Обичаш ли ме- незнам....

• 10 629
  • 141
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Като ти наорави забележка, че горното копче ти е разкопчано.
Не са майтапи, не се лъжи друг път.

# 76
Офтопик - как така се вижда бельо като се наведеш? Смисъл, не внимаваш ли какво и как обличаш?

# 77
100 човека ти казахме, че тоя е луд и трябва да бягаш. Какви сигнали още искаш? На теб струва ли ти се нормално това? Хич не са шеги, да знаеш!

# 78
Вие в продънена кофа наливали ли сте вода? Успяхте ли да я напълните?
Оставете момичето да си строши главата, вижда се, че е малка, по-добро рано да разбере някои истини отколкото късно.

# 79
Не си мислете че ходя с къси поли и дълбоки деколтета..например като седна или клекна и отзад на кръста ми се подаде бельото малко...това имам предвид,или презрамка на сутиен....

# 80
Този твоя е възможно най-лошия тип. Тъче на 2 стана, но си ги иска и двата само за него. Ако продължиш да се занимаваш с него със сигурност ще започне да те бие. Като бивша жертва на домашно насилие, мога да ти кажа, че така се започва с уж на шега казани забележки.

# 81
Каквото и да пишем ние тук, очевидно, че на авторката ѝ харесва статуквото. Ами да си троши главата. Подмятанията, ревността, уж майтапчийските заплахи са червени лампи, но наш'та си мисли, че я посипват с рози.
Животът си е твой, изборите са си твои, драга моя. А мен ме е яд, че има толкова глупави жени. За един х*й са готови да потъпчат достойнство, самоуважение, собственото си щастие. Въртиш, сучеш и се опитваш да го оправдаеш. Издигаш го на пиедестал, приписваш му някакви качества, които очевидно няма и си вярваш, че той ще прозре и ще се промени. Горчивата истина обаче е друга. Той няма да се промени, поне не и докато има глупачки като вас двете, които му се предлагат на тепсия.

# 82
Има ли развитие по темата, Бориса?

# 83
Аз лично не бих чакала, видимо той си е с "бившата" , може би сте била моментно увлечение (съжалявам, че го казвам) ... но не и фактор в неговия живот. Продължете напред, най-много да се върне след време и да почне да дрънка как иска да сте заедно пак, но Вие отдавна ще сте го забравили.

# 84
Има ли развитие по темата, Бориса?
има дааа... Ше ходим заедно на почивка... Той го поиска... И напоследък не общува май с бившата си... Аз взех решение да бъда щастлива с или без него и честно казано... Чувствам се страшно добре, явно това го човърка... Задава ми подвеждащи въпроси за да разбере има ли друг.. Няма друг.. Но ми е добре сега, изобщо смених си приоритетите и някак си има промяна около мен... Днес ми каза около 100 пъти,, как може да си толкова хубава, излъчващ хубаво,... Но аз наистина не мисля за това вече... Някакси съм щастлива

# 85
Не...не писах очаквайки някой да ме заблуждава че той е объркан сега...категорично се обоснова той но действията му не са категорични,тъпото е че него го е страх да не ме изгуби като колега,приятел,любовница...това ми е признавал,но това е въпрос на време щом някой не е приоритет за другия..всъщност вчера беше вкъщи ..аз бях излизала преди това,той започна да ми говори: колко си красива,много си хубава,за кой си се направила...дъра дърадърадъра...дори често си прекалено красива...,знаеш ли ще те удоша един ден,много те харесвам,много....след като си тръгна не изпитах липса,изобщо дори...
WTF!?
Дали не е по-разумно да си изкараш ограничителна заповед?
Тозиии е малко ненормален, мен ако питаш.

# 86
Ограничителната заповед ще трябва да си я носи на съвместната почивка, която сега планират. Astonished

# 87
Не си губи времето с този, Бориса. Може и не само времето си загубиш, ако разбираш.

# 88
Чувстваш се щастлива и не ти пука, защото той в момента ти обръща внимание. Като се ориентира към някоя друга, пак ще станеш нещастна и в дилеми.

И въобще цялата ти история мирише все по-силно, обаче не откъм мъжа. При толкова съвети да не се занимаваш - накрая си рипнала да ходиш на почивка с него. Не е нормално. Не знам той дали е опасен, но твоето поведение бие на сериозни проблеми. Без извинение, само губиш времето на жените тук да дават съвети и да те мислят. Направо заключвай темата, щом не откиняш.

# 89
...в тоя ред на мисли,как се познава един човек дали е лош,деспот,от тия дето са супер ревниви и си бият жените,защото в началото никой не е такъв...
"В началото" е когато е с първата, която бие. Тъй като ти не си първата, с която е бил, не виждам по-логично предположение от това, че е възможно да е подминал "началото" на насилствената си кариера. Никой нормален човек не казва на друг "Толкова си красив/а, направо ще те удУша някой ден..." В този ред на мисли и никой нормален човек не приема такива думи като комплимент. Приема ги като заплаха.

Бих те посъветвала да седиш далеч от него, а също и да потърсиш професионална помощ, която да те накара да проумееш, че разбиранията ти за нормално отношение от страна на половинката ти са грешни.

Общи условия

Активация на акаунт