Перилни препарати и омекотители – 58

• 54 927
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • София
В София на ул. Славянобългарска (старата ул. 202) отворили много голям италиански магазин с всякакви стоки от Италия, включително и перилни.
Не съм ходила още.
Да споделите, препоръчате - ако някой е ходил, прахове, омекотители?

# 571
  • оттам, откъдето започва България
По обяд ходих в ДМ, Персил е на 6.99 лв.

# 572
  • София
В София на ул. Славянобългарска (старата ул. 202) отворили много голям италиански магазин с всякакви стоки от Италия, включително и перилни.
Не съм ходила още.
Да споделите, препоръчате - ако някой е ходил, прахове, омекотители?

Ако говориш за този, който е близо до Баухаус, посока Орландовци, ходих там скоро, има доста хубави неща, предимно хранителни. Перилните, не ме впечатлиха, от праховете бяха само големи разфасовки, Даш и Диксан (нашите Ариел и Персил), имаше доста течни и омекотители, но не ме интересуваха и не съм ги гледала. Имаше доста и различни препарати за почистване, взех един за под, но не съм очарована.
Иначе съм впечатлена от бисквити и сладкиши, които са с яйца и мляко и нямат палмово масло.
Имат хубави вина, пасти, сосове и т.н.

# 573
И съм на мнението на РРР. Ходих два пъти - първият малко след отварянето ма магазина, а вторият преди 3 седмици някъде.
Не ме впечатлиха препаратите - предимно нисък клас или марки на разни супермаркети.
Има евтина Барила всякакви видове (под два лева пакета и лазаня на около 3.50, демек на цени като в Италия), хубави бисквитки.
Кафето не е на сметка.

# 574
Всъщност от кои италиански прахове сте доволни?

# 575
Аз от Даш, но не го купувам често.
Нещо като тукашния Ариел е.

# 576
  • София
Много ви благодаря, момичета!
Ще оставя ходенето за по-натам, да си накупя други неща, праховете явно ще ги пропусна.

# 577
  • Бургас
В ДМ на 6,99 е за цветно с лавандула. Този, който е за цветно, но без конкретния аромат е на 10 и нещо. Сигурна съм, защото ненавиждам да ми мирише на лавандула и днес пак проверих с надежда, че не съм видяла и ще мога да си купя от "нормалния" изгодно.

# 578
А този аромат на лавандула дали остава изобщо след пране или само за маркетинг е направен?

# 579
  • Бургас
Предполагам, че след изпиране няма и помен от него, но само като чуя "лавандула"...

# 580
И съм на мнението на РРР. Ходих два пъти - първият малко след отварянето ма магазина, а вторият преди 3 седмици някъде.
Не ме впечатлиха препаратите - предимно нисък клас или марки на разни супермаркети.
Има евтина Барила всякакви видове (под два лева пакета и лазаня на около 3.50, демек на цени като в Италия), хубави бисквитки.
Кафето не е на сметка.

ние като ходихме точно кафето беше на сметка /говоря за лаваца и онова любимото на италианците/. има хубави хранителни неща без палмови мазнини, виното е средна работа, а не е свръх евтино. за праховете вече са казали.

# 581
Ами може да е било на сметка, зависи и от кой вид обаче. В момента по бг-веригите има ЛавацаКремаЕ Густо, която излиза по 4 лв. за 250 грама.
Аз си купих един  препарат за прозорци с амоняк, който чисти много добре, но не беше евтин.

# 582
Здравейте,

Случайно някой да е открил рецепта срещу петната от  балончета Neutral Face  Дъщеря ми играе много с тях и вече няколко светли блузи са с ужасни петна Rolling Eyes

Издирвам и формил сензитив - прах и течен Thinking 

# 583
Предполагам, че след изпиране няма и помен от него, но само като чуя "лавандула"...
На мен също лавандулата изобщо не ми е приятна като аромат, но учудващо за мен прането ми има приятно ухание, леко и свежо. Няма я тежката миризма на лавандула.

# 584
Издирвам и формил сензитив - прах и течен Thinking 
Няма. Сега се казва Лупилу или нещо подобно, но няма прах, само течен за цветно и омекотител.

Общи условия

Активация на акаунт