Ще имам близнаци! Тема с продължение 36

• 70 709
  • 822
  •   1
Отговори
# 255
Ох, тия измервания никога не са ми много достоверни. През цялата бременност се гонят моите младежи - ту единият е по-малък, ту другият. Накрая особено е като тото това измерване. Нямам търпение да родя след 2 седмици и да видя реално каква ще е разликата с измерванията... А за пола - на първата ФМ най-добрият специалист в града ги изкара момче и момиче. Направихме си парти за близките, голяма радост. На следващия преглед следящата АГ каза, че са момчета, та и до сега, пишките много ясно се виждат, така че не бързайте. 😂

# 256
И на нас ни казаха момиче и момче в 13та седмица. В 22ра бяха две момичета 😁

# 257
И на нас ни казаха момиче и момче в 13та седмица. В 22ра бяха две момичета 😁

И на нас така ☺

# 258
Днес бях на фетална в 21 г.с. каза момче и момиче. Измери малкия мозък и на двете като гледаше да хване точно и на едното е 20.9 а на другото 20.3 което дава 1 седмица разлика,но не мисля да се вкарвам във филми. А като грамажи едното 306 , другото 360. Ще видим на следваща фетална как ще са(след 2 месеца).

# 259
При мен доктор Чавеева позна пола още на първия скрининг 12-13 седмица 😀

# 260
Честно да ви кажа, околните повече се интересуват какви ще са бебетата от мен и мъжът ми.Ние просто искаме здрави бебоци.И да са две момичета, (при наличие на кака), все ми е тая.

# 261
Днес се родиха Христина (1900) и Петър (1700) в 36 г.с. Спешно секцио, тъй като около 3:30 ч. ми падна тапата и веднага след това започнаха да ми изтичат водите (определено не люснаха като по филмите Simple Smile). Имам малко информация за бебетата, знам, че са изплакали, дишат сами и са в кувьоз.
Успешна бременност и леко раждане на всички! Благодаря ви за подкрепата през последните 8 месеца!!! Прегръщам ви!

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 14:40 от kamee

# 262
Честити бебчета!!! Да са Ви живи и здрави, бързо да наддадат, да Ви ги дадат скоро и да се прибирате вкъщи бързо!!! И леко възстановяване!!! ❤💙

# 263
Честити бебоци! Да са ви живи и здрави, много послушни и да радват мама! Търпение и скорошно прибиране вкъщи ви желая!

# 264
Живи и здрави да са бебоците.

# 265
  • Бургас
По размера а главата имаха повече от 10 дни разлика. И така си се родиха, мъжът с голяма главичка/широко чело те това мерят/ момиченцето мъничка главичка Simple Smile  И двете вървяха обаче много напред и искаха да ги вадят рано рано, а те просто са си топърлачета, еее все пак мъжът видимо е по голям.

Днес стават на 4м.

Скрит текст:

# 266
[Страхотни са да са живи и здрави.

# 267
Да са живи и здрави, и много да ви радват. Честито!

# 268
Честити бебчета, да са много здрави и да ви радват!

# 269
Честити бебчета, да са живи и здрави и много да ви радват.

Общи условия

Активация на акаунт