Перилни препарати и омекотители – 58

• 55 039
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
И за какво ви е да е гъст?

# 406
  • Русе
И за какво ви е да е гъст?
Нямам предвид да е като боза, но последния път, когато купих си беше бистра вода. За сравнение Коколино е по-плътен (хайде, да не използвам определението "гъст").

# 407
Не се лъжете по вида. И като вода да е, пак ще върши същата работа.

# 408
Здравейте, направи ми впечатление този прах https://www.pazaruvaj.com/preparati-i-prahove-za-prane-c3478/bliz/ Уж е италиански ... Използвали ли сте го , мнения ? Благодаря !!!

# 409
Здравейте,
включвам се в любимата си тема с питане за един био прах , на който ще пусна състава и ще помоля компетентните да се изкажат за него : Растителен сапун от зехтин от 5 до 15%; морска нейодирана сол - от 15 до 30%; хранителна сода бикарбонат - от 15 до 30%; бяла хума каолин - над 30%; лимонена киселина - по-малко от 5%. Имам мостра на праха, но не съм прала - чакам да събера дрехи на малката с петна и да видя как ще се справи . Но се замислих тази хума няма ли да прави проблеми в пералнята, ако не се изплаква добре Thinking

По темата за бебешките дрехи и прахове : малката е на две и половина, пера основно с Персил сензитив, само нейни дрехи , без омекотител, винаги с допълнително плакнене и после още една програма за омекотител, която да доизплакне.  Ползвам и формил сензитив, но напоследък не го откривам в Лидъл - спрян ли е или аз все попадам на такъв магазин Rolling Eyes

# 410
  • have faith and be patient ..
Да , спрян е за жалост , надявах се в Гърция да го намеря , но уви .. а на границата видях това ,не че купих-, но как е като качество това е прах ,а младежа каза и че има 2в1 прах с омекотител някой ползвал ли е праха?

# 411
Този немски Ленор е нисък клас прах.

# 412
Младежът малко е и послъгал...от незнание вероятно. Прах с АРОМАТ на омекотител....а не прах с омекотител.

# 413
Аз съм го използвала,но винаги съм добавяла и омекотел Ленор към праха.
Пере добре и ароматът е страхотен и траен.

# 414
  • София
Аз съм ползвала от този с надписа на гръцки и червеното цвете. Доволна съм от изпирането, но ние нямаме силно замърсени дрехи. Атоматът също е хубав и траен и без омекотител.

# 415
.....но ние нямаме силно замърсени дрехи.

Не е сигурно това:

Wink

# 416
Този прах:

не беше хубав, нали?!

# 417
Да. Трябва да слагаш по много за да изпере добре.

# 418
Благодаря, Тета!
Спести ми малко място в склада Grinning.

# 419
  • София
Купувала съм прах Ленор преди време от Гърция. Не съм очарована. Окачествявам го като среден към нисък клас, без да съм компетентна за съставките му.

Общи условия

Активация на акаунт