Слънцезащита 2019 - IV

• 60 463
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
Ani_d Аз съм много доволна от флуида, бързо попива, но и не преизсушава, хем матира, хем една идея сочно седи. Не слагам база само малко матиращ фдт и пудра на Т-зоната и седи чудно. С комбинирана кожа съм. Не съм имала проблем и с петна, но аз доста слагам и задължително повтарям през деня.

# 76
  • гр.Видин
За плаж може и да става. Иначе за мен е ужасен. И аз съм с комбинирана кожа. Никакво матиране няма, направо си стои мазно.

# 77
взех аквафлуида на биодерма и засега съм доволна, има сух ефект на лицето след нанасяне в сравнение с А-Дерма и това много ми допада

# 78
А между Avene Reflexe и
Avene Anti Age
или този разкрасяващ флуид бихте препоръчали за смесена кожа  и да е ок за основа.

# 79
  • гр.Видин
alethea имам първия и последния. Първия определено омазнява /но пък е с физични филтри/. Третия /би протект/ като усещане е супер. Попива бързо и не се усеща мазнота, но аз предпочитам да е с физични филтри, а той не е..

# 80
Момичета, мнения за този крем на Lierac?

Също и кой продукт на Неострата препоръчвате? Помня, че и миналата година се харесваха и ще ги разгледам.  От Фрамар става ли да се поръчат?

# 81
Благодаря, а въпросните ISDIN с какви филтри са?
В аптеката, която пазарувам онлайн ги има и искам да поръчам някои от тях.

# 82
  • София
Последните две седмици слагам първо сз крем.
Обаче нещо вечер кожата ми се струва изсушена.
Дали е от сз?
Сещам се какво да слагам под нея де.

# 83
Последните две седмици слагам първо сз крем.
Обаче нещо вечер кожата ми се струва изсушена.
Дали е от сз?
Сещам се какво да слагам под нея де.
И при мен слънцезащитата /Neostrata/ леко изсушаваше кожата, въпреки че винаги нанасям първо серум, който явно ми е бил недостатъчен. Опитах да вмъкна и дневен крем след серума, но ми идва “тежка” и некомфортна като усещане комбинацията. Смених наличния серум с Bioderma Hydrabio Serum и в момента нямам проблем с опъване и сухи/болезнени участъци. Има тестери в по-големите аптеки. Количеството е достатъчно, за да видиш как се отразява на кожата и да придобиеш впечатление.

# 84
Не мога да му се нарадвам! Прекрасен продукт! Усещането на кожата е страхотно!  Благодаря за насоката на Sl!❤

Споделям напълно!Много,много доволна!

# 85
Здравейте!
Включвам се да споделя впечатлението си от La roche-posay anthelios ultra 50 фактор. От почти два часа съм с него и вече полудявам. Лъщи и го усещам на лицето си, което ме дразни изключително много. А днес имам и излизане, така че ще трябва и да го подновявам!
Много доволна съм от http://www.labo-svr.bg/products/blur-spf50-50%d0%bc%d0%bb/. Не ми лъщи, не го чувствам, изобщо забравям, че имам нещо на лицето си.
Купих си и https://bg.skincode.com/bg/product/sun-protection-face-lotion-spf-50/. Утре явно ще бъда с него. Ще се включа отново да кажа дали ми понася.
С мазна кожа съм, имам акне, но не харесвам матиращите кремове, защото са ми като маска.  

# 86
  • Бургас/Пз
Ani_d Аз съм много доволна от флуида, бързо попива, но и не преизсушава, хем матира, хем една идея сочно седи. Не слагам база само малко матиращ фдт и пудра на Т-зоната и седи чудно. С комбинирана кожа съм. Не съм имала проблем и с петна, но аз доста слагам и задължително повтарям през деня.
Благодаря, аз съм със същата кожа. Колебая се между този и минералния пак на Уриаж https://remedium.bg/baby-care/uriage-promo-bariesun-mineral-crea … p-free-cream.html. Кой ще защитава по-добре от петна. При положение, че ще го ползвам за плажа, не ме притеснява омазняването.

# 87
Момичета за колко време ви стига един слънцезащитен крем? Засега моя е на месец и е на свършване.

# 88
  • някъде под слънцето...
Защитата  , която слагам  само  преди да търгна  от къщи  горе долу за месец, месец и половина
Стиковете за подновяване , които използвам при връщане от работа за две три седмици.

# 89
  • Бургас
За около месец и половина,два.

Общи условия

Активация на акаунт