Лято иде вече, ЮНЧЕТО не е далече! - Тема 8

• 23 466
  • 709
  •   1
Отговори
# 510
Yiulia 89, леле какън стрес значи си преживяла...първо малко,а после изведнъж голямо...🙄😔 знам,че системата в Англия е доста сбъркана...но какво да се прави...като си там нямаш избор,следваш техните пътеки...
Успех,ако днес ти се обадят ..стискам палци,а ти се опитай да си спокойна..🍀

Добре дошъл ИСКРЕН...прекрасно име💙🙂🤗

# 511
Yiulia 89, леле какън стрес значи си преживяла...първо малко,а после изведнъж голямо...🙄😔 знам,че системата в Англия е доста сбъркана...но какво да се прави...като си там нямаш избор,следваш техните пътеки...
Успех,ако днес ти се обадят ..стискам палци,а ти се опитай да си спокойна..🍀

Добре дошъл ИСКРЕН...прекрасно име💙🙂🤗

Благодаря за подкрепата. Чакам още обаждане все още. Да видим... ще пиша какво е станало. Чакам майка ми да дойде утре от Бг. Дано да не ме вкарат в болницата преди да дойде, че с нея ще съм си по- спокойна.

# 512
Yulia89, ох,дано ...стискам палци...всичко ще бъде наред! Само бъди спокойна🍀🌺😊

# 513
И от мен отчет- в 10:30 изплакаха Йоана 2460 47 см и Елена 2470 47 в 37+1 Heart Eyes

# 514
И от мен отчет- в 10:30 изплакаха Йоана 2460 47 см и Елена 2470 47 в 37+1 Heart Eyes
Да са живи и здрави принцеси!!! 🤗

# 515
Avonavi,честито бебенца!!!!Да са живи и здрави,много щастливи и да гребят от живота с пълни шепи!!!Прекрасна новина💖💛💖надявам се ти да си добре ...и да е минало леко раждането...🍀💛

# 516
Да са живи и здрави

# 517
Голям страх беше тая спинална упойка. Но наистина в момента в който видях Йоанка и я чух как проплака и ми беше все едно. Дори реално клизмата беше най-кофти изживяването за деня.
Успех на неродилите и да знаете - нищо страшно няма Hug 

# 518
  • WonderLand
Avonavi, живи и здрави да са бебките Heart

# 519
Avonavi честити  принцеси! Да сте живи и здрави и ти и малките сладурки!

# 520
Na_na,Честита гордост! Нека бъде здрав и късметлия!🍀
Avonavi,Честити принцеси и на теб! Пожелавам им здраве и много щастие!🌻

# 521
  • София
Да са живи и здрави новите ни бебчета - Искрен, Йоана и Елена! ❤

Аз съм си взела козметика на Мустела - душ-гела за коса и тяло, и мляко за след баня, ако има нужда. За дупето - фен съм на македонското кремче, а за подсичане си ползвам Бепантен.

# 522
Честито на новородилите мами и техните бебчета! 🍀🎉

Чета, че някои сте взели козметика на Джонсън - внимавайте с нея, защото не е много хубава, поне рази, която продават в БГ. Още с каката в болницата педиатрите ме предупредиха да не ползвам такава, а и в предната отчетна тема имаше бебенца, на които им докара обриви. Дано не се случва, но имайте едно наум.
Аз и с каката, и сега ползвам Себамед. Все още не съм купила Судокрем или Бепантен, все забравям... С нея много рядко съм ползвала, тя се е подсичала броени пъти само, а аз само при проблем мажа, иначе не.
Моят младеж от напречно, сега е застанал седалищно. Цяла бременност стоя главично, сега накрая какво реши да се върти така...🙄 Днес съм 37+0, в понеделник отново съм на преглед и тонове и ще решаваме дали ще правим второ секцио, че явно натам вървят нещата.

# 523
  • София
Джонсън на мен ми докара обриви, изобщо не посмях да тествам на бебето.

# 524
Честито на новите мами! Да са Ви живив и здрави!
~desex~, и мойта мома по същият начин на финала реши да е напречно, след като през цялото време си беше главично. В понеделник съм на преглед дано успее да се обърне, ако не ще съм секцио.

Общи условия

Активация на акаунт