Липса на секс...

• 20 826
  • 471
  •   1
Отговори
# 375
  • Насред хаоса
За какво беше темата?  newsm78

# 376
  • На топло в неговото сърце.
За Кекса! Joy

# 377
Не. Темата е - да си наложим мнението.

# 378
Не е Благословена, онази потребителка е друга и аз не бих ѝ се подигравала. Там има други филми.

Аз не се подигравам, просто думите за Бог и прекаленото упование в него ме накараха да потърся аналогия.

# 379
  • Раковски
Ко стана на края, че не ми се чете?

# 380
Замислял ли си се, че жена ти най-вероятно е преуморена!
На мен не ми се прави с едно, защото се чувствам като парцал в края на деня. С детето сме 24 часа заедно ...
Постави се на нейно място и измисли вариант в който да останете насаме повече от ден..
Най- лесно е да спиш с някоя друга, защото имате проблем с жена ти.
А говори ли с нея, какво ти е , що ти е?
Или си поредния празноглав идиоти, който не можел виждате ли без секс! Все вие мъжете не можете без нещо.. попита ли я на нея не и ли се иска нещо?
Чудя се кога мъжете ще станат истински мъже и ще поставят жените си на първо място, преди това което им се иска на тях..
Явно имате някакъв проблем.. НО трябва да го решите двамата с жена ти, затова сте мъж и жена..И затова сте заедно и сте създали две деца!
Това ни е проблемът на всички! Можем да пишем по разни форуми, но не можем да седнем вкъщи и да си говорим, за да решаваме проблемите,  а не да ги задълбочаваме.

# 381
Забелязвам, че в бг мама бая жените се подкрепят и яко съпортват жена ти, но реалностите според мен са други. В масовия случай ако сте млади и жената отказва секс, най-вероятно има друг. Тва е в повечето случаи. Не че нещо, но провери тази опция.

# 382
Забелязвам, че в бг мама бая жените се подкрепят и яко съпортват жена ти, но реалностите според мен са други. В масовия случай ако сте млади и жената отказва секс, най-вероятно има друг. Тва е в повечето случаи. Не че нещо, но провери тази опция.
Да, особено с две деца!
Може не един да има ами двама, трима. Да ги крие в гардероба някъде 😂

# 383
  • На топло в неговото сърце.
Нали?

# 384
оф ама разбира се как, естествено, че има любовник-даже двама или трима! айде стига глупости моля ви се...аз съм на 30 год. имам 5 год.дъщеря, с мм сме заедно от 10 год. "благодарение" на пренебрегване от негова страна след като се роди детето, комплексиране, че съм напълняла, натякване, че само той работи а аз гледайки детето си клатя краката по цял ден, нямах никакво желание за секс. После свалих 50 кг. приведох се в приличен вид за да му се харесам и какво ли още не, имаше ефект за кратко, но по лошо стечение на обстоятелствата се разболях и в момента се чувствам ужасно, повдига ми се само като ме докосне, нямам никакво ама никакво желание за нищо.

# 385
Да, това го уточнихме. Специално тази потребителка не е била некоректна.
Ако издържиш един месец без секс не значи,  че си асексуален.
Не помня да съм написала такова нещо, нямаме спор с теб Wink

Има друг, да, трима слЕпени. Нали всички жени са курви. Wink

# 386
Лелките нападнаха. За тях мъжа е виновен за всичко на света.

# 387
Бояне, как не разбра, че не сме тук за да се нападаме, а да коментираме и споделяме! това, че не ти харесват мненията на хората, не е наш проблем. обсъждаме и едната и другата гледна точка ( поне аз това се опитвам да направя ), както тук, така и в другата ти тема...

# 388
Е на ква база давате тези мнения. За всяко нещо - мъжете са гниди, жените светици. Как не изневеряват жените? По мои наблюдения яко изневеряват и жената никога не пуска единия клон преди да хване другия...буквално и преносно. Grinning

# 389
Зависи в каква среда движиш, Боянчо.

Общи условия

Активация на акаунт