Различната емоционална интелигентност. Или ,,Обичам те,, по моя начин.

• 7 955
  • 239
  •   1
Отговори
# 165
Не знам за кое по-напред ще влагаш усилия, щот се смята, че сепак някой те е възпитавал, ако не жена, то баща и майка.
За кенефите и женската мизерия съм съгласна, но то е на принципа моят дом е моята крепост, затова ще сера извън него, къдет сваря.

# 166
Тц, тц, не ги слушате тези жени, ей. Smile
Щом една тоалетна чиния не можете да уцелите.
Ето ти с твоите камъни по твоята глава, Фибра – казва му жената "цели тоалетната чиния, не ме кефи опикана тоалетна".
Човекът, обаче, толкова си може, така си знае.
Ами, да, ще му кажа чао. Това е част от цялата картинка на напасване. (не говоря за инцидентни случаи, пиянски състояния, счупен крак и тем подобни, това са нормални неща).

# 167
@Дренка

Те може да са те научили и въпреки това, както посочих в добрия пример с дъската: това да не е възприемано като проблем за дадения пол. Може нещо да не е проблем пък лично за теб, обаче за партньора ти да е. Тогава аз полагам усилия. Защото, както казах, смятам, че си струва.

@Базила

Това с камъните всъщност си е в твоята градинка. Защото, за да чуем ние, тъпите мъже, трябва някой отсреща да говори.

# 168
Е, не всеки може да има две тоалетни Laughing

А и когато дойдат гостите и се окаже, че мъжО пак е сътворил като един виден импресионист нова творба върху дъската ("Златен дъжд", non-sexual edition)? Подло работи общественото мнение: пак "домакинята" ще го отнесе. Нищо, че тя права рядко пикае.

В този смисъл: аз пак бих направил усилия за промяна в поведението. Струват си. Струва ми се.
Няма такъв вариант.
Аз влизам ненадейно и подло на проверка,и ако нещо не е в ред,и небесата чуват,камоли двамата ми хубостници.
Научени са,инак единия ще седи без нет цял месец,а другия ще вие като вълк на месечина..Ред и дисциплина му е майката.И редовни проверки,щото казват,че били висша форма на доверие.  Mr. Green

Те може да са те научили и въпреки това, както посочих в добрия пример с дъската: това да не е възприемано като проблем за дадения пол. Може нещо да не е проблем пък лично за теб, обаче за партньора ти да е. Тогава аз полагам усилия. Защото, както казах, смятам, че си струва.
Ако отсрещния е интелигентен човек,който не страда от неосъзнат антагонизъм,просто би започнал да се съобразява,без да прави напук с идеята "е,кво ѝ коства да я вигне.."

# 169
Интересно ми е дали Нори е очаквала темата да стигне до такива... дълбини Simple Smile

# 170
И аз това се замислих..Но как и с какво да сменим тоалетната дъска,този предмет на спор от време оно..Класиката си е класика.

# 171
Аз лично го избих на гавра. Тя темата се поизчерпа, а и някои повтарят едно и също, та петък вечер – веселба. Що да се моря да обяснявам.

# 172
  • волно калдъръмче
Като лисне златния дъжд върху седалката, нали все някога ще го напне да седне, нема къ да с@ре прав.

Ох, съвсем не си тъп, що се праиш на такъв?

# 173
Може да го напъне да седне. След като гостите се изредят да опитват да седнат върху творбата му? Така как е?

# 174
  • волно калдъръмче
Може да го напъне да седне. След като гостите се изредят да опитват да седнат върху творбата му? Така как е?
Ох, аман! Нали обичаше жена си? Остаи гостите. Как ще остави излагациите си да я зарадват?

# 175
Хайде върни се да прочетеш последните 20 мнение, моля, не ми се преразказва постоянно.

# 176
  • волно калдъръмче
Аз прочетох и не разбрах защо ти бърка в г@за, когато ред жени ти обясниха, че не се водят от великата мисъл на момина майка „мъж и куче, мама, както ги научиш”. Не че момина майка няма право на мнение... но да вмениш вина и на момкова майка, вече е прекалено. Все жени да те ръчкат, не е голям кеф.  Голям човек... Но ти си знаеш най-добре, пък имало глава да пати.

Та, аз чета, а ти си записвай.

# 177
Не бих изтърпяла толкоз много празни приказки и извъртания от мъж.

# 178
  • волно калдъръмче
Не бих изтърпяла толкоз много празни приказки и извъртания от мъж.
Тва не е мъж, а задно колело.

# 179
Я чакай да видим...

Дотук много успешно се справяте да се намествате главиците под собствените камъни... Да поясня, че четенето с разбиране при някои от вас иде твърде множко: за мнението на Франсоаз* става дума, не за вмъкнатия цитат.

Общи условия

Активация на акаунт