Лято иде вече, ЮНЧЕТО не е далече! - Тема 8

• 23 429
  • 709
  •   1
Отговори
# 585
ronisset,да ,аз съм имала ,даже и малко кръв...бях си изкарала акъла така един път...

Благодаря за отговора! ❤ И аз се стресирах, но като чета виждам че на доста момичета им се е случвало... Все пак ще звънна утре на АГ ако продъжава.

# 586
  • WonderLand
Ааа плашите ме с това зацапване след прегледа. Каквато съм паника сигурно ще търча до спешното ако видя кръв или кафяво. Аз имам чувството, че тапата ми малко по малко пада последните 2 седмици. Сутрин обикновено има малки слузести парченца, които са точно като белтък и това продължава вече 2 седмици някъде. Пусках микробиология - чиста е, а пък течението ми се позасили. От ден на ден контракциите ми стават все по-силни и малко по малко зачестяват.

# 587
Момичета, изтекоха ми водите и ме приеха в болницата в която ще раждам. Пуснаха ми система и тази нощ или сутринта ще бъде секциото ми. Стискайте палци

# 588
danaya.d , стискаме палци!!!🍀🍀🍀всичко ще бъде наред💖

# 589
Палци и от мен! Бъди спокойна, всичко ще е наред. Flowers Four Leaf Clover

# 590
  • София
Стискаме палци, с теб сме! Всичко ще е наред!

# 591
На 08.06 в 02:36 със секцио се роди и нашата Дуйгу Дениз - 2490 грама и 48 сантиметра.

# 592
Жива и здрава да ви е, danaya.d. Прекрасна е 🍀
Бързо възстановяване и много щастливи дни заедно Simple Smile

# 593
Жива и здрава да е малката Дуйгу Дениз. Красавица! Бързо възстановяване на теб danaya.d

# 594
  • Plovdiv, Bulgaria
Честита принцеса! Да е жива и здрава 💐❤️

# 595
Честито бебче, Даная. Здраве и щастие на малката госпожица! Hug

# 596
  • WonderLand
Честито бебче, Даная. Жива и здрава да е малката принцеса.

# 597
Да ви е жива и здрава, принцесата, много е хубава! На теб ти пожелавам бързо възстановяване! Flowers Hibiscus

# 598
danaya.d, Честита принцеса,нека бъде здрава и много щастлива!🌻

# 599
Честито на всички нови мамчета!❤

Общи условия

Активация на акаунт