Лято иде вече, ЮНЧЕТО не е далече! - Тема 8

• 23 485
  • 709
  •   1
Отговори
# 450
Не знам дали някой друг така го е хванало шубето на финалната права, но последно време нещо взех да се притеснявам и постоянно попадам на статии или репортажи за родилки при които е имало на самото раждане усложнения, при някой фатални ,при които всичко е било наред по време на бременността . И почвам да се паникьосвам ,а вече съвсем близо е момента . Дано при всички ни ,които още не сме родили мине раждането добре, и ние и бебчета да сме живи и здрави. Не искам никой да наплашвам, просто споделям параноята си в последно време .

# 451
И аз споделям същото мнение 1:1.
Само такива статии, теми.
Опитвам се да се фокусирам и настойвам положително, все пак ми е първо раждане .. но на моменни се отдавам на страха и параноята ..

# 452
Аз от страх още не мога да реша как да родя нормално или секцио. Нямам медицинска причина за секцио само, че съм много дребничка но... направих си хороскоп и утре ще го взема и мисля да насроча дата, а пък ако тръгне нормално да си оставя да родя нормално Simple Smile) луда работа !!!

# 453
И аз си мислех,че всичко ще е наред и няма да се страхувам,но след едно нормално раждане и сега като знам че утре(  06.06 )ми е секциото и така съм се спекла....голям страх.Стискам палци на всички мамчета да минава бързо и безпроблемнно и най накрая да си ги гушкаме децата.

# 454
Здравейте, момичета. На 03.06 в 9:10ч се роди Иван 3700гр 50см след планово секцио. Доволна съм от отношението в Хирургиите, за сега. Понеже дойдох с много нисък хемоглобин, след операцията се наложи да ми преливат кръв и бебчо се надявам днес вече да ми го дадат. Иначе аз се чувствам добре, раздвижих се сравнително бързо, малко понаболява и подърпва ама каквото е Blush

# 455
mane4e,Честит Иван! Нека бъде здрав и много щастлив!🍀
Na-na,стиснати палци и успех утре!🌻

# 456
Мен за сега не ме е страх от раждането, даже напротив - искам да родя вече и да се свършва тази бременност. Много ми тежи вече, съвсем се схванах и едвам ходя. А съм за края на юни чак. Ето това ме притеснява, че на бебо му е хубаво вътре и няма да иска да излиза по рано и ще карам още месец така... Rolling Eyes

# 457
mane4e честито! Да е жив и здрав Иван! 💙

# 458
  • Сандански
Честито и от мен. Да е жив и здрав Иван, много да радва мама и тате.  А на теб бързо възстановяване.
Хич не го мисля, както и миналият път, така и сега си представям как отивам в болницата затварям очи и вече си гушкам бебо. Не се ровя в нета, нито ако видя подобна статия ще я отворя да прочета. Момичета, мислете как си гушкате вече бебчетата. Всичко ще е наред, още малко ни остава. Тези случаи се случват много рядко и няма как точно на нас да се случат 😊

# 459
  • София
Ама стига сте чели бе хора, защо сами си го причинявате? То ако знаете после, ксто се роди бебето колко страшни неща може да прочетете..тогава ще трябва да живеете в непрекъснат ужас. Хубаво е да сте информирани за разни неща ма чак да се психирате недейте.

# 460
Честито на всички момичета, които вече са мами! Много весели моменти и незабравими спомени ви пожелавам за вбъдеще. 🍀
Права е ditmade - не се вкарвайте излишно в ужаси. Животът е непредсказуем - ставаш сутрин, излизаш и не знаеш какво ще ти поднесе до края на деня. Казвам го от горчив опит. Не позволявайте това да приглушава радостта от това, което ви предстои. Знам, че на думи е лесно, но се опитвайте да прогонвате лошите мисли. Всяка една от нас се е доверила на добри специалисти, които ще направят максималното да протече всичко както трябва. Simple Smile
Аз вече съм 37+2 и вчера ми насрочиха дата за секцио, защото малкият е с дупето надолу (все още), а и съм голяма кака на всички вас Simple Smile).. Първо раждане ще ми е и не знам дали заради факта, че забременях инвитро, тоест преминала съм през какво ли не, но не ме е страх изобщо. Любопитно ми е. Бременността и раждането са такива чудеса на природата..
Запазете максимално спокойствие, за да са ви спокойни и децата и се радвайте на живота. Heart

# 461
Mana4e, честит да ти е Иван! Жив и здрав и много да те радва, а на теб бързо възстановяване!
Прави са момичетата, стига сте чели страхотии! Аз така с първата бременност не исках да раждам вечерта, бях чела за форцепси и усложнения. И познайте - родих в 23.45 и се наложи форцепс. Сега мисля положително, дори гледам да не мисля за самото раждане, а как гушкам малкото съкровище! С негативни мисли, ще си навлечете негативни емоции! Всичко ше бъде наред момичета!

# 462
Здравейте, момичета. На 03.06 в 9:10ч се роди Иван 3700гр 50см след планово секцио. Доволна съм от отношението в Хирургиите, за сега. Понеже дойдох с много нисък хемоглобин, след операцията се наложи да ми преливат кръв и бебчо се надявам днес вече да ми го дадат. Иначе аз се чувствам добре, раздвижих се сравнително бързо, малко понаболява и подърпва ама каквото е Blush
Честито бебче! Големичък се е родил, браво! Hug Да ви е здрав и много щастлив, а на теб бързо възстановяване!

# 463
Честит Иван, жив и здрав да е! 🤗
А аз вчера толкова лакомо си хапнах един голям дюнер и сега ме боли стомаха. Май соса им беше с сурови яйца 😞Дано точно на края не ми стане нещо, направо ужас. За раждането не ме е страх искам само да излезе и да видя, че е добре. Само това ми е в главата. Всеки ден ставам с мисълта, че ще е днес и нищо. Дано не пренося като първия път с 10 дни, че ще се побъркам съвсем.

# 464
Честито на новите мами и бебчета, да са живи и здрави!
Относно бодитата и гащеризони/ блузка с ританки, 2-3 комплекта са малко. Поне 4-5 трябват. Понякога се омазва още докато я храня, сложа я, като върне малко мляко и не съм сложила нещо отдолу заминава ръкава мокър. Веднъж пък докато я преобувах си напишка бодито и така Simple Smile Всеки ден пера и суша в сушилня, но някой път заминават 2-3 че и 4 комплекта.

Общи условия

Активация на акаунт