Обичаш ли ме- незнам....

• 10 403
  • 141
  •   1
Отговори
# 105
Скрит текст:
Не се обиждам съвсем и зная че примера с дипломата е нелеп и изглежда като отчаян ход.. Не ми беше това идеята. Исках да кажа че макар кофти правописа който се забелязва тук, всъщност не съм проста кифла. Четейки темите в форума, аз също виждам неграмотност.. Но я подминавам защото осъзнавам че човека който пише не се е изтъпанил да бъде съден за неграмотността си, ми пише защото има нужда "да си свери часовника" по отношение на проблем който е споделил или търси съвети... За това дето някой смятат че се наблягало на това че авторката била хубава...
Аз написах вчера че не съм ощетена откъм комплименти от мъже заради природните си дадености и съм безкрайно свикнала с това, така че не е стръвта на която кълве рибата, не е това което... А е не си казвам,, уааау, тоя казва че съм красива, ето цени ме, тръгвам с тоя......
Ако това е вярно, защо тогава се примиряваш с "трохи", след като можеш да имаш цяла "фурна за хляб"?!

# 106
Скрит текст:
Не се обиждам съвсем и зная че примера с дипломата е нелеп и изглежда като отчаян ход.. Не ми беше това идеята. Исках да кажа че макар кофти правописа който се забелязва тук, всъщност не съм проста кифла. Четейки темите в форума, аз също виждам неграмотност.. Но я подминавам защото осъзнавам че човека който пише не се е изтъпанил да бъде съден за неграмотността си, ми пише защото има нужда "да си свери часовника" по отношение на проблем който е споделил или търси съвети... За това дето някой смятат че се наблягало на това че авторката била хубава...
Аз написах вчера че не съм ощетена откъм комплименти от мъже заради природните си дадености и съм безкрайно свикнала с това, така че не е стръвта на която кълве рибата, не е това което... А е не си казвам,, уааау, тоя казва че съм красива, ето цени ме, тръгвам с тоя......
Ако това е вярно, защо тогава се примиряваш с "трохи", след като можеш да имаш цяла "фурна за хляб"?!

защото си бях помислила че може пък да ни се получи, но ето че не стана.

# 107
Ако комплиментите са от сорта на " Мноу си хубава, ще те удуша" разбирам защо си в това положение.

# 108
Ако комплиментите са от сорта на " Мноу си хубава, ще те удуша" разбирам защо си в това положение.
не са само такива...

# 109
Ти май не схващаш, че горното не е комплимент, а заплаха.

# 110
От страх, яд на мене и ревност, чат пат изтърва господина по някоя и друга такава реплика, която малко втрещвва но може би е притеснително ако наистина имаш обявена връзка и живееш с такъв човек.. Иначе той няма право и основание..

# 111
  • София
Пък ако живееш с него, вече има право и основание Joy Мда, те насилниците първо проверяват адресната регистрация.
В големи ла*на си, момиче, дано съдбата някак ти помогне, че ти сама не можеш и се закопаваш все по-лошо.

# 112
Господина те използва само за развлечение, очевидно още е влюбен в бившата и има склонност към изневери,  системни лъжи и заплахи, но ти продължаваш да се занимаваш с него. Това, което не разбирам, е защо продължаваш да си губиш времето? Ти очевАдно си влюбена, колкото и да го отричаш. Замисляла ли си се за това, какво би било ако случайно нещата между вас прерастнат в сериозна връзка.
1. Ревността ще се задълбочи. Няма да смееш да излезеш, ще се притесняваш постоянно как си се облякла и за награда ще те пребива, понеже някой на улицата те е погледнал.
2. Ще можеш ли да живееш с мисълта, че някога ти си била за него само забавление. Не си първият му избор, а просто си била на разположение, когато бившата го е зарязала.
3. Ще имаш ли доверие на човек, които знаеш, че е способен да лъже и изневерява. Щом е лъгал бившата, в която всъщност е влюбен, представи си теб с какви рога ще те закичи.

# 113
Ако аз бях в ситуацията на авторката, бих се постарала бившата му да разбере за нас, по всякакъв начин.
Това доста бързо ще реши съдбата и на тримата.

# 114
Краси, това от теб не го очаквах. Твърде долно и нещастно е. Да признаваш, че животът ти зависи от решения на чужди хора, и то личният ти живот.
Авторката я оставете да иде на почивка с този Аполон. Каквото сам човек си направи и сто други не могат.

П.П. Като твърдя, че всичко е въпрос на гледна точка, не вярвате. Ето, толкова е просто. Сменяш мантрата, продължаваш да вършиш същото и тънеш в щастливо очакване за красив резултат.

Последна редакция: пн, 24 юни 2019, 09:06 от luna

# 115
Краси, това от теб не го очаквах. Твърде долно и нещастно е. Да признаваш, че животът ти зависи от решения на чужди хора, и то личният ти живот.
Долно, нещастно, подло, това е положението.
Щом нямам волята АЗ да му бия шута, ще направя така, че третия човек да реши вместо нас.Поне бих се надявала така да стане....малодушно е, разбирам, но не виждам друго решение при така описаните обстоятелства.

# 116
Дано Borisa да се вземе в ръце, да прояви самоуважение, да напусне тази "връзка" и да си намери подходящ партньор, който ще я цени и обича. Само това е правилното в тази ситуация.

# 117
Аз вече не се занимавам с него сериозно. Той си гравитира около мен.. И.. Бившата му е бивша заради мен. До сега не съм оставила мъж да смята че съм му сигурна че да си прави кевото поиска...той сам също подчерта че го е страх от връзка с мен, защото съм рискова, страх го е че всички мъже ми обръщат внимание... Пък за това че ще почиваме заедно... Вчера леко под разбрах че ще трябва да се запозная с родителите му инцидентно става това, защото ще се засечем малко с тях...

# 118
  • София
Това, че не се занимаваш  сериозно с него е само в твоята глава, реалността е различна.

# 119
Това, че не се занимаваш  сериозно с него е само в твоята глава, реалността е различна.
каква е реалността

Общи условия

Активация на акаунт