Ще имам близнаци! Тема с продължение 36

• 70 338
  • 822
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, момичета и аз сега към края на месеца съм на фм 12 седмица, дано всичко е наред. Да ви попитам кога разбрахте половете на вашите мъници?Също още едно въпросче, че моят гинеколог който ми води консултацийте който май ще сменя, ми напълни главата с глупости. Преди да забременея кръвното си ми шари по към високо, но това е в момент на паник атака предимно,сега ми е ниско даже надявам се докрая да остане така. Вие как сте с кръвното?
Ние окончателно разбрахме на втората ФМ, че чакаме момичета. И на първата ФМ, и следящия лекар ни бяха казали момче и момиче. А сме при доктор Сигридов, който рядко бърка 😁 докато не се родят, не вярвам 😁
С кръвното не съм имала проблеми преди да забременея. Риск от прееклампсия също нямам, но от края на 7ми месец започнах вечер да вдигам кръвно над 130-140. Бях на преглед при кардиолог, с холтер и сега съм на терапия небилет и допегит с мерене на кръвно по 4 пъти на ден. Всичко е в границите засега 😊
Аз бях с такова кръвно 130, 133 на 75,80 някой път като се шашна повече. Личната ми беше изписала половин небилет плюс само при нужда. Значи може и при бременност разбира се назначен от лекаря, аз си мислих че само допегит може. Стискам палци всичко да ти е наред до края.

# 391
Момичета къде сте раждали? или къде мислите да раждате? Аз обмислям Токуда, но като видях парите които искат... вече не знам дали си заслужава.

# 392
Момичета къде сте раждали? или къде мислите да раждате? Аз обмислям Токуда, но като видях парите които искат... вече не знам дали си заслужава.
. Аз родих в Надежда (34 г. с) , там прекарах и последните 2 месеца от бременността си - доволна съм от грижата към мен, за мен важна беше степента на Неонатологично отделение понеже родих близнетата по-рано. Иначе Майчин дом, Токуда и Надежда с с най-високо, 3-то ниво на Неонатология. И в Надежда е скъпо, в Майчин дом са "държавни" цени.

# 393
Секциото ми е утре - в Щерев. Simple Smile В 38г.с съм,много съм доволна от проследяването и ин витрото ми е там. Не ме е притеснявал факта,че препращат към Майчин дом или Токуда в случай на преждевременно раждане-нали от там те поемат специалисти все пак . Simple Smile

# 394
  • Варна
Хайде, Успех момиче💓
Не знам защо, но много се развълнувах
Чакаме хубавата вест😘💓

# 395
  • София
И аз родих в Надежда-35 г.с-много съм доволна, единият близнак остана 1 седмица след като мен изписаха, а другият 2 седмици, не съм доплащала нищо извън сумата за раждане-2200 лв-края на юни родих.

# 396
При мен едната близначка остана половин месец в Неонатологията на Надежда, другата - 1 месец,също не съм платила нищо повече от 1,950 лв (толкова струваше раждането декември'18). И в трити горепосочени болници работят много добри специалисти неонатолози, така че която и да изберете ще бъдете в сигурни ръце Simple Smile

# 397
А тази цена за близнаци ли е или попринцип е толкова раждането?

# 398
Здравейте ,имам завишени стойности на гранулоцити, левкоцити и имам следи от белтък в урината има ли за какво да се притеснявам?

# 399
Аз родих в Щерев, там се и следих, доволна съм.

# 400
Момичета,днес в 8:40 и 8:41 на бял свят с планово секцио с появиха нашите съкровища Никола и Себастиан. 💙💙
37+1 - 2250 и 2290,и тримата сме добре.
Успех на всички бъдещи мами! ❣

# 401
Момичета,днес в 8:40 и 8:41 на бял свят с планово секцио с появиха нашите съкровища Никола и Себастиан. 💙💙
37+1 - 2250 и 2290,и тримата сме добре.
Успех на всички бъдещи мами! ❣

Честитооо Simple Smile! Да са мноого здрави, слънчеви и да имат едно прекрасно детство! Бъдете много щастливи Simple Smile! Бързо възстановяване Simple Smile! 💐❤🥰

# 402
А тази цена за близнаци ли е или попринцип е толкова раждането?
. 2 200 лв е цената на раждането, независимо колко бебета са, без значение нормално/секцио.

# 403
За Надежда 2200лв, еее направо супер цена. В Токуда общо взето е 3500лв, което според мен е...безбожно скъпо. Моите са Ин Витро, което е правено в Турция, и съм чувала че д-р Стаменов и като цяла , Надежда не обслужват такива пациентки..Дали има някой наблюдение, момиче в Ин витро Турция и да е родила там?

# 404
Честити момчета, да са много здрави!Бързо възстановяване на мама!

Аз вече съм 28-ма седмица, броя всяка и чакам с нетърпение да мина 32-а и да поема малко въздух.Качила съм 9 кг за сега, хемоглобина ми е нисък, магнезии пия ударни дози, защото имам ужасни крампи.Успявам още да ходя на работа, чувствам се добре, но с всеки ден взе да ми тежи и да ми е трудно. Започнах да подреждам някакви малки неща за девойките, каката се превъзбужда в такива моменти и кръжи около мен като свободен електрон Simple Smile Абе весело е.

Общи условия

Активация на акаунт