ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 10 - След финала

• 44 263
  • 624
  •   1
Отговори
# 315
Точно това идвах да показвам Grinning

# 316
  • София
Кога написаха сценария, кога заснеха тийзър или каквото и да е за сезон 2?! Simple Smile

# 317
Къде е казано, че са заснемали тийзър?
А сценария знаем, че не задължително да е предварително написан. 😉

Аз ще се радвам, ако снимат втори сезон.

# 318
  • София
Не е задължително да имат готов сценарий, ако са 60 епизода, когато говорим за 12  е повече от задължително Simple Smile. А и по думите на Милошев искаха да си дадат време, за да изпипат историята и планираха да започнат снимки следващата година.

# 319
Е това не го очаквах?!??! Grinning

# 320
Аз лично предполагам, че може и просто така да е пуснал тази снимка. Не значи задължително, че са започнали да снимат вече. Може предварително да са били на някакви места.

# 321
Аз лично предполагам, че може и просто така да е пуснал тази снимка. Не значи задължително, че са започнали да снимат вече. Може предварително да са били на някакви места.

И аз това мисля, по-скоро обикалят и избират подходящо място.

А и ако следват сегашния модел, където мястото определя героите и историята, то първо трябва да изберат точно място, което да обвържат със сценария.

# 322
  • София
Владо си прави бъзици с публиката Simple Smile
Най вероятно тази снимка въбще не е правена в БГ

# 323
  • Другата България
Да, и аз така смятам.
Със сигурност на този етап поне няма нищо окончателно или сигурно за втори сезон.

# 324
Владо си прави бъзици с публиката Simple Smile
Най вероятно тази снимка въбще не е правена в БГ

Хаха и аз това си помислих! Grinning

# 325
Не е задължително да имат готов сценарий, ако са 60 епизода, когато говорим за 12  е повече от задължително Simple Smile. А и по думите на Милошев искаха да си дадат време, за да изпипат историята и планираха да започнат снимки следващата година.

Росита, това за сценария беше ирония.

А иначе няма да се изненадам и да е пуснал снимката на шега, той е склонен.
Но принципно смятам, че ще готвят някакви планове за втори сезон.

# 326
  • София
Аз съм на 99% сигурен, че ще има втори сезон, макар все още да не е опфициално потвърдено.

# 327
Доколкото си спомням го казаха официално след онзи фестивал в Италия, но казаха, че исках да изпипат нещата и затова няма да бъде сега веднага вторият сезон.

# 328
Аз съм на 99% сигурен, че ще има втори сезон, макар все още да не е опфициално потвърдено.

Всъщност е официално потвърдено в страницата на нова, но мисля че ще го снимат чак другата година, поне така Милошев казваше. Wink

# 329
Ей, супер!
Пропуснала съм, че е казвано нещо официално. Ами ще чакаме, когато - тогава, дано не ни разочароват!

Общи условия

Активация на акаунт