидж не се купува или изчиства. Таргета от ухажори се променя и снижава нивото.
Захласвайки се по материята и външността, мъжете имат и нравствени критерии за любима жена и бъдеща майка.
Превантивни съвети Borisa , сори, че минах на ти . Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт