Лято иде вече, ЮНЧЕТО не е далече! - Тема 8

• 23 492
  • 709
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, и аз да се отчета. На 02.06 се роди и моето бебе Даниел - 3230гр и 50см.
Честито бебче! Жив и здрав да е, и много щастлив! Heart Eyes

# 436
Честито m. i. markova! Да е жив и здрав малкия юнак💙

# 437
Честито бебче, живи и здрави Flowers Hibiscus

Аз ходя на тонове от миналата седмица 35-36 г.с. и ме гледа за разкритие. Вчера 36-37 г.с. като ходих пак така - тонове и разкритие. Ще ходя другия понеделник. Веднъж в седмицата е при мен.
Всеки ден тонове се мерят при преносване,  т.е. след термин. Поне в болницата, където съм аз е така.

# 438
Аз съм в 39+3 , за разкритие ме гледаха веднъж , и то защото отидох по спешност с болки и някакво течение , но се оказа че нямам разкритие и също така никакво изтичане на води или паднала тапа. Тонове нямам нито веднъж записани , само на обикновен ехографски преглед си му слушат сърцето. на 7-ми съм на преглед при този който ще ме изражда , понеже на 9-ти ми е термина , но не знам дали ще е само ехограф или ще гледат за разкритие.

# 439
На някой случвало ли му се частично изтичане на водите. Аз съм 38 г.с. +3 и сега последните дни се появи някакво леко течение -белезникаво и някой път гащите ми се леко мокри ,но не съм усетила да тече и се зачудих дали е от течение,изпотяване или има вероятност да е от водите.

При мен е така от известно време, но на мен не ми звучи като околоплодни води. Принципно в 9 месец се засилва вагиналното течение доста, дори затова казват, че се бърка с водите. Но ако те притеснява може да идеш да те видят

# 440
Мен от издаването на 45 дневния болничен започнаха да ме викат всяка седмица по два пъти за тонове и ехограф, като само при последния преглед не ме гледаха на ехографа, но двата бяха с два дни разлика.

# 441
  • WonderLand
На някой случвало ли му се частично изтичане на водите. Аз съм 38 г.с. +3 и сега последните дни се появи някакво леко течение -белезникаво и някой път гащите ми се леко мокри ,но не съм усетила да тече и се зачудих дали е от течение,изпотяване или има вероятност да е от водите.

При мен е така от известно време, но на мен не ми звучи като околоплодни води. Принципно в 9 месец се засилва вагиналното течение доста, дори затова казват, че се бърка с водите. Но ако те притеснява може да идеш да те видят

И при мен е засилено течението, даже една сутрин пижамата ми беше мокра до средата на бедрото, но и аз не мисля, че са води, защото всеки ден е еднакво силно, а водите ми са в норма. Днес обаче имам доста подготвителни контракции и усещам как от време на време ми примокря по малко повече.

# 442
m.I.markova Честита рожба! Нека бъде здрав и много щастлив!🍀

# 443
Днес обаче имам доста подготвителни контракции и усещам как от време на време ми примокря по малко повече.
По същия начин съм и аз от ден/два, общо взето откакто спрях магнезия Simple Smile Днес бях и на тонове, виждат се тези подготвителните с амплитуда до 60. Според доктора, щом няма родилни над 90, всичко е наред.

# 444

И при мен е засилено течението, даже една сутрин пижамата ми беше мокра до средата на бедрото, но и аз не мисля, че са води, защото всеки ден е еднакво силно, а водите ми са в норма. Днес обаче имам доста подготвителни контракции и усещам как от време на време ми примокря по малко повече.

Аз имам обилно прозрачно течение от около седмица насам. Почти 39та седмица съм. Два пъти ходих до болницата, но ме върнаха казвайки, че не са води. Но е ужасно това да ти е постоянно мокро. Понякога ежедневните превръзки не успяват да попият..

# 445
Аз имам обилно прозрачно течение от около седмица насам. Почти 39та седмица съм. Два пъти ходих до болницата, но ме върнаха казвайки, че не са води. Но е ужасно това да ти е постоянно мокро. Понякога ежедневните превръзки не успяват да попият..
при мен е по-скоро следобед, не е през целия ден и съм забелязала, че като пия газирана вода (за киселини) се увеличава, та' абсолютно си мислех, че се и пускам по малко, но явно е нещо нормално. Аз съм в 37+2.

# 446
При мен е основно сутрин това течение, не искам да ползвам превръзки, че като си помисля как ще ходя с тях 40 дена в жегите след раждането направо ми се реве Simple Smile така че сменям бельото и правя по-често тоалет, следобед нямам. Аз някак си си чакам тапата да ми падне (по образец на първото ми раждане) и не очаквам да започне с изтекли води Simple Smile ама знае ли човек

# 447
Момичета колко бодита имате 0-3 месеца

# 448
Аз преди да родя бях приготвила 2 бодита с къс ръкав, 2 гащеризончета, 2 бодита с дълъг ръкав и 3-4 ританки. Обаче малката така рита и блъска с краката, че си смъква ританките и остава боса затова взех още няколко гащеризони че да не е гола. А пък в гащеризона от ритането изхлузва и памперса та и той пропуска от време на време е мокра.Голямо пране пада. Баткото ми е бил по-кротък и е бил с бодита и ританки.

# 449

Много Simple Smile понеже поръчвах от Англия, там са на сетове - имам един сет боди къс ръкав (7 броя), един сет боди потник (5 броя) и отделно две-три ромпърчета с къс ръкав и крачол Simple Smile мисля в жегите само с такова да го обличам и като се сетя баткото как повръщаше и сменях по 5 пъти на ден дрехи, ако това се повтори даже ще ми трябват още Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт