Ще имам близнаци! Тема с продължение 36

• 70 658
  • 822
  •   1
Отговори
# 330
Аз в 7ма седмица разбрах, че са близнаци като чухме двете сърчица. Ние сме се насочили към baby monsters. Даже имаме вече кошовете за новородено. Остава и количката да купим като наближи денят 😊 От по-широките харесахме и bugaboo donkey, но са много скъпи. Надявам се с две госпожици да не ни стане тясно бързо.

# 331
Здравейте! Чета ви от известно време и научих много полезни нещаот вас Simple Smile. И реших и аз да ви пиша - имам толкова въпроси, че не знам дори как да ги систематизирам хаха. Но едно по едно Simple Smile.
Ние разбрахме в 5та седмица, че са двечки и в 6та чухме сърчица. Вече съм в 12 г.с. и аз започнах да имам леко опъване от време ба време и лека болка.
Да разбирам от вас, че е нормално? Имам час другата седмица за първа ФМ и преглед..
Благодаря за споделените мнения за колички и всичко останало Simple Smile. Още ни е малко рано, но събираме информация.
Лека бременност, дами ! Simple Smile 🍀🌺

# 332
Здравейте мами,как сте. Аз да се оплача-много ми тежи вече. 29 г.с. Седнала немога да стоя защото ме натисат някъде под гърдите и ми е супер неудобно. Не мога да спя на едната страна защото едното бебе е точно там и никак не е удобно. Днес бях на фетална мъжкото 1,300кг.женското 1,100 кг. Докторката е доволна от размерите. И това е. Чакам Номеври с нетърпение-адски ми тежи вече. Почивка нямам защото имам едно момиче на 1.6м.

# 333
  • Варна
Здравейте мами,как сте. Аз да се оплача-много ми тежи вече. 29 г.с. Седнала немога да стоя защото ме натисат някъде под гърдите и ми е супер неудобно. Не мога да спя на едната страна защото едното бебе е точно там и никак не е удобно. Днес бях на фетална мъжкото 1,300кг.женското 1,100 кг. Докторката е доволна от размерите. И това е. Чакам Номеври с нетърпение-адски ми тежи вече. Почивка нямам защото имам едно момиче на 1.6м.
Ако знаеш къв е купона послее ще искаш да си още бременна😂

# 334
Каката ще помага Simple Smile .

# 335
Ако знаеш къв е купона послее ще искаш да си още бременна😂
Аз бих забременяла още веднъж, само и само да си полежа 9 месеца ( шегувам се) 🤣

# 336
Няма лесно това е, аз се плаша от идващото вече, но чакам с нетърпение да се срещнем с госпожиците.Аз съм в 26-та седмица, още ходя на работа и все още не съм преревала, но не знам до кога ще издържа.Нощем ми е много трудно.Започнах да спя на дивана, като си слагам разни калъфки под мен.

# 337
Здравейте, Момичета Simple Smile
Преди две седмици пуснах Стерилна Урина във Рамус, минаха 2ч докато я оставя с чакането, далеч си мисля, че бе стерилна... Пък и рамус нещо много лоши негативи чух, Излезна че имам Е. Коли Sad чета много страшни неща, че може да се случи. Вие имали ли сте, веднага ли да се обадя на лекарката ми, часа ми е за др седмица на 26.09, днес пуснах нова стерилна Урина на друго място, за да съм сигурна в резултатите.

# 338
Някак си не ме плаши като се родят че ще са 2,не ме бърка нощно кърмене и т н,а това че като не мога 2 часа да поспя в нормална и удобна поза се чувствам като парцал,както в момента. А и не съм с нагласата,че ще бъде някакъв ужас като се родят-каквото такова.

# 339
Здравейте, момичета Blush
На 7ми август се родиха мойте две госпожици - 2480 и 2460 - месец преди термин, и двете 48 см... вече сме 'големи' Joy над 3600 приблизително, но драмата ми покрай храненето им и дневния ни режим е голяма. Гледам ги сама през деня, а вечер на помощ идва таткото. Може ли да споделите дневните си 'ритуали с близнаци на месец и половина? Вече сме изцяло на АМ, давах изцедена кърма до вчера, но просто време не намирам да се храня..камо ли да се цедя 😨

# 340
Здравейте, момичета Blush
На 7ми август се родиха мойте две госпожици - 2480 и 2460 - месец преди термин, и двете 48 см... вече сме 'големи' Joy над 3600 приблизително, но драмата ми покрай храненето им и дневния ни режим е голяма. Гледам ги сама през деня, а вечер на помощ идва таткото. Може ли да споделите дневните си 'ритуали с близнаци на месец и половина? Вече сме изцяло на АМ, давах изцедена кърма до вчера, но просто време не намирам да се храня..камо ли да се цедя 😨
. А каква е драмата, Хера? Моите бяха на АМ от самото начало и ми беше лесно с храненето, когато бяха на месец-два имах доооста време, сега на 9++ е малко по-различно, трудно не е...иначе на 1 - 2 м ритуалите им бяха да спят, ядат и акат основно Grinning

# 341
Моите са с една идея по-големи (родени на 28 юли). От два дена реших да им направя 3-часов режим - да се хранят в 2, 5, 8 и 11, по възможност без храненето в 2 през нощта, но няма насила да им го махам. Вечер къпем в 19:30. Гледам да излизаме между храненията, най-удобно ми е между 14 и 17. Но моите са кърмени (само храненето в 23:00 за сега е АМ, за да ги засити повече и евентуално да проспиват храненето в 2) и почти постоянно имам помощ - баба, дядо, вечер мъжът ми. Не знам по-нататък как ще е, но дишайте - става по-лесно.

Иначе по-рано бях написала нещо, но не се публикува. Та ще го напиша пак. Много, ама много се дразня на всички, които ме вкарват в паника колко мега гига по-трудно ще става тепърва. Да, всички знаем, че отглеждането на дете не е лесна задача, още по-малко на 2 или 3. Но аз съм практичен човек и за мен всяка изречена дума трябва да има смисъл, цел - да развесели, да утеши, да помогне, да се скара, да сподели и т.н., а не просто да се повтарят заучени фрази, за да си начешеш езика. Ако случайно споделя, че съм изморена, че ми се спи, че ме боли гърбът или нещо подобно, вместо нещо от рода на: „Оо, съжалявам, мога ли да ти помогна с нещо?”, винаги чувам: „Ооо, то сега е лесно, те са малки. Да видиш като проходят колко ще ти е трудно, като наддадат още колко ще те боли, ще спиш като станат на 20 години...” Споделих на познати, които имат големи близнаци, че съм бременна и чух: „Добре дошла в ада!” И това в период, когато жената трябва да се пази от негативни емоции доколкото е възможно. И без това бременността е често трудна, тежи, в главата ми имаше 83848283 въпроса и притеснения, с какво подобни приказки са ми полезни? С НИЩО! Само още повече ме филмират. Затова май ще спра да споделям трудностите си с хората, че да ми пестят тия клишета. Щом светът не се е свършил и хората си раждат по 2-3-4-6-8 деца, значи и аз ще се справя. Не съм нито първата, нито последната с близнаци, така че всички - горе главата! Ще се справим с всяка трудност! Heart

# 342
А как се справяте с ревността и конкуренцията между двамата?

# 343
Ел рой, за мен трудностите са забавление с трите ми деца, не знам как звуча, но си ги документирам с иронични  снимки.

# 344
  • Варна
Моите са с една идея по-големи (родени на 28 юли). От два дена реших да им направя 3-часов режим - да се хранят в 2, 5, 8 и 11, по възможност без храненето в 2 през нощта, но няма насила да им го махам. Вечер къпем в 19:30. Гледам да излизаме между храненията, най-удобно ми е между 14 и 17. Но моите са кърмени (само храненето в 23:00 за сега е АМ, за да ги засити повече и евентуално да проспиват храненето в 2) и почти постоянно имам помощ - баба, дядо, вечер мъжът ми. Не знам по-нататък как ще е, но дишайте - става по-лесно.

Иначе по-рано бях написала нещо, но не се публикува. Та ще го напиша пак. Много, ама много се дразня на всички, които ме вкарват в паника колко мега гига по-трудно ще става тепърва. Да, всички знаем, че отглеждането на дете не е лесна задача, още по-малко на 2 или 3. Но аз съм практичен човек и за мен всяка изречена дума трябва да има смисъл, цел - да развесели, да утеши, да помогне, да се скара, да сподели и т.н., а не просто да се повтарят заучени фрази, за да си начешеш езика. Ако случайно споделя, че съм изморена, че ми се спи, че ме боли гърбът или нещо подобно, вместо нещо от рода на: „Оо, съжалявам, мога ли да ти помогна с нещо?”, винаги чувам: „Ооо, то сега е лесно, те са малки. Да видиш като проходят колко ще ти е трудно, като наддадат още колко ще те боли, ще спиш като станат на 20 години...” Споделих на познати, които имат големи близнаци, че съм бременна и чух: „Добре дошла в ада!” И това в период, когато жената трябва да се пази от негативни емоции доколкото е възможно. И без това бременността е често трудна, тежи, в главата ми имаше 83848283 въпроса и притеснения, с какво подобни приказки са ми полезни? С НИЩО! Само още повече ме филмират. Затова май ще спра да споделям трудностите си с хората, че да ми пестят тия клишета. Щом светът не се е свършил и хората си раждат по 2-3-4-6-8 деца, значи и аз ще се справя. Не съм нито първата, нито последната с близнаци, така че всички - горе главата! Ще се справим с всяка трудност! Heart
Нещо много се напрегна ми се струва.... 😂
И да, повярвай колкото са по - големи толкова по- палави...
И това не е заучена фраза, а опит. Имам 4 деца и ги гледам без някой да ми помага, и да яко е да имаш много деца, но на моменти се чувстваш верно все едно си в ада, или в пералнята на дълга програма

Общи условия

Активация на акаунт