Усещане за нещо лошо

• 27 619
  • 690
  •   1
Отговори
# 600
Ако не свършваше живота с края на брака в главата на хората, нямаше толкова теми да се дискутира, просто щеше да се приключва.
Иначе съм съгласен, ако партньора има нужда, ако другия не е ок за по-свободни отношения, или да приключат, или да го правят внимателно, без да нараняват. Децата са важен момент, най-важния, тук всеки е съгласен.

# 601
Бианке, а защо ти си живяла в розови облаци и заблуди относно хубавото семейство(въпреки всичко, индикиращо за обратното), което си създала, дори ти самата не можеш да обясниш, което всъщност туря точката. Любовници, колежки, глупости.

# 602
Ако не свършваше живота с края на брака в главата на хората, нямаше толкова теми да се дискутира, просто щеше да се приключва.
Иначе съм съгласен, ако партньора има нужда, ако другия не е ок за по-свободни отношения, или да приключат, или да го правят внимателно, без да нараняват. Децата са важен момент, най-важния, тук всеки е съгласен.
Няма да има драми, ако още в началото си казвате - С теб съм докато не ми омръзнеш. После адио!
Като се роди дете и на него обяснявате. Да свиква. Честичко, то се подразбира, за да запомни.

# 603
За да почнеш да не понасяш другия, въобще не е нужно да ти е омръзнал. Естествени факти и процеси, произтичащи от човешките взаимоотношения.

# 604
Това казвам и аз, Дренке, всеки да си бъде автентичен от самото начало.

# 605
Не ми се ровят стари истории, но явно човекът добре ме е заблуждавал. Вечно говореше как децата и семейството са най-важното. Сигурно и това си има своето обяснение.

# 606
А възможно  ли е и ти леко да си го заблуждавала - лъвица в леглото, перверзна, освободена, срещи с приятели, забавна си. После, брак, бебе, и се променяш на 180 градуса - купи това, що гледаш тая така, а купон, не, вече сме стари за глупости...

# 607
  • София
Такъв е животът, порасни.

# 608
А възможно  ли е и ти леко да си го заблуждавала - лъвица в леглото, перверзна, освободена, срещи с приятели, забавна си. После, брак, бебе, и се променяш на 180 градуса - купи това, що гледаш тая така, а купон, не, вече сме стари за глупости...

Така де, големи хора, без глупости 😃

# 609
Коя жена с малко ревящо бебе успява да остане освободена лъвица в леглото?

# 610
Бианка, не им се връзвай изобщо на широкоскроения и Дренка.
Всички сте много прави и ми помагате страшно много - благодаря ви!

# 611
Къв опенмайндед си ти бе? Ми недей се жени и не създавай брак като искаш само лъвици в леглото и купони...Като искаш семейство и деца, ще си влезеш в новата роля. Защо вменяваш вина на жената?

# 612
Така е, всичко ще мине. Това поне е сигурно!

# 613
Вина въобще не искам да вменявам, хора сме и всеки разбира нещата и ги прави според собствените си разбирания.
Просто искам да кажа, че е добре да погледнем от различни страни.

# 614
  • София
Появиха се разбирачите в темата, даже ме изненадаха колко закъсняха. Не си направих труда да чета мненията им, виждайки никовете.
Беше ясно, че когато му кажеш за чатовете, ще чуеш тези неща, още преди няколко страници го написах.
Сега ще се изпокрие още повече. Скарвайки се с него си донагнетяваш собственото положение. Преди 3г го гледах този филм едно към едно.
Ще повторя отново-реши какво искаш за себе си, през това време започни да се подготвяш за последствията от решението, което си взела.
В момента, в който започнеш да показваш, че не ти пука от действията му, да излизаш, да се дистанцираш и го оставиш да си разиграва любовта, нещата рязко ще се променят. В момента не му пука за теб изобщо.
Ако нямаш приятелки, излизай сама, оставяш му децата и излизаш, без да даваш обяснения. Намери с кой да си пишеш и ти. Не помня колко голямо беше твоето дете, при мен цирка почна докато бях в 6м бремена и продължи след раждането, накрая си го приключиха, но аз от 9 месец вече само го гледах и си плетях моята кошница.

Общи условия

Активация на акаунт