Слънцезащита 2019 - IV

• 60 453
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Може да се каже, че съм доволна. Аз нямам петна по лицето, не са ми се и появили докато я ползвах. Добра основа за грим, нанасяла съм върху нея. Задължително с основен крем отдолу ползвах, без него за мен трудно се разнасяше (кожата ми е нормална към смесена). Но ароматът наистина е ужасно наситен и това би ме замислило доста преди да купя отново.

# 661
Купих си  Daylong extreme, оставя бял филм, поносим е, но оставя. Не съм го тествала още как е като защита на силно слънце и дълго ходене по улиците.

# 662
  • Варна
sugababe__6 може ли да дадеш линк за онлайн поръчка на този крем на Миша,точно такъв,какъвто го описа си търся и аз.

Има го в kocos.bg в малък и голям вариант, сериозна е надценката в бг страничките, но пък предвид ситуацията все пак са си вариант. Иначе в jolse го пускат на много изгодна цена.

# 663
  • Варна
Взех си Avene b-protect  слънцезащитен флуид Spf 50 бял крем,който  като се разнесе получава лек цвят и се адаптира чудесно. Миналата година заложих на Биодерма Nude touch Spf 50 но съм със смесени чувства. Искам нещо, което да ползвам в ежедневието и да не лъсвам след един час.

# 664
sugababe__6 може ли да дадеш линк за онлайн поръчка на този крем на Миша,точно такъв,какъвто го описа си търся и аз.

Има го в kocos.bg в малък и голям вариант, сериозна е надценката в бг страничките, но пък предвид ситуацията все пак са си вариант. Иначе в jolse го пускат на много изгодна цена.

Благодаря ,Това е крема ,нали https://kocos.bg/bg/SLYNTsEZAShtITNO-MLYaKO-ESENTsIYa-MISSHA-ALL … F50-PA-70ML.p2364

# 665
Взех си Avene b-protect  слънцезащитен флуид Spf 50 бял крем,който  като се разнесе получава лек цвят и се адаптира чудесно. Миналата година заложих на Биодерма Nude touch Spf 50 но съм със смесени чувства. Искам нещо, което да ползвам в ежедневието и да не лъсвам след един час.

И аз ползвам на Aven B-protect и съм доволна. Кожата ми е суха, атопична и чувствителна.

# 666
Става ли за много, много светла кожа?

# 667
Става ли за много, много светла кожа?

Не мога да кажа, защото съм с по-тъмна кожа, но би трябвало да става. В аптеките има тестери, но сега сигурно са ги прибрали.

# 668
За дамите, търсещи спрея на La Roche, вече го има зареден в Medea u Ceiba.

# 669
Дами, пробвали ли сте тези слънцезащитни води?Днес ги видях в аптеката.Има и със спф50

# 670
Всички от тип "вода в пулверизатор" са със сходни характеристики според мен. Назад са обсъждани La Rochе Posay, Uriage, които са във флакон по-скоро като дезодорант, но е същото. Общото мнение е, че стават за подновяване и допълнителна защита, напр. върху грим, но не за основен продукт за предпазване от слънцето.

# 671
Ползвала съм слънцезащитни спрейове.Просто не бях виждала тези и се чудех как са като усещане, иначе самата концепция ми е позната.

# 672
Аз съм с бяла  кожа и ми пасва b - protect, но имам чувството, че след неговата употреба се сдобивах с по една подкожна пъпка, но не съм сигурна, че той е причината. Половината опаковка ми стои и сега ме е страх да посегна към него. Тази година съм решила да заложа на корейска слънцезащита.

# 673
Повече от месец ползвах https://medik8.bg/white-balance-everyday-protect.html. Еми прави ми кир ефект, само след нанасянето на техният хидратиращ серум. Отделно, много ме забелва, а не може да се каже че е бюджетен.....

# 674
Вие кой слънцезащитен продукт от корейската козметика бихте препоръчали, който да е с физичен филтър? Отдавна търся такъв и намерих само един на Purito, за който има добри отзиви:
1. че не оставя бял филм по лицето и че попива добре
2. че лицето не лъщи с него и е подходящ да се сложи грим върху него.
Всичко останало е само с химичен филтър. Доказано е, че корейските са в пъти по-безопасни от американските продукти с химичен филтър. Има изследвания за страничните ефекти от химични филтри и резултатите от тях ме плашат и затова не смея да тествам такива продукти, дори и да са корейски.

От внесените марки на българския пазар, които съм успяла да тествам до момента, няма слънцезащита с физичен филтър, от която да не лъсне лицето ми, а аз съм със суха кожа. Този матиращ ефект при мен не се проява.

Аз също съм използвала няколко продукта, който са за мазна кожа и уж матират, но при мен това е само първите 30 мин, като съответно след слънцезащитата слягам фд или бб крем и... през целия ден трябва да си ползвам кърпички което е ужасно неприятно! Ще пололя за мнения ако някой има същия проблем!

Общи условия

Активация на акаунт