Слънцезащита 2019 - IV

• 60 819
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
Пробвала съм повечето spf50 на познатите Биодерма, Авен, ЛаРош, Юсерин, СВР и общо взето повечето не бяха “ок” в съчетание с грим... Сега съм си поръчала есенцията на Миша 50 фактор и съм много обнадеждена, когато я пробвам ще споделя мнение. Съдейки по състава си заслужава да се пробва.
От много време се каня на този на Миша.
В немския Дъглас обаче го няма в момента, а много ме дразни, че цената му в България и Германия е различна и това ме спира да си го купя при идването ми до София, а тук е изчерпан и има само 30 фактор. На едното място е под 13 евро, а на другото 37 лева. Хм.

# 556
  • Пловдив
Бубанка, дали надникваш в тази тема?
Имам спомен, че си доволна от защитата на Миша, скрийншотнах похваленият от теб крем, но съм  загубила снимката за съжаление. Би ли дала отново линка, моля те.

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 21:01 от armira

# 557
този, от който съм доволна и купувам няколко пъти, е синият: ВОДОУСТОЙЧИВО СЛЪНЦЕЗАЩИТНО МЛЯКО MISSHA ALL AROUND SAFE BLOCK WATER PROOF SUN MILK SPF50+/PA++++

Скрит текст:

# 558
Bubanka, а твоята кожа склонна ли е към образуване на петна?

# 559
от дете имам лунички, т. е. моите са вградени Grinning
с добра ежедневна висока слънцезащита са понамаляли с годините, поне от 10 г. не излизам без крем със спф

# 560
Някой ползвал ли е стика на JM Solution върху грим за подновяване?
https://www.yesstyle.com/en/jmsolution-glow-luminous-flower-ligh … ml/pid.1067215129

# 561
И от мен положителен отзив за синия слънцезащитен на Миша. С мазна кожа съм.

# 562
Само да не беше толкова скъп... За колко време го изразходвате?

# 563
Аз не мога да отговоря, защото обикновено ползвам още 4-5 други слънцезащитни продукта, които често редувам.
Предполагам, че ако използвам само него ще ми стигне за месец или два. Аз купувам голямата разфасовка, но мажа веднъж сутрин и след нова отново на обяд.

# 564
  • Пловдив
Бубанка, благодаря ти! Ще го взема - хем му е ред, хем му се пада! 🙃 А и здраво се зарибих по КК🥰

# 565
Аз попаднах на това и поръчах https://www.changesclinic.ie/product/white-balance-everyday-protect-spf50/ има го и тук, ама да не мине за реклама. Цената спрямо количеството е малко височка, но дано работи.

# 566
Миналото лято си купих крем  на Биодерма, доволна съм. Вчера разглеждах продуктите на Биодерма и видях, че има крем с избелващ ефект дневен и нощен. Харесах нощния. Някой ползвал ли е такъв?
https://apteka.framar.bg/30082347/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B4%D0%B5 … C-50-%D0%BC%D0%BB

# 567
Да, аз ползвах- измиващо, дневен и нощен крем. Петнаха не помръднаха, а от дневния, както и от дуги техни с фактор 50 получавах кир ефект.

# 568
Само, като видях състава на ББ крема на Миша и мигом се отказах.

# 569
  • София
Само, като видях състава на ББ крема на Миша и мигом се отказах.
Защо?

Общи условия

Активация на акаунт