Халит Ергенч в очакване на "Д-р Хаус" и Бергюзар Корел в други проекти 32 тема

• 39 883
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Хонорарите на старите актьори са трицифрени суми, мисля, че това също е една от причините за наемането на млади, не толкова познати имена... Сума, който ще стигне да се плати хонорар за три епизода на един по-неизвестен актьор.

Примерите показват също, че в ТР  известното име не е гаранция за  рейтинг, но пък продава добре зад граница.

А на каналите им трябва рейтинг и гледаемост.

Причините са много.

Видях информация, според която на Берг са и плащали 100 000 за епизод в ТМР, Халит е вземал най-малко 130 хил.
Две сезона - това е сериозна сума за снетите епизоди.

Могат да си позволят да не снимат поне две години. А и през това време те имаха участия в други проекти, не са били без доходи.

Така, че на нас не ни остава друго, освен да чакаме, но определено тръпката да следиш хубав сериал с любимия си актьор си е голяма.

# 391

Бергюша пак е ровила в гардероба на Халит.  Grinning Grinning

# 392
 wavey

Скрит текст:
Преди години бях чела интервю с Анджелина Джоли, питаха я как поддържат искрата да са още влюбени с Брад Пит... Heart Eyes И тя сподели една малка тайна- на едно парти си разменили бельото/ тя с мъжко, а той с нейното Grinning/ през цялото време си разменяли усмивки и влюбени погледи, с такива щури идеи и тайни провокират чувствата си... много смешно ми беше тогава, защото / според американските филми/ мъжете там масово носят боксерки , а не слипове, та се чудих Анджи с какво е била облечена Joy
Берг е по- романтична- облича тениските и ризите на Халит, защото не може без неговата прегръдка Two Hearts

# 393
Лили, много хубаво казано! Берг не може без прегръдката на Халит!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Вече 10 години!
Но всичко започна тук!  Heart Eyes Heart Eyes

А това е специално за хубава вечер!  Heart Eyes

# 394
Добро утро и хубав ден!

Лили, разсмя ме с тази история за Анджи и Брад.  Grinning Grinning

И Ранини потвърди, че Енгин се връща на екран със сериала "Дъщерята на посланика". Това било работно заглавие, щели да го променят. Героят на Енгин ще се казва Санджар.

Вчера погледнах малко от първа серия на "Ти разкажи, Черно море", чиито сценаристки пишат новия сериал.
Типична турска история.
Мъж психопат, редовно пребива жена си, идва ангелът-спасител, тя избягва с него, както се досещате, влюбват се, семейството на момчето не я иска, щото тя пък е и с дете, и женена. Срам голям.  Grinning
През цялото време звучаха някакви гъдулки за музикален фон, много ме изнервиха.
Но не беше съвсем елементарно и безинтересно.
Те са две жени сценаристките, които работят в тандем.
Видях, че имат и два други сериали, в които нещата са малко по-съвременни, има и комични елементи, не са тежки драми, за разлика от "Ти разкажи, Черно море".
Дано не забият много в "боба и лещата" в новия сериал и да става за гледане.

Питали са Ранини дали е чела сценария.
Тя е отговорила:

"Да, четох го. Хубава история. Ще погледна сериала.."

..................

От нашите хора ще чакаме летни снимки, те не са на работна вълна. Grinning

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 08:25 от varna_2

# 395
Добро утро, момичета!  Hug

Успешен ден!  Heart Eyes

# 396
Привет!

Да, няма новини за проекти и не са на работна вълна. Успокоението е, че Берг ще бъде на театралната сцена и през новия сезон. Може да излязат с пиесата  и зад граница...

Също така всеки ден почти имаме нови ваканционни снимки. Нямаме супер затъмнение, характерно за периодите, в които актьорите не снимат.
То добре, че е Бергюзар ханъм и нейното неуспяване да стои на едно място, ако чакаме на Халит бей...отиде си лятото без пукната фотка! Joy Joy Joy

---------
Шапка им свалям на феновете на Енгин. Търпение и любов...
Ох, на мен ми е криво, като знам, че скоро няма да има проект. И мрънкам... Joy Joy Joy

Да видим коя ще бъде дъщерята на посланика в сериала на Енгин!

Мисля, че и Ибрахим Челикол, който беше споменат до името на Енгин за тази роля, поема ангажимент към проект,в ТТ  Бирсен пусна някаква новина снощи. Сценарист ще бъде Сема Ергенекон, а режисьор - Хилял Сарал.
Много харесвам режисурата на нейните проекти. Дано имаме късмет да я видим в екип с Халит или Берг някой ден.

Kara Sevda
Kurt Seyit ve Şura
Kuzey Güney
Fatmagül'ün Suçu Ne?
Aşk-ı Memnu
Elveda Derken

и още толкова преди това...

Какво се случи между двете сценаристки, че се разделиха?
Всъщност това не е първият известен екип, който се разделя...Дано да е само на професионална основа, а приятелството да е запазено, но обикновено интересите намесят ли се...

Такъв е животът.

Хубава сряда на всички!

Малко спомени с Халит и Берг  Heart Eyes Heart Eyes

# 397
Цитат
Успокоението е, че Берг ще бъде на театралната сцена и през новия сезон. Може да излязат с пиесата  и зад граница...

Зад граница едва ли ще излязат, защото публиката трябва да разбира турски, но е много възможно Берг да обиколи големите градове в Турция. Толкова хора й писаха, че искат да я гледат и извън Истанбул. Всичко е въпрос на организация. Ако от театър Крафт се усетят, че могат да изкарат добри пари. Разбира се, ще зависи и доколко на Берг ще й се иска да отсъства от Истанбул.

............

Хилял Сарал започна да следи вчера Ибрахим Ч. в Инстаграм, което обикновено е сигнал, че влизат в работни отношения.

Да, Сема и Ейлем този сезон ще се върнат с отделни проекти. Едва ли са се скарали. Тяхното приятелство е много силно. Може би е добре да опитат така. Много започнаха да се повтарят и последните им сериали нямаха добър рейтинг.

Цитат
Ох, на мен ми е криво, като знам, че скоро няма да има проект. И мрънкам.

Нищо.
Нали знаеш, че сега сериали започват по всяко време.
Може да ни изненадат.
Повече надежди възлагам на Халит.
Но пък след всяко представление на Берг ще имаме снимки, клипчета, отзиви.
Не е малко.

Междувременно ще хвърлим поглед на сериала на Енгин.  Grinning
Почти съм сигурна, че главната актриса няма да е много популярно име и това е хубаво.
Поне за мен.
Ако наистина се снима в Мугла, трябва да е някоя актриса, която няма дете, семейство и много стабилна връзка. Тоест трябва да е готова да си грабне багажа и практически да живее цяла година в друг град.

# 398
Дъщерята на този посланик  какво ще търси в Мугла? Joy
Зад граница имам предвид, където има концентрация на тр население, напр. в една Германия.

# 399
Дъщерята на този посланик  какво ще търси в Мугла? Joy

Joy

И аз това се питам.
Би трябвало да са в Анкара или Истанбул.
То ще се чуе.
Но като знам от О3 Медия колко са щедри на информация и снимки. ooooh!
Скъсаха ни нервите с ТМР.

Сега се сетих.
Сефир означава посланик, но може и да е име на човек.
Тогава става "Дъщерята на Сефир" и тоя Сефир може да е някой рибар, а не посланик.  Joy

Цитат
Зад граница имам предвид, където има концентрация на тр население, напр. в една Германия.

Може.
Със сигурност няма да ги изгубим от поглед Берг и Халит.
Те не стоят без работа.

# 400
Енгин много време чака и избира проект. Вярвам, че е имал предложения. След като се е спрял на този, историята му е харесала. Нали имаха такъв въпрос как избират сценарий, но не помня отговора му. Изглежда първо беше сценария, режисьора, актьорите...В този ред по спомен.

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 13:21 от Mydream

# 401
Майдрийм, благодаря, че сложи пост.  Grinning
Тъкмо си мислех, че ще ме изтрият.  Grinning Grinning

Сценаристките на сериала на Енгин още преди 6 дни са публикували в профилите си откъси от сценария.  Grinning Grinning
Ама кой да знае. Wink

Героят на Енгин ще се казва Санджар, а главната героиня Наре (сила, съпротива, бунтарство).

Ако съдя по репликите сериалът, няма да е съвременен.
По-скоро ще прилича на "Херджай".

Любовта ще се роди от омраза.
Огън, барут и искри ще се носят между двамата.  Grinning Grinning

Наре: Ако се опитваш да ме нараниш, не си прави труда.
      Тази птица отдавна отлетя от небето на този юнак.

Санджар наперено, бълващ огън и жупел.

Санджар: А този юнак отдавна престана да гледа към небето.

Двамата се гледат гневно, целите пламтят.

Други реплики

Когато играем зейбек, ние падаме на колене.

Не плачи. Сълзите не помагат. Вече опитах.

Наре нарича героя на Енгин "ефе".
Много я мразя тази дума още от ТМР, защото е специфична за тях и трудно се превежда.

Ефета са наричали селските юнаци, храбреци по западното крайбрежие, в което е и Мугла, където ще се развива действието.
Нещо като войвода, главатар, хайдутин.  Grinning

Сценаристките са сложили като хаштаг освен имената на героите SancarNare и EfeileAlacakus

Ефе и Аладжакуш / Юнакът и Пъстрата птица

Може би това ще бъдат прозвищата на двамата.

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 13:06 от varna_2

# 402
Вай,вай, вай...много митическо звучене...
Плюс огъня и жупела  Joy Joy Joy
Като сложим и ашка, ще има гръм и мълнии
Да видим!

Султанът яко се ослушва...Не харесва сценариите!
Не са му по мярката.  Grinning Grinning

Стои му се при султанката. Ще си ходят по концерти. Ще си прибират Али. Joy Joy Joy

Сутринта, като гледах видеото, което пуснах в първия пост /на пресекулки/ Берги каза, че се познават с Халитко от 2004 година.

Съдбата ги е заплела един около друг от 15 години...

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 13:33 от Mydream

# 403

Ако предложението към Халит е за д-р Хаус, по-добре да стои и да не мърда.  Grinning

Не искам да участва в римейк и то на популярен американски сериал.

Доколкото разбрах, режисьори ще са пак братя Тайлан.
И тях не ги искам.

Аз мога да чакам. Не искам да започва нещо, само за да е на екран, а после да се мъча всяка серия и да гледам насила.

Не виждам какво повече могат да направят турците от оригиналната версия на "Д-р Хаус".

Искам Халит в някой семеен сериал.
Нещо като "Парампарча", но по-хубав.

# 404
Защо не?
Аз пък виждам един различен д-р Хаус. И едни сини очи пълни с любов винаги, когато може да помогне. Няколко лекари край него - различни по възраст за други сюжетни линии...И задължително една лекарка, която да го обича безрезервно.  Joy Joy Joy Joy Да обича така д-р Хаус, разбира се. Ох, сакън!
Да внимавам какво си пожелавам!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Нека я потурчат версията, какво пък и там има хубави болници. Има всякакви случаи. Има един Халит с брадичка, който е и строг, и отговорен, и отдаден.
Нека има млади стажанти. Да има и хумор. Има такива турски актьори, които биха придали страхотен цвят на подобен сериал. Защо не и един Тарду Флордун да не бъде другият в спешното отделение? Лелеле...би било приказно. А д-р Хаус да не стои само в отделението, да си ходи и у дома, на кино...Дано стане!!!

Варна, питай я тази Ранини или Бирсен, изобщо  идеята за Д-р Хаус  в кошчето за боклук ли е вече или никога не е съществувала?
Да видим какво ще отговори? Или просто я попитай за Халит, както нон стоп получавт въпроси за другите актьори.

----------------------
Кудрет С. къде се потули? Режисира ли още?

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 13:52 от Mydream

Общи условия

Активация на акаунт