Отговори
# 390
Имам косопад от доста години. Една от причините е, че не се подстригвам достатъчно често. Но сигурно има и връзка с някой здравословен проблем.

# 391
Забелязвам, че пролет и есен имам косопад, явно при смяната на сезоните. Нещата бързо се нормализират, използвам шампоани против косопад.

# 392
  • София
Имам косопад - и в момента ми пада косата. Пролет и есен се засилва косопада ми, но и когато кърмих децата косата почна да ми пада повече.

# 393
Имала съм косопад. Получи се, когато хранителният ми режим беше беден на витамини и минерали и изключително еднообразен. В момента получавам косопад при смяната на сезоните.

# 394
  • Пловдив
Косопад имах след раждането. Стабилизира нещата с прием на хранителни добавки.
Сега пак имам проблем и знам, че е от хранителния режим, който следвам. Взимам витамини, но много внимавам с тези добавки, за да не качвам килограми. Правя и маски.

# 395
Имала съм сериозен косопад и според мен беше причинен от еднообразен хранителен режим и твърде много стрес.

И от неподходящ евтин шампоан съм имала косопад, но нещата се оправиха след като го пробвах 2 пъти и го изхвърлих.

# 396
Имам почти постоянен косопад, но и себорея. По едно време бях в ремисия, но сега с есента косопада се върна

# 397
В различни периоди получавам косопад. Болна съм от псориазис - възможно ли е неговото обостряне да го предизвиква?

# 398
Имам косопад и не знам каква е причината.

# 399
  • добрич
Да, имам косопад, който отдавам на хормонални проблеми, често боядисване на косата и не достатъчно често посещение на фризьор. Смятам, че остовната причина е хормоналния дисбаланс, който ми създава и други проблеми.

# 400
Имам косопад постоянно, причината за него е приема на кортикостероиди заради автоимунно заболяване.

# 401
Имам косопад  при смяната на сезоните особено пролет и есен. Взимам хранителна добавка за коса, кожа и нокти. Коя е най-ефективната добавка за косопад?

# 402
  • Монтана
Имам усилване на падането на косми със смяната на сезоните.

# 403
  • Пловдив
Да, имала съм, предизвикан основно от силен стрес и смяна на сезоните. Пролет и есен обикновено се получава, и за щастие отшумява бързо с помощта на хранителни добавки, витамини и по-пълноценно хранене, както и намаляване на стреса (доколкото е възможно Simple Smile

# 404
Преди около 3 години имах страхотен косопад, който овладях след терапия с шампоан за сгъстяване на косата и таблетки с цинк и биотин. Преди около година по това време отново ми се появи, тогава пих шуслерови соли и имаше ефект. Сега обаче косопадът ми продължава вече месец и повече и не ми влияят нито таблетките, нито солите. Нямам хормонални проблеми, т.к.ми бяха направени изследвания, от които се установи, че всичко е в норма.
Ще Ви бъда благодарна за съвет!

Общи условия

Активация на акаунт