ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 10 - След финала

• 44 200
  • 624
  •   1
Отговори
# 405
Владо и за други неща се е шегувал, (чрез качване на снимка в инстаграм) и после се чуди защо хората не загряват. А и ако има нещо такова като втори сезон то ще има реклами и повече информация от други източници.

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 22:22 от T.Valcheva

# 406
  • София
Цитат
Питат ме много и за “Сървайвър”, “Дяволското гърло”, но ги разочаровам малко със сериала, защото той ще бъде във Велико Търново - няма да бъде при тях в Родопите. Сега през 2022 ще се изявявам като актьор - ще снимаме. Ето нов сезон на “Дяволското гърло”, “Сърайвър” може би още един.

Това казва Владо Карамазов в интервю https://boulevardbulgaria.bg/articles/vladimir-karamazov-chovek- … hAelid8usB4Y29YpM

Сега остава да започнат да снимат, но предполагам ще е най-рано пролетта.

# 407
# 408
  • София
Супер. Очаквах тази новина.

# 409
  • Другата България
И аз.
Не случайно започнаха повторението по НОВА.

# 410
  • Галифрей
Запис. Ураааааа ❤❤🎉 Най-сетне!! 84 години минаха,чакам и чакам кога ще започват снимките  на сесон 2 💀 😂 Зачудих се,защо го повтарят. Сега да ясно. ❤❤

# 411
  • Велико Търново
84 години Joy Joy

Това повторение наистина съвсем не беше случайно.
Интересно за кой телевизионен сезон го гласят. Имайки предвид повторението, може и за пролетния да е, нищо че принципно есенният е някак по-силен.

# 412
  • Wonderland
Запис и от мен. Страхотна новина Hug Нямам търпение. Най-добрият български сериал (за мен). Всички сериали по Нова гледаме у дома, но "Дяволското гърло" е ненадминат до сега Hug

Joy Joy Joy

# 413
  • София
Еххаа, супер!!
Най-накрая нещо наистина хубаво като новина. Simple Smile

# 414
Страхотно! (Ама не се шегува нещо Духовникова, нали? Joy). Това си е най-добрият бг сериал, дано съумеят да задържат втория сезон на ниво пак.

# 415
  • Бургас
Нямам търпение....👀🤔
Какво ли са ни замислили!?
Велико Търново !?

# 416
Нямам търпение....👀🤔
Какво ли са ни замислили!?
Велико Търново !?
Мисля нещо свързано с Янтра. Ако разбера, Ви казвам веднага. Малък град е, дано ги видя за 2 месеца. Особено Карамазов😀

# 417
  • Бургас
Беба,задължително да ни информираш!
Очите на четири да бъдат!
Папарак да бъдеш 😉
Искам и Христо Петков/Асен да се появи ☺️😍

# 418
  • Галифрей
Ще е много красиво ❤ Сигорно ще разследват нова мистерия там. Интерестно. Нямам търпение 🎉

# 419
  • Велико Търново
Ако героите са същите, малко локацията ми е странна.
За Мия не е проблем - тя е от ДАНС, отива, където я пратят.
Филип Чанов обаче и колегите му - те си работеха в Смолян и са си оттам. Едва ли ще ги командироват в друго населено място, защото там е станало престъпление, което, видите ли, от полицаите в цяла България само те могат да го разкрият.
Та, да видим дали няма да запазят само Мия и Филип. На него може да му измислят някаква причина, ама на целия му екип - не ми се вярва. А и Донка (Лилия Инджова) е много малко вероятно да се появи. Въпреки че аз много я харесвам и ще се радвам да я видя.

Общи условия

Активация на акаунт