Слънцезащита 2019 - IV

• 60 472
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Хъмм, взимам си бележка, малко слагам явно аз.

# 91
Ако се слага по 1мл на мазане каквито са препоръките за лицето само, 50мл стигат за 50 мазания. Значи горе-долу за между 2-3 седмици, според зависи колко пъти на ден се подновява.

# 92
  • София
Около месец кремчето, което нанасям сутрин, а и не само сутрин а на голо лице така да кажем. Спрея, който ползвам над грим по- бързо, но аз пръскам щедро и преди всяко показване навън.

# 93
Купих си и https://bg.skincode.com/bg/product/sun-protection-face-lotion-spf-50/. Утре явно ще бъда с него. Ще се включа отново да кажа дали ми понася.
С мазна кожа съм, имам акне, но не харесвам матиращите кремове, защото са ми като маска.  

Здравейте!
Самоцитирам се за да кажа и за този крем. От този също лъщя, стана на кир в момента на нанасянето му. Хубавото е, че не го усещам и не ме дразни. Ще си подновя флуида на SVR и ще продължавам с него.

# 94
Влизам да похваля Bioderma Photoderm Nude Touch.
Със смесена кожа съм, бързо омазняваща се в Т-зоната. Тази слънцезащита не мърда и не лъсва цял ден. Отделно, имам чувството, че има лек блър ефект - кожата ми изглежда страхотно с нея. Днес поднових на обяд направо върху стария и въпреки притесненията ми, резултатът е отличен.
Преди това ползвах Bioderma Photoderm Aqua fluid - оцветен. Пак бях доволна, но ми идваше по-тежък от Nude Touch и определено ми омазняваше след няколко часа.

Някой има ли впечатления от LRP Anthelios Shaka Fluid? Четох много хубави неща за него.

# 95
Идвам да похваля тонирания на Avene
Оказа се много добър за моята много суха, атопична кожа, не изсушава, спогажда се с крема ми за лице, попива сравнително бързо след нанасяне, но същевременно се задържа върху кожата и я оставя мека и еластична, позволява дори повторно нанасяне без да превръща лицето ми буквално в каша от кремове.
Ползвах и тестерче от нетонирания - също толкова добър, със съвсем лека бяла следа при нанасяне, която обаче изчезва сравнително бързо.
Много доволна, защото слънцезащитните кремове са ми истинка мъка, обикновено за 3-4 часа успяват да изсушат кожата ми до лющене, та се налага да свалям, да хидратирам и да нанасям отново. Дано и като защита да е добър, защото кожата ми в никакъв случай не може да поеме препоръчителната доза, та никога не нанасям достатъчно.

# 96
  • Бургас
Може ли да ми препоръчате слънцезащитен продукт,който да е подходящ за околоочната зона!Нищо не мога да намеря,освен на Lancaster,ама за него незнам!:rolling_eyes:

# 97
Здравейте,купих си този лосион на Шисейдо:
 http://www.shiseido-europe.com/product/expert-sun-aging-protecti … ion-plus-spf50-2/
Ползвам го втори ден, текстурата е прозрачна, не оставя бели петна, но не попива добре, оставя един мазен филм.
Мазах го върху серум, после единствено него без нищо отдолу и пак усещам този филм. Аз съм с мазна кожа.
Някой ползвал ли го е и как се държи при Вас?

# 98
добър ден/вечер. имам много бенки по цялото тяло. те не ме притесняват но имам и по лицето. правих се дълго време че не е от слънцето но явно си е точно от това. за ся съм се докарал до петниста хиена и съм го приел но искам да не достигам фаза далматинец. става дума само за по лицето да ми препоръчате някакво кремче или нещо каквото и да е което да ме пази да не ми излизат бенки от слънцето. мъж съм и никога не съм се мазал с каквото и да било та ако може и да не е нещо личащо

# 99
  • Бургас/Пз
Някой има ли мнение за тези продукти за тяло https://www.notino.bg/hawaiian-tropic/

# 100
  • Стара Загора
Здравейте, вчера ходих до Метро и видях, че продават слунцезащитни продукти на Leganza ( Роза импекс ). Някой дали е ползвал да сподели мнение .

# 101
купих този за лице - силно ароматизиран и гаден на вкус при попадане в устата - прилоша ми от него,  едвам удържах, защото ми се повдигаше много

# 102
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
добър ден/вечер. имам много бенки по цялото тяло. те не ме притесняват но имам и по лицето. правих се дълго време че не е от слънцето но явно си е точно от това. за ся съм се докарал до петниста хиена и съм го приел но искам да не достигам фаза далматинец. става дума само за по лицето да ми препоръчате някакво кремче или нещо каквото и да е което да ме пази да не ми излизат бенки от слънцето. мъж съм и никога не съм се мазал с каквото и да било та ако може и да не е нещо личащо
Примерно.
Ако имаш претенции към състав обаче, не го ползвай.
Иначе от аптеката - La Roche-Posay Anthelios Shaka Ultra Light Fluid, неоцветения.

# 103
Купих си и https://bg.skincode.com/bg/product/sun-protection-face-lotion-spf-50/. Утре явно ще бъда с него. Ще се включа отново да кажа дали ми понася.
С мазна кожа съм, имам акне, но не харесвам матиращите кремове, защото са ми като маска.  

Здравейте!
Самоцитирам се за да кажа и за този крем. От този също лъщя, стана на кир в момента на нанасянето му. Хубавото е, че не го усещам и не ме дразни. Ще си подновя флуида на SVR и ще продължавам с него.
Hellen, може ли да уточниш за кой флуид става дума? Влязох да погледна продуктите на тази марка и се оказаха страшно много. Гледам в сайта на Фрамар,ч е са на поносима цена - среден ценови клас. Имам нужда от слънцезащита. Сега ползвам един серум на колагена- Lumiskin уж изсветляващ - никаква работа не върши. И не пише, че е със слънцезащита. A преди съм ползвала на Талодерма, много е приятен на аромат и консистенция, но белее. Искам да не личи.

# 104
  • София
Гел крема на Гарние седи ужасно лъскаво.
А ако сложа фдт или бб отгоре, става пълен ужас.
Ще опитам с пудра.

Общи условия

Активация на акаунт