Усещане за нещо лошо

• 27 623
  • 690
  •   1
Отговори
# 270
Поредният нещастен мухльо!
Авторке, здрави нерви, никакво униване и само напред!!!

# 271
Авторке, щом си на финала да се върнеш отново на работа, не се мъчи повече. Изгони го, защото няма да можеш да се удържиш да не следиш какво прави всекидневно и ще се самоизядеш покрай подвизите му. Имаш време да го изриташ, или да се махнеш, да си събереш мислите и да си възстановиш спокойствието, за да се върнеш като нормален човек на работа. Както и да си подредиш ежедневието по нов начин.
Стискам ти палци и съжалявам за това, през което се налага да преминеш!

# 272
  • Варна
Какво да ти кажа... Радвай се, че поне теб не са обсъждали. На мен и това ми се случи.

Последна редакция: сб, 24 авг 2019, 12:42 от HighSpeed

# 273
Какво да ти кажа... Радвай се, че поне теб не са обсъждали. На мен и товя ми се случи.

Не, не са ме- все едно не съществувам. Все едно не сме го съградили това семейство заедно от нулата, не сме живели като млади родители студенти в мизерен апартамент тогава и не сме оцелели , защото сме подкрепяли. Просто сякаш нищо не е било , всичко рухна.
И най- ужасното е, че всичките им разговори са като начало на нещо хубаво, на хубава нова емоция, жажда за другия, интересни теми и т.н, една ужасна интимност 🤢
Още не съм му казала, че знам. Междувременно се “обзаведох” с Хашимото тези седмици и обикалям по лекари- първо да намеря точното лечение и после ще мисля.
Също е ужасно това, че досега ние (мислех, че и двамата) живеехме за семейството-аз не ходя на спортове, хобита (като изключим четенето), излизания с компании (като изключа редки кафета с две-три най-близки приятелки и то винаги с децата) и просто не знам как живее човек, когато цялата идея за семейството рухне.

# 274
Моля ти се, сложи си здравето на първо място! Знам от опит, че това е най-важното! Семейство, съграждане - майната им. Ти си важна, и децата ти. Аз навремето в подобна ситуация получих нещо като булимия - не можех да преглъщам храна, а ако все пак хапна я повръщах. Карах на пюрета и сокове, станах кожа и кости и защо? Как ме е яд сега Simple Smile

И спри да им четеш глупостите. И аз четох навремето и доста се озадачих - в моя случай дори  нямаше гукания на гугутки, а си говореха как заедно ще се извисят духовно и ще са като ин и ян. И колко били различни и по-духовни от другите хора. Пък аз съм била в заблудата, че имам хубаво семейство Simple Smile Да пасат и това е.

# 275
Drebnakotka, аз също съм с Хашимото, заради огромният стрес след раждането на голямата ми дъщеря и БНД, който за 3 дена претърпя тотална метаморфоза и започна да ми говори как не я е искал 🙈 Страшно беше Sad След 2г го “хванах” да си говори с негова колежка (също нямаше време за мен, все имал работа) , а в край а сметка се изнесе при друга негова колежка, на чието интервю е бил 🙈 В крайна сметка и аз не издържах и го помолих да се изнесе. До последно отричаше, че е с тази жена, а след като подадох молба за развод вече излязоха наяве 😂

Знам, че ти е много тежко. Нашият брак се разпадна след едва 4г, а 15г са доста.
Трябва да си изстрадаш случката, за да ти мине, но просто не се оставяй на мъката и отчаянието.
Би ли имала подкрепа от близките, ако се разделите?

# 276
Автоимунните се отключват след стрес.
Гледай да се справиш с Хашимото, защото то ще отключи друго. Аз съм с 2, първото отключи второто. Адска работа е. На всяка цена при това положение реши бързо въпроса, за да не си под силно напрежение. Тъгата не отключва автоимунни, само стресът. Сега си в стрес. Съжалявам, че се отразява и на здравето ти, авторке.
Цялата тази идилия ще приключи скоро, бъде сигурна. Мисли за здравето си само. Съболезнования за всичко. Явно само ти си възприемала така семейството. Confused

# 277
Авторке, съжалявам! Предстои ти много труден период. Гледай си здравето и мисли по-малко за простотиите на мъжа си. Имаш мъничко бебе, пожелавам ти много сили и нерви, и ще се справиш. Ще видиш. А онзи заслужава един як шамар и шут отзад.

Последна редакция: пт, 23 авг 2019, 21:50 от Space_woman

# 278
Все ми се иска някак, в такива теми, да грешим.
Добре, че авторката има хъс и план за справяне.
Какво да кажа, как да те успокоя.
Много кофти, и не заради този манипулатор, а защото представата ти за живота рухва.
Събирай себе си, радвай се на децата, всичко ще е наред. Само не се скапвай заради чужди грехове Flowers Hibiscus

# 279
Ужасно е усещането, че си предаден и излъган. Разкарвай го този глупак, който е избрал собственото си тайно щастие пред семейството си. Осъждай го на една солидна издръжка и да пасе. А и като чета какви скандали ти прави и те кара да се чувстваш като некомпетентно нищожество - човек иска или не, започва да се съмнява в себе си, да расте това зрънце "ами ако е истина, ами ако е прав". Никой не заслужава да го мачкат и да го карат да се съмнява в стойността си.

# 280
Солидна издръжка в БГ не съществува.

# 281
виждам съвсем реално по 300лв на дете... че не стигат е ясно.

# 282
Обикновено са по 100лв на дете... Авторке, съжалявам да го чуя. Пожелавам ти да си стъпиш на краката в най-скоро време. Гледай си здравето и децата, ясно е че на мъжът ти не можеш да разчиташ вече. Да й е честит на онази, тя ще си го търпи после като минат пеперудите и почнат отговорностите.

# 283
виждам съвсем реално по 300лв на дете... че не стигат е ясно.

Това е изключение.
Аз едва го осъдих за 150 🙈 И то след повече от година влачене на делото . В съда няма никакво правосъдие в тези случаи.

П.С. Аз понякога съжалявам , че не му стегнах багажа на БНД и с един СМС да го преотстъпя на новата звезда.

# 284
Обикновено са по 100лв на дете...
Знам, че не е по темата, но това сериозно ли? На приятелки дори мъжете им са били безработни и пак ги осъждат на 200лв, казват, че са здрави, прави и трябва да могат да издържат себе си и децата си.

Общи условия

Активация на акаунт