ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 10 - След финала

• 44 199
  • 624
  •   1
Отговори
# 420
Не е нужно да е толкова буквално. Възможно е дори да не се казва точно Дяволското гърло, а да е нещо свързано с новия случай.

# 421
  • Велико Търново
По-скоро ще запазят заглавието, но ще има име на сезона. Примерно - Дяволското гърло: Тайни под Царевец. Grinning
И в Откраднат живот от втори сезон нататък нямаше нищо общо с идеята, която беше основа на първия, но откара цели 11. А тук продуцентът е същият. Освен това все си мисля, че Евтим няма да се лиши от Владо.

# 422
И аз да викна в общия тон, че много се радвам! Точно ми се върти някакво убийство на Царевец, някой ще се мисли за Цар Калоян и ще коли и беси. Нали в Търново е и гроба на Калоян, може и там да завъртят нещо. Ех, Търново ми е любимия град, развълнувах се Blush

# 423
И аз много се зарадвах на тази новина и имайки предвид колко време им отне да напишат сценария, се надявам че и вторият сезон ще бъде толкова динамичен и интригуващ като първия Grinning

# 424
  • Галифрей
Хубово,че им отнело доста време да го напишат,изпано с детайли тн. За да може крайният продук да е хубав. Сериала ме вдъхнови да напиша книгата си и действието идеално да се развива в Родопите.
Те знаят,че това е един от най-добрите бг сериали и в чужбина го гледат 😘 Трябва да е качествен.
Нямам търпение. Ако го излъчват на пролет до година ще съм щастлива.

# 425
Дано да им е отнело повече време за сюжета, но няма как да знаем, може и сега да са намерили бюджет за втори сезон и да са го написали за два месеца примерно Stuck Out Tongue Winking Eye

Диана, коя е твоята книга, издадена ли е, направи си реклама, недей да скромничиш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 426
  • Галифрей
Да направих си 🫣😄  Ама така е защото,дълго време мислех къде точно мистериозно място в планината. Попаднах на сериала и 💡си викам ей това е идеално.  Не още не издадена за съжеление,търся. Оказа се,че изобщо не е лесно когато си сам и не известен. Се надявам  на коледният панаир на книгата вече да я видите ❤ 
Малко инфо
Скрит текст:
Казва се Гръмотевица. Разказва се за приключенията на 15 годишният Добролюб ( Добри) На пръв поглед той е най-обикновено момче, но има една голяма тайна. Той е Змей. Един майски ден той и съучениците му отиват за два месеца на Родопите. И там голямото приключение и мистерии започват. 

# 427
  • София
Диана, успех с книгата. Ще кажеш като я издадеш.

# 428
# 429
  • Mediterraneo
Еха, чудесна новина! Нямам търпение!

# 430
  • Wonderland
Владимир Карамазов с пост, относно началото на снимките на новия сезон във Велико Търново Hug

# 431
Хоп, включвам се и аз. И Теодора и Владо се записаха Simple Smile сега чакаме.
Ако има личен мотив свързан с предишния сезон, това може да оправдае появата на Чанов в Търново, примерно.

# 432
Много се радвам и аз за Сезон 2. Дано е кратък, силен и съдържателен като първия.

# 433
  • Велико Търново
Според мен ще заложат на същия формат - един епизод на седмица. В поста на Теодора пише, че ще е във Велико Търново два месеца. На мен ми се вижда кратък период. Не знам възможно ли е 12 епизода да бъдат заснети за толкова време, но това поне със сигурност значи, че няма да са повече.

# 434
  • Галифрей
Възможно е ,снимат всеки ден. Трудното идва когато почва големият монтаж Обработката отнема по-дълго време

Общи условия

Активация на акаунт