Лято иде вече, ЮНЧЕТО не е далече! - Тема 8

• 23 376
  • 709
  •   1
Отговори
# 105
  • WonderLand
В аптечката имам судокрем и спирт само. Не знам какво ще ми трябва за бебе и нямам намерение да се запасявам от сега. Когато има нужда ще говоря с педиатърката, и без друго ми е на 2 мин от входа.

# 106
Здравейте, момичета. Отдавна не съм писала, но редовно ви чета и минавам само да се похваля, че вчера на 26.05 на бял свят се появи нашето момче - Самуил! 👼🏼💙
Честито на всички родили мами и успех на чакащите! 🍀

# 107
  • София
Честито! Да е жив и здрав Самуил! ❤

# 108
Baambi,Честита радост! Нека бъде здрав и много щастлив!🍀

# 109
Baambi, Честито жив и здрав да е юнака! 🤗

# 110
Честита рожба !Да е жив и здрав Самуил!

# 111
Честито, Baambi! Да ти е живо и здраво юначето! Hug

# 112
Честито! Да са здрави новите ни юначета ❤

# 113
  • Plovdiv, Bulgaria
Честит да е, Самуил! ❤️💐
Аптечката ми е всичко налично от каката, а за бебо специално взех дозички физиологичен разтвор за нослето (може и стеримар бебе, но на мен ме ми харесва че се впръсква и има вероятност да избута секретите навътре) Имаше един друг, който мноого леко пръскаше, но му забравих името. Спирт, памук, клечки за уши, козметиката, куул пач (лепенки за сваляне на температурата, които се слагат и на мястото на ваксините също). Имам и инфакол против колики и ще взема Биогая.

# 114
Нищо нямам още, каквото имам от каката. Ама и защо да бързам, аптеката е на 2 мин.
Честито бебе Самуил. Прекрасно име!!!

# 115
Честито, Baambi! Жив и здрав да е Самуил и много да ви радва! Simple Smile

# 116
  • Плевен/Пловдив
За аптечката, нещата ще се купуват когато се появи бебо. Имам физ. разтвор и судо кремче. С каките като ни изписваха ни даваха рецепти с необходимите неща за колики и температура процента спирт. След това личната като дойде в къщи и двата пъти също даде наставления. И този път ще изчакам все пак има аптеки дори и денонощно.
Култура пач доволна съм от него. Свалям температура и с много " бабини" рецепти. Въпреки, че докато кърмите не сме имали сериозни проблеми. Един път малката беше на 8-9 месеца вдигна 39 темп. кърмех я на 15-20 мин. и хладка вода обливахме.
Честито ново бебче  Самуил❤️💮🌸🌺

# 117
Честити нови бебчета, нека бъдат живи и здрави ! Hug  на мен от болницата ми казаха да не бързам с аптечката, защото те изписвали какво точно да се купи според бебето.

Не знам нормално ли е , не е ли... но ме обхваща една тиха паника за раждане, изписване... гледане вкъщи Cold Sweat първо и много чакано бебче е , но започнаха и едни странни сънища. Кажете ми, че не съм единствена, че ми се реве Confused

# 118
Честити нови бебчета, нека бъдат живи и здрави ! Hug  на мен от болницата ми казаха да не бързам с аптечката, защото те изписвали какво точно да се купи според бебето.

Не знам нормално ли е , не е ли... но ме обхваща една тиха паника за раждане, изписване... гледане вкъщи Cold Sweat първо и много чакано бебче е , но започнаха и едни странни сънища. Кажете ми, че не съм единствена, че ми се реве Confused
Същата работа съм и аз, сякаш непосредствено преди раждането самите грижи и отговорности към детето стават по-осезаеми и започвам да се паникьосвам леко.

# 119
[video][/video]
Здравейте, да се запиша и аз. Връщам се от АГ всичко е наред бебчо точно в 37 г.с. Е 3200. Каза че водите са ми намалели което е индикация за скорошно раждане. Само ми стана странно, че ми изписа цикатридина вагинални овули за да ми ми се отпусне лигавицата и да нямам разкъсвания, ако дойде по голям бебчо. Може би защото предния път родих 3200, но със много мъки и вакуум, въпреки че таза ми е широк. Незнам странно ми е на някой друг  изписва ли ли са му ги?

Общи условия

Активация на акаунт