Слънцезащита 2019 - IV

• 60 813
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
Само, като видях състава на ББ крема на Миша и мигом се отказах.
Защо?
[/quote
https://thedermreview.com/peg-10-dimethicone/ И избягвам парабените в бялата козметика.

# 571
Неотдавна и аз бях загледала един корейски слънцезащитен крем, но точно състава много ме спря и разглеждайки повече от техните продукти и на мен ми направи впечатление, че масово съдържат по няколко вида алкохол, парфюм, силикони и все едни такива не-готини неща. 

# 572
  • София
Кои спрейове ползвате над грим?
Аз имам опит само с Ла Рош, но искам и друго да пробвам.

# 573
Uriage Bariésun, фактор 30 и 50 (аз ползвам само 50).

# 574
Здравейте, момичета! Спряла съм се на LA ROCHE-POSAY Anthelios XL Матиращ гел-крем против лъскавини SPF50+.
https://sopharmacy.bg/la-roche-posay-anthelios-xl-anti-shine-dry … m-spf50-50ml.html
Някой има ли впечатления от този продукт? Аз съм с доста суха кожа през зимата и с приемливо суха до нормална през лятото, но какъвто и слънцезащитен крем да си нанеса, лъсвам доста неприятно.
За да не блести и мазнее кожата ми, се спрях на матиращи слънцезащитни продукти. Другият, който намирам, е Eucerin Слънцезащитен матиращ флуид SPF50+
https://sopharmacy.bg/eucerin-sluncezashtiten-matirasht-fluid-spf50-50ml.html
Моля за препоръки. Simple Smile

# 575
С Eucerin ми станаха петна. Ла Рош пази повече, но този не е най-добре пазещия им крем. Shaka fluid предпазва по-добре.

# 576
миналото лято използвах един слънцезащитен на юсерин и беше мнохо тежък, мазен, бял и миришеше на спирт ....е само веднъж сложих но сега не мога да се сетя кой точно, затова избягвам всички Simple Smile

# 577
Мнение за  https://www.notino.bg/daylong/extreme-lipozomalen-zasshiten-losion-spf-50/  ?

Склонна съм към петна, въпреки 50 фактор на всички видове слънцезащита, която съм използвала

# 578
Според мен най-доброто, от 3 години не се разделям с него и лете, и зиме. С розацея съм и направи чудеса. Писала съм и преди в темата. Дано има нов внос и тази година, че доизцеждам запаси от миналата със срок на годност до края на февруари 2020 г.

# 579
В момента е с безплатна доставка от Нотино.

# 580
В сайта указан ли е някъде срокът на годност на продукта? Понеже аз вземам от официалния вносител (по аптеките го има само в летния сезон, и от дъжд на вятър) и просто нямаше наличности с по-дълъг срок до края на миналото лято.

# 581
Не, не е указан, но сайтът предлага продукти в срок на годност.

# 582
Според мен най-доброто, от 3 години не се разделям с него и лете, и зиме. С розацея съм и направи чудеса. Писала съм и преди в темата. Дано има нов внос и тази година, че доизцеждам запаси от миналата със срок на годност до края на февруари 2020 г.
Параход , за лице ли го използваш?
Не съм го ползвала, но смятам да го поръчам. Кожата на лицето ми е със склонност към пигментация от никакъв продукт( с 50 фактор) досега не е успял да я опази.

# 583
И аз от последното лято имам склонност към пигментация. Много продукти с фактор 50 не ме предпазват нито от петна, нито от това да почернея. Такива пробвам веднъж и не продължавам с тях.
Намирам след проба-грешка все пак и продукти, които предпазват наистина.
Единият беше на Кларинс, който го спряха за съжаление. Не знам защо всички хубави продукти ги спират. Другият е Shaka fluid  на Ла Рош.

# 584
Параход , за лице ли го използваш?
Не съм го ползвала, но смятам да го поръчам. Кожата на лицето ми е със склонност към пигментация от никакъв продукт( с 50 фактор) досега не е успял да я опази.
За лице, да, целогодишно. Лятото - и рамене, и деколте мажа с него.
За пигментацията не мога да гарантирам, защото не правя пигментни петна. Но за други проблеми ми върши чудна работа.

Общи условия

Активация на акаунт