Бял списък на хотели в страната - Тема 4

• 136 471
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
За мен е недопустимо в достатъчно скъп хотел да се доплащат допълнително стандартните услуги. Ако сте пуснали евтина цена или на промоция, вдигнете я. А за възрастни се прави отделна зона за възрастни, няколко хотела са го реализирали и по този начин всички са доволни.

"Стандартните", както се изписа многократно, са достъпни за всички.
Хотелите за "възрастни" и зоните за такива пък имат друго предназначение.
А доволни и недоволни винаги ще има.

# 361
За мен е недопустимо в достатъчно скъп хотел да се доплащат допълнително стандартните услуги. Ако сте пуснали евтина цена или на промоция, вдигнете я. А за възрастни се прави отделна зона за възрастни, няколко хотела са го реализирали и по този начин всички са доволни.

"Стандартните", както се изписа многократно, са достъпни за всички.
Хотелите за "възрастни" и зоните за такива пък имат друго предназначение.
А доволни и недоволни винаги ще има.

Какво е другото предназначение, освен ограничаването на достъп на шумните деца?

# 362
Както това, да се осигури спокойствие и тишина, така и другото, което вече бе посочено в тази тема - в подобни се допуска или е задължително, например, човек да се подвизава чисто гол, сервира се алкохол без ограничения, има специални програми за възрастни - но това се писа вече.
...
Съвсем в реда на нещата си е, когато си осигурил "стандартните" услуги /не знам какво съдържание влагаш в това/ - спане, почистване, хранене, ако си заявил, че предлагаш СПА - басейн, джакузи, парна баня, сауна, съблекални, душ, хавлии за всеки посетител, да си събираш допълнителна такса за други глезотии. Нищо нередно няма в това. Напротив, както също бе обсъдено, това създава спокойствие във ВИП-зоната.
Същото важи за ресторант на олинклузив - някъде се плащат допълнителни напитки, малко по-луксозни, например, за по- луксозно настаняване също се доплаща, за допълнителни услуги извън "стандартните" - също. Не виждам дори да е странно.
Против децата не съм. Но когато някой доплаща за зона, се замисля дали и колко такива да заведе там и има ли смисъл. На когото му е важно обаче ще си заведе детето, ще му плати таксата. Има избор. Не е като да е наложена просто една възрастова забрана. Аз имам, например, големи деца, но едното е на 14 и при такава не мога да го взема с мен, ако то и ние искаме това. А това дете не е пречка за никого, при този начин на организиране на престоя - липса на алкохол, на голи хора и специализирани програми за възрастни. Нито вдига шум, нито тича, нито се блъска, като малко дете.
Ако искам хотел за възрастни-ще ида на такъв. Но когато не ми е това целта и отивам с деца - не търся такъв, много ясно. Обаче възможността да ползвам спокойна ВИП-зона ми е съвсем добре-дошла. Броят звезди въобще няма никакво отношение към въпроса.
Всеки си преценява според личните си нужди и изисквания. Затова по-разнообразните като видове предложения са си само плюс за туризма, като цяло.
...
Просто това са различни типове организиране - с въвеждане на обща забрана по възраст и с въвеждане на доплащане за определени по-луксозни услуги. И за двете има място под слънцето и едното не замества другото изобщо.

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 14:46 от Judy

# 363
Има ли някой,посетил и Белчински извор и Хот Спрингс?
Бях в Хот Спрингс и търся хотел подобен на него - искам водата да е много топла, да има голям басейн (вътрешен и външен) и хубаво СПА.

# 364
Здравейте,
Не знам дали пиша в точната тема, но ако мнението ни не е за тук, нама да се разсърдя да се изтрие.
Сега и питането- моята половинка скоро има 30-годишнина и искам да му подаря нощувка в хубав хотел с изхранване и СПА, както и като локация да е в красив планински район с хубава гледка.
Ще съм ви много благодарна да дадете препоръки за този случай.

# 365
Kачвам в списъка хотел "Болярско село" Арбанаси!
Страхотна Бъдни вечер и Коледа си изкарахме!Чисто по стаите, храната вкусна и добре поднесена и релакс центъра си заслужава!

# 366
  • ВАРНА
никой ли не е отсядъл в Бялата къща на крайбрежната на Балчик?

# 367
Здравейте,
Не знам дали пиша в точната тема, но ако мнението ни не е за тук, нама да се разсърдя да се изтрие.
Сега и питането- моята половинка скоро има 30-годишнина и искам да му подаря нощувка в хубав хотел с изхранване и СПА, както и като локация да е в красив планински район с хубава гледка.
Ще съм ви много благодарна да дадете препоръки за този случай.

Здравейте!
Аз наскоро правих такъв подарък и избрах Хот Спрингс в Баня. Имаше вино и плодове като комплимент в стаята послучай празника. Бях резервирала двойна стая,но ни настаниха в страхотно алпийско студио!

# 368
  • Пловдив
Kачвам в списъка хотел "Болярско село" Арбанаси!
Страхотна Бъдни вечер и Коледа си изкарахме!Чисто по стаите, храната вкусна и добре поднесена и релакс центъра си заслужава!
Здравейте,а как е организацията с ресторанта и спато? Ресторанта до 22ч ли е?

# 369
В Спато си беше спокойно, нямаше навалица!Има си дезинфектанти навсякъде поставени.Ресторанта е до 22 часа!

# 370
Момичета, здравейте!
Търся от кой СПА хотел е снимката, благодаря предварително, ако някой разпознае мястото и пише.
Не се справих с Гугъл търсенето, ако изобщо е възможно.

# 371
Здравейте, двоумя се между Хот спрингс и Катарино.Вие кой препоръчвате?Не сме били в нито един от двата хотела и съм в чуденка кой е по - добрият откъм спа и топла вода в басейните.Бил ли е някой в Мидалидаре Стара загора ?Предстои ни празник в семейството и съм се насочила засега към тези хотел.
Спокойна и щастлина Нова 2021 година!Бъдете здрави!

# 372
Назад в темата имаше един или няколко коментара точно за двата хoтела. Потърси, ако имаш време. За Хот Спрингс имам впечатление, но бях там лятото, сега зимата нямам идея как е. Хареса ми на мен.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 09:31 от Пролетно цвете

# 373
Наистина имаше сравнение между двата хотел,ще се опитам да обобщя накратко,въпреки че съм била гост само на хот спрингс,Катарино отидох да го видя на място. Ако търсиш басейни-хот спрингс. Басейнът на Катарино е прекалено малък за обема на хотела. Спа зоната в хот спрингс също ми хареса повече. Храната в Катарино,обаче, е много по-добра отколкото тази в Хот Спрингс. В Хот Спрингс храната е малко над средното ниво. Също така, ако искаш тихо място, на което да релаксираш, избери Катарино.  С две думи трябва да правиш избор.

# 374
Здравейте, двоумя се между Хот спрингс и Катарино.Вие кой препоръчвате?Не сме били в нито един от двата хотела и съм в чуденка кой е по - добрият откъм спа и топла вода в басейните.Бил ли е някой в Мидалидаре Стара загора ?Предстои ни празник в семейството и съм се насочила засега към тези хотел.
Спокойна и щастлина Нова 2021 година!Бъдете здрави!

Мидалидаре, лично за нас, беше прекрасно - цялото изживяване, с винения тур. Миналата година са открили и производство на пенливо вино, което обаче ние не успяхме да видим, защото точно при нашето посещение оставаше малко до откриването. Нищо. Друг път.

Общи условия

Активация на акаунт