За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 77

• 30 843
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
Абсолютно същото ми е мнението. От няколко години ходим в Гърция, бебетата (1,4) все още не сме водили, но пак там ще идем. Постоянно слушам приятелки кой, как и какъв вирус изкарал тук.
От трите места иначе съм за Синеморец.

# 661
За жалост, ние нямаме възможност да отидем в Гърция , защото това означава да прекосим цяла България. Ние ходим в Албена.
Миналата година беше на 10 месеца и му беше идеално август на морето

# 662
  • София
Моят син само на Бяла лепна вирус. Беше на 7г. Почти никакво море не видя тогава.
Първото му море беше на Черноморец (беше на 1,3г).
Водили сме го и по южното и по северното Черноморие.
На Ахтопол бяхме 2016 и 2017 и сега ще ходим пак през август. Не сме имали проблеми с вируси. Пием бутилирана вода.

# 663
За жалост, ние нямаме възможност да отидем в Гърция , защото това означава да прекосим цяла България. Ние ходим в Албена.
Миналата година беше на 10 месеца и му беше идеално август на морето

А, имахте ли проблеми с вируси или нещо подобно?

Иначе, ние с мм сме планирали по-късно през септември да идем в Гърция или Хърватия, точно, защото и аз съм чувала лоши истории за нашето море.

# 664
Да чукна на дърво, не!

# 665
На 7м беше дъщеря ми на първото море. Сега ще е на 1г и 7м,на нашето ще сме. Хиляди пъти предпочитам Турция и Албания, но все още не ни се минават толкова километри с нея. Другата година

В Ахтопол не са много големи плажовете.
В Синеморец беше ужасно спокойно и чисто.
В Китен е пренаселено и според мен не е за семейство с малко детенце.

Ние ще сме в Поморие тази година. Миналата преди да заминем за нашето море започнах да й давам Пробиотик, 3 дни по рано. Не сме имали никакви проблеми, бяхме 14 нощувки :=)

# 666
И аз мисля да почна с пробиотика от утре. Ама божа работа какво ще стане. Надявам се да мине леко почивката ни

# 667
В този ред на мисли, моля да ми препоръчате курорт(даже и хотел, апартамент) в Гърция, подходящ за почивка с бебе на почти 1 год.
Обмислям да е месец септември и преглеждам по-близките до София курорти (около Кавала).

# 668
На Неа Перамос е хубаво, имам познати, на които и Керамоти им харесва. Аспровалта, Ставрос също са сравнително близко. Аз тая година май съм се запътила към Тасос.

# 669
Аспровалта и Ставрос не са от най-чистите места в Гърция, т.к. река Струма се влива там.
Чудесни и изключително чисти плажове има на Ситония.

# 670
Ние ходим на Тасос.

# 671
Верче, никога не сме ходили, ако е удобно са те притесня на лично, за да не спамим тук?

# 672
https://aptekamedea.bg/lepenki-protiv-komari-tsitronela-kh-6br-g … -nutrishn-v1.html някоя мама пробвала ли е тези лепенки? Имат ли ефект?

# 673
Преди година, на една от първите й разходки в планината, лепнах 2 на слинга, нямаше ухапвания 🙂

# 674
Аз му лепя на гърба и засега няма поражения, купих си и на мен гривна и лепенки, надявам се да имат ефект.

Общи условия

Активация на акаунт