Гримиране - идеи и техники. Тема №73

• 32 851
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
Всеки глос прави така след кафенце и няколко цигари Simple Smile

Благодаря за инфото!

# 721
Хубаво е и ти да покажеш нещо. Wink
Да ти кажа, нищо за показване нямам. Сенки почти не ползвам, кожата ми каквото и да и купувам все си е пореста. Изравнявам тен, слагам руж или бронзър, спирала и глос или креместо червило. На снимки нищо не личи....

# 722
Момичета, ето ме и мен днес
...

Последна редакция: чт, 20 юни 2019, 08:39 от Пацолина

# 723
Много си хубава и тези цветове много ти отиват, ама МНОГО!
Дай отзиви дали ти харесва Hourglass насипния моля.

# 724
Ния, не успявам да преценя :/ нямам хубава четка за пудра и я нанасям с каквото имам и затова не успявам да ѝ разгърна ефекта.
Благодаря за комплимента Simple Smile

# 725
Пацолина- и от мен голямо да за тези цветове и този лек и ненатрапчив подход към дневен грим! Единственото, което бих заменила е очната линия/молив с (тъмно) кафяв/сив/патладжанен.

Нито Sl видях, нито Check please.
И аз, и аз! На лични, моля, ако не е много нахално и ви се намира минутка! Все пак сте ми (почти) набори, от вас мога да крада повече акъл, отколкото от девойките в темата! Grinning

Ния винаги грее в топло-златиста гама!

Последна редакция: ср, 19 юни 2019, 17:03 от Agent Provocateur

# 726
Агент,благодаря! Нямам кафяв молив честно казано, но ще си купя и ще пробвам Simple Smile
Някой има ли впечатления от новата спирала на Givenchy в червената опаковка? Изглежда просто убиец 😍

# 727
  • Варна
Моля да ме убедите, че не ми трябва тази палитра, при положение, че досега нищо на Collistar не ми е харесало особено като качество:

Но, между другото, тази също доста ме привлича:

# 728
Тайга ,въобще не ти трябва! 😃 Сигурна съм, че имаш такива цветове в сто пъти по-хубави и качествени палитри 😉

# 729
  • някъде под слънцето...
NiaV,
благодаря за комплимента Heart, но съм си  половин вековен бабичок .

Във водната линия е този продукт на   Кико (води се дълготрайни сенки), за жалост лимитриан цвят

и малко хайтлайтър също лимитиран.

Комбинацията е  трайна и издържа дo почистване.
Червилото e таз годишна лимитка на Кико  роза дрийм, но...не е трайно, както сe очаква   бъдe един лак за устни.Най вероятно ще отиде  при тийнката.

Последна редакция: ср, 19 юни 2019, 18:21 от sl

# 730
Ти ако си бабичок на половин век и аз на 40 имам твоята кожа ще умра от кеф, а пластичните/дерматоложката ми-от глад!

# 731
  • някъде под слънцето...
Благодаря Heart
Със сигурност твоята ще е по хубава.
Грижите винаги  се отплащат в дългосрочен план.

# 732
  • София
Ниа, би ли казала кой цвят на Есенс глос си взе, че купих импулсивно днес едно, ама  на снимката ти май не е баш същото.  newsm78

# 733
Видях те в похожденията- не е този. Моят е XXL charm, слагам линк долу. Обаче не си го купувай, спри се, защото в похожденията май те виждам за пореден път с глос или бъркам? Аз все повече се убеждавам, че глосът си е глос и не ми трябват 200. Този наистина ми харесва и между него, една Бека, един Мак, който загубих някъде и 2 на Ърбан ще приключа за лятото.

https://www.dm.de/essence-cosmetics-lipgloss-plumping-nudes-xxl- … 059729207975.html

# 734
Слагам грима от 06:30 сутринта и сегашния за съпоставка след 12 часа, 10 от които на вън. Втората снимка е някъде около 9:00 правена. Фон дьо тена се държа прилично, но едва ли да има такъв който да е бетон 12 часа на всякакви климатични условия. Около обяд пръснах и със слънцезащитния спрей на Ла рош:

Момичета, много ми се иска някаква цветна палитра да си поръчам. Предложете нещо, че аз гледам все клоня към някакви по-неутрални и не знам към какво да се насоча.

Последна редакция: ср, 19 юни 2019, 23:34 от Sivi

Общи условия

Активация на акаунт