Сглобяеми къщи 6

• 964
  • 7
  •   1
Отговори
Видях, че старата тема е приключена, така че отворих тази.
Слагам линк към последната 5та тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1478123

# 1
Здравейте. Някой има ли представа Екозид с кой архитект работят? Харесва ми стила, но съм се насочила към друг изпълнител.

# 2
Здравейте. Някой има ли представа Екозид с кой архитект работят? Харесва ми стила, но съм се насочила към друг изпълнител.
Не работеха ли с техни (на Екозид) архитекти?

# 3
Засега сме се спрели на малка сглобяема, до 100 кв.м. къща с дървена конструкция и изолация от каменна вата. Та започваме да обмисляме по-сериозно отоплението и евентуално охлаждането. Подово няма да е, за съжаление, скъпо ни се струва. Чудим се дали да е с климатици във всяка стая, въпреки че е грозно или с термопомпа, която пък е по-голяма инвестиция. Ще имаме задължително камина, поне за кеф, не за отопление. За охлаждането се чудя дали ще ни трябва, в планината сме, но последното лято даже там си беше горещо. При вас как са решени тези въпроси и имате ли някакви проблеми с това решение?

# 4
  • София
Ако е възможно, напънете се за подово щом не ви трябва охлаждане. Идеален вариант за планински климат. Мога да ви препоръчам строител, в случай, че не сте избрали вече.

# 5
  • София
А термопомпата с какво с конвектори ли, те и те не са малка инвестиция, дали са по-красиви от климатици... На мен не са ми.
Ние не сме сглобяема, но и аз съм за подово и термопомпа за отопление... За мен е несравнимо с всякакъв вид духалхи. И понеже и ние се чудехме за охлаждане, накрая видяхме, че без него няма да минем и сложихме и конвектори за лятото, зимата не сме ги пробвали и нямаме и намерение. Пак казвам не са ми красота, но не съжалявам, е послушахме майсторите и за всеки случай сложихме тръби и за тях, ако потрябват.

# 6
  • София
Е, има и симпатични конвектори, вкл и такива за вграждане. Обаче всичките са много надценени, за простото си устройство. И понеже в повечето случаи се монтират ниско, за разлика от вътрешните тела на климатиците, не духат така досадно.

# 7
  • София
Има и за горен монтаж, точно като климатик и то зависи дали ще се охлаждаш или отопляваш, по-добрата позиция зависи... Мен лично пак ми надухваха неприятно, но спасяваха от жегата, така че примирявах се някак в най-жежките часове.

Общи условия

Активация на акаунт