Бял списък на хотели в страната - Тема 4

• 136 015
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Според мен не се прави тест на всеки 48 часа, а само достъпа е с такъв. Ако пък всички са с регулиран достъп, то НЕ би трябвало да се заразиш Simple Smile Simple Smile Simple Smile Нали това е идеята на упражнението от последните дни Simple Smile
Предвид факта,че и ваксинираните се заразяват и могат да заразяват, няма 100 % безопастност.

# 661
  • София
В Австрия представяхме тест на сина ми на всеки 24ч в хотела, тъй като антигенен тест там важи 24ч, а не 48ч. Та логиката тук е същата. Ре трябва да ви го изискват, но дали ще го правят е отделен въпрос.
Уж важи за СПА зоните и ресторантите към хотелите тази заповед. Последно преди две седмици в един планински хотел имаше в стаите карти в QR код към менюто на ресторанта им. Можеш да си поръчаш доставка в стаята, там специално имаше условия къде да се яде, понеже бяха апартаменти. Та може и така да се процедира.

# 662
Заповедта за сертификатите не важи за хотелите, само за ресторантите към тях.

Няма такова нещо, ясно е написано, че важи и за хотели. Това , че оная дето се взима много насериозно във FB групата пише нещо, не ознавава, че е вярно.

Тест се прави само на влизане, ако ще и  10 дена да ви е престоя.

# 663
Не, не е ясно написано, но няма да влизам в излишни дебати, заповедите ги има качени на сайта на Министерството на здравеопазването и всеки може да ги прочете.

# 664
Абсолютно ясно е написано в заповедта, че изрично важи за хотелите. Обаче не съм убедена, че тест се прави само на влизане, според мен трябва да има тестове за целия период.

# 665
  • В царството на игрите:)
Абсолютно ясно е написано в заповедта, че изрично важи за хотелите. Обаче не съм убедена, че тест се прави само на влизане, според мен трябва да има тестове за целия период.
Отново хвърлих поглед на Заповедта и, не , не е написано нищо конкретно за хотелите. Даже думата "хотел" не е спомената. Simple Smile

# 666
Значи ако човек просто иска да влезе в хотела и да попита на рецепцията дали има свободни стаи,трябва да си направи тест?!

# 667
Отново хвърлих поглед на Заповедта и, не , не е написано нищо конкретно за хотелите. Даже думата "хотел" не е спомената. Simple Smile
Има заповед на министъра на туризма, с която е указано къде, как и кой трябда да спазва Ковид мерките.
Ако в хотела има ресторант или друго място за развелечиние/така се води по заповед/, то всички мерки са валидни и за самият хотел.

# 668
  • В царството на игрите:)
Има заповед на министъра на туризма, с която е указано къде, как и кой трябда да спазва Ковид мерките.
Ако в хотела има ресторант или друго място за развелечиние/така се води по заповед/, то всички мерки са валидни и за самият хотел.
Тъй като ми е важно, а не намирам инфо в сайта на МТ, моля да кажете номера на Заповедта. Благодаря Ви Simple Smile

# 669
Тъй като ми е важно, а не намирам инфо в сайта на МТ, моля да кажете номера на Заповедта. Благодаря Ви Simple Smile
https://www.tourism.government.bg/bg/kategorii/covid-19/ukazaniy … e-i-zavedeniya-za

# 670
  • Бургас
С половинката искаме да си организираме релаксиращо-романтичен уикенд другата седмица. Имате ли идеи за приличен хотел с хубава храна и чисти стаи. Искаме да си вземем стая с джакузи, а нещо не намирам такива . Нямам много време, а и станах кривогледа от толкова зяпане по хотелски сайтове. Ако може да ударите едно рамо, ще съм ви много благодарна 🙂

# 671
  • Монтана
Погледни Дипломат Плаза в Луковит. Мисля, че имат апартаменти с джакузи, храната е отлична и има какво да се види в района, ако ви се разхожда.

# 672
  • СОФИЯ
Да, отговаря на изискванията чисти стаи и хубава храна. Апартаментът с джакузи е само един, Дубай. Аз много го харесам.

# 673
Защо постоянно се отклонявате от темата? Мисля идеята й е друга.

# 674
  • СОФИЯ
Позамряла е темата, явно за това. Никой скоро не е искал опънато кабелче през паркинга, за зареждане на ел автомобил Laughing

Общи условия

Активация на акаунт