Лято иде вече, ЮНЧЕТО не е далече! - Тема 8

• 23 466
  • 709
  •   1
Отговори
# 495
На някой случвало ли му се е бебчо толкова да го натиска, че да го боли стомах. Мислех си че е от дюнер преди 2 дни, но усещам бебчо много високо все едно ми е свил стомаха и не мърда от там, не е само да те ритне а направо си е легнал на него.
Да, върху стомаха, краката ми опират в ребрата, като ме ритне и имам чувството, че ще ми пукне жлъчката или черния дроб. Киселините също са си ежедневие..

# 496
Аз като хапна и почне да ме рита и да се мърда ми става супер гадно на стомаха,чак ми се гади.

# 497
На мен ми става така като хапна, хем съм гладна обаче бебето вече е голямо и избутва стомаха нагоре и с много малко се наяждам. После пък ми става едно тежко, но поне скоро не съм имала киселини.
И при мен е така, поне наистина киселините преминаха. От снощи обаче не знам как ме рита, но усещам спазми в гръбнака ниско долу.

# 498
Здравейте момичета. Мен малко ме стресираха от вчера. Бях на преглед с акушерката вчера сутринта в 9 ( живея в Англия и с доктор се срещам само ако има проблем иначе само с акушерки ). Измери ми корема и каза че е спаднал,  малък бил за 38г.с. и ме прати на спешен ехограф да видят какво става. Цял ден чаках да ме извикат. В 7 вечерта ми се ообадиха да отида на ехограф, че е в друга сграда и се оказа, че бебето е голямо 3.820 за 38г.с. казаха ми , че ще ме индуцират сигурно но първо трябва да се срещна с доктор и да вземем решение. Та сега си чакам вкъщи да се обади доктор и да ме извикат... 

Някой беше писал за муселиновите пелени. Мисля че тензухени се водят. Много са удобни за леко повиване, за хранене, дори при къпане. Лесно съхнат и не дразнят кожата.

Успех на мамите с днешното секцио. Simple Smile

# 499
  • Плевен/Пловдив
Честито за новите бебчета, живи, здрави и много късмет 🍀

За жълтеницата кърмене и на ☀️. Днес се мъчи да изгрее при нас и съм я оставила в количката на терасата. Ние не сме акали от болницата. Само на кърма сме, но пък и аз съм много трудна... Мисля,че е от капките за колики, ще ги спра и да видим. Знам,че е нормално при кърмено бебе да ака на по- дълги етапи, но все пак. Иначе тя е спокойна, корема е мек.

Спокойно момичета още малко не остана и ще гушкате своите бебоци. Сега нервите и хормоните бушуват, нормално е леко да се филмирате.

Успех на днешните мами 🤞

# 500
Момичета каква козметика ще ползвате , и другия ми.въпрос е за подсичане судокрем ли или такъв от.марката козметика която ще си ползвате

# 501
Судокрем при нужда само, и бюбхен лосион и душ гел и шампоан 2 в 1. Не взех олио, че сега в тия жеги, ще е ужас. Иначе мисля по-натам да мажа с кокосово масло.

# 502
Да сене отчета и аз,днес след планово секцио в 38+1 се роди моят син Искрен 2680,46 см .

# 503
  • WonderLand
Добре дошъл Искрен Heart

За козметиката - взела съм мляко за тяло и 2 в 1 шампоан за коса и тяло на Здраве бебе био, Судокрем, имам и пудра Babylove, ама не съм сигурна, че ще я ползвам, за себе си взех крем за зърна Лансинох.

Надявам се аз пък бебо да почака още седмица - две, че таткото утре ще го оперират и ще трябва да си полежава повече следващата седмица, та ако тръгна да раждам в това време ще е шоу.

# 504
Момичета каква козметика ще ползвате , и другия ми.въпрос е за подсичане судокрем ли или такъв от.марката козметика която ще си ползвате
Ползвам Uriage и съм доволна. Мажа с тяхното коремче за под пелени. До сега не ми се е подсичала. От болницата имаше гъбички, мазах с клотримазол и минаха  за два дни и от тогава е добре дупето. Иначе имам и крем здраве с цинк, пудри и солфатиацол.

# 505
Да сене отчета и аз,днес след планово секцио в 38+1 се роди моят син Искрен 2680,46 см .
Да е жив и здрав и много щастлив

# 506
  • Плевен/Пловдив
Козметика използваме на А-ДЕРМА за баня2 в 1, мляко за след баня и крем за подсичане. В болницата започнаха с нея и сега ще продължим. Кремче за дупе имам судо и здраве, които ще се използват при нужда. Много съм доволна за сега от Памперсите на марката Памперс премиум кеар. Пробвах на Бочко, ами не. Пробвах и Лидълските стават, не са лоши. За сега поне месец ще съм с Памперс, след това може да мина на Лидълските.

# 507
Na_Na Честито бебче. Да ти е жив и здрав! 😊
За козметиката първия път бях много доволна от Мустела крем за подсичането с вит. Ц. Сега пак съм взела същия, надявам се да е добър колкото преди 6 години. Взех и шампоан 2в1 на хипп и лосион на jonsons. Взела съм и АМ на хипп комбиотик една малка кутийка за сега за всеки случай.

# 508
Честито на новите мами! Аз съм взела козметика на хип - цяла серия - крем за подсичане, мляко за тяло, шампоан за коса и тяло. Имам и крем на бочко за подсичане, имам и крем нивеа бебе, олио на джонсън, ще видим какво ще е бебето. Мен навремето са ме пробвали с всичко и само с олио съм била добре и шампоан кря кря. Та' се надявам поне в това отношение бебето да не прилича на мен.

# 509
  • София
Памперс премиум от олх, цената ме устройва напълно. Козметика юриаж - крем за баня и крем за след баня. Бепантен за дупе. Без пудра. Преварен зехтин за по-хладните дни, че в жегата е ужас. Може и кокосово масло.

Общи условия

Активация на акаунт