Слънцезащита 2019 - IV

• 60 457
  • 761
  •   1
Отговори
# 60
Влизам да ви похваля една от корейските защити, които ползвам. Missha All Around Safe Block Aqua Sun Gel SPF 50+ PA++++ Няма аромат, попива моментално почти, флуид е. Бих казала дори, че леко матира. Много зависи какво се сложи под нея, ако са малко продукти или нещо леко смятам, че ще матира още повече. Аз съм със суха към нормална кожа в топло време и наслагвам тонер, есенция, серуми, кремчета и прочее. Това, което най-много ми харесва в тази слънцезащита е, че попива много бързо и ако реша (имам такива дни), слагам отгоре и друга - по-плътна.

# 61
lisko3, няма диспут, така че няма проблеми. Искам само да уточня за всички четящи, че не защитавам алкохола в козметиката, ни най-малко. Казвам го, защото така се извъртяха нещата, все едно твърдя, че е безобиден.

Аз лично го допускам за себе си, само и единствено в тази конкретна слънцезащита, защото продуктът ми харесва, за разлика от много други, които не ми пасват изобщо. Всички ми сушат кожата и са просто невъзможни за носене, а без защита на лицето не мога да изляза навън. Не като да не съм пробвала десетки.
Пробвай да слагаш хидратиращ/липидизиращ серум под слънцезащитата, при мене това даде резултат, като се има предвид, че кожата ми е много суха.

# 62
lisko3, слагам, но след около 2 часа започва да ми опъва на бузите и под очите, а към следобяд, вече започва да ми се зачервява от сухота. Аз подновявам и на 2 часа когато съм навън. Особено тежко е когато въздухът е сух и през зимата, и само флуида на Ла Рош и Аквафлуидът на Биодерма се търпят. Отдолу ползвам кремът за суха кожа на Юсерин с урея (в бурканче, който е по-мазничък от този в тубичката) задължително.
Кожата ми не е суха, но заради ползването на третиноин, повърхностния слой е тънък и имам увеличена трансепидермална загуба на вода. За това е цялата тази драма.

# 63
Ако не мобжеш да го изключиш от режима си, пробвай да го слагаш само вечер третиноина, особено в летния сезон. Не знам дали си фен на Deciem, но можеш да им пишеш, да пратиш снимки и да ти изготвят персонален режим. Кожата ми е видимо променена към по-добро, откакто ги ползвам. Имат доставка до България.

# 64
Аз ползвам медицинският продукт, който по принцип е с рецепта и го слагам винаги само вечер. Не мога да го изключа от режима си, нито бих го заменила с друг подобен. Въреки проблемите със сухотата, кожата ми се преобрази. Освен че помогна в изчистването на петната, ми премахна черните точки, някои малки бенки и ми опъна фините линии. Той е най-важният продукт в режима ми и всичко се върти около него.
Ако слънцезащитата не се спогажда с него, просто я сменям. Иначе харесвам Ординери, но нищо от тяхната номенклатура в момента не ми върши работа. Ползвала съм доста тяхни неща, но са ми леки за сегашното положение. Чудех се на слънцезащитите им, но отзивите бяха, че оставят бял филм, а и понеже са минерални, подозирам че ще ми сушат зверски.
А бе въобще тежко е, но е жертва, която съм преценила, че ще правя.
Благодаря за съветите все пак  bouquet

# 65
Ние цялото семейство ползваме продуктите на Юреаж от две години вече и сме много доволни. Няма изгаряне няма болки. Силно препоръчвам.

# 66
За лицето ползвам тониран слънцезащитен на Аvene с фактор 50 за чувствителна кожа. Изключително съм доволна,освен че пази много кожата,изравнява и много добре тена.Heart

# 67
миналото лято ползвах слънцезащитата на А-Дерма и останах тогава доволна, взех си тази година същата и след около известно време започнаха кожни дразнения,реакции, пъпки пълни с течност...
и сега се чудя с какво да го заменя скорострелно защото нямам нищо друго а ми трябва
Моля предложете нещо за чувствителна кожа от аптеката

# 68
Взех това за лицето си, ще го изпробвам и ще пиша Simple Smile
 https://remedium.bg/product/142155/avene-slantsezashtiten-fluid- … pf-50-x50-ml.html

# 69
Някой доволен от Nuxe?

# 70
  • Бургас
Аз съм доволна от Nuxe,кремовете им за лице са ми топ,слънцезащита не съм ползвала.

# 71
  • София

Ползвала съм слънцезащитния крем за лице и ми хареса. За тялото миналото лято бях взела олио за тяло, както и душ гел за след слънце. Нямам никакви оплаквания, но са силно парфюмирани и ако не ви допада аромата им, може да не ви харесат.

# 72
  • Варна
Миналата година се доверих на Юсерин и след него имах малки поражения.

Сега ми трябва тонирана слънцезащита много се чудя на Bioderma nude touch.
Интересен е и новият на Avene b-protect. В чуденка съм:disappointed_relieved:

# 73
  • София

Имам оцветената версия и най-много ми допадна. Онзи ден взех един СС на Юсерин отново оцветен с 50 фактор, но нещо не ми харесва.

# 74
  • Бургас/Пз
Може ли мнение за този флуид на Уриаж https://remedium.bg/sun-care/uriage-promo-bariesun-mat-face-flui … cellar-water.html
Искам го за плажа. Не ми допада оцветена защита за плаж и колкото и да харесвам Неострата, предпочитам да го ползвам в градски условия

Общи условия

Активация на акаунт